❦27❦ ↑ DÜĞÜN ↓

5.8K 368 148
                                    


Selaamlarr!

Evet, gözlerinize inanabilirsiniz geldim. Özellikle yeni bölüm geldiğinde asla yorum yapmayıp, sadece bölümler geciktiğinde kızgınlık için atılan yorumlara inat geldim hemde nsnakqjsjs.
Neyse yinede hepinizi çoook seviyorumm.

Oy ve yorumları lütfen tek kelime dahi olsa unutmayın. 

Bu bölüm
kelebek20140717 ithafen ♥️

İyi Okumalar. 

Bölüme başladığınız saati buraya bırakabilir misiniz? 

❄ Bölüme başladığınız saati buraya bırakabilir misiniz? ❄

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

27. BÖLÜM: "DÜĞÜN."

Gün geliyor elbet devran dönüyordu; insanlara düşen bozuk bir düzene ayak uydurmak değil, başlarına gelen en kötüye bile şükretmekten geçiyordu. Sizin parmak kıpırdatmamıza bile müsaade etmiyordu yaratan, vakit geliyor biriktirilen tüm ahlar canını yakanlardan bir bir çıkıyordu.

Samira'nın teyze ve dayısıyla yaptığı özel konuşmadan sonra Cesar'ın telefonu çalmış, acilen gitmeleri gerektiğini söylemişti. Evden herkes birlikte çıkıp kapının önünde ise ayrılarak yola koyulmuşlardı. Samira durgundu, hatta öylesine sakin ve sessiz görünüyordu ki, Cesar artık içinde bulunduğu bu zor durumla nasıl baş edeceğini hiç bilmiyordu.

"Nereye gidiyoruz?"

Cesar duraksadı, önce kıza doğru yan bir bakış attı. Teyzesi ve dayısıyla görüşmeden hemen önce odadan ayrılarak kıyafetlerini değiştirmiş, kendisine çeki düzen vermişti. Hatta zaman kazanmak için fazladan oyalandığı her dakikaya istinaden kendine daha çok özen göstermiş, bunu neden olarak sunmak istemişti. Cesar kızın üzerindeki siyah kazak, siyah ceket ve siyah pantolonunun arasında beyaza çalan sarı saçları, yeşil gözleri ve beyaz teniyle bir güneş gibi parlayan Samira'nın ne kadar güzel göründüğünü düşündü fakat kendisi ne kadar güzelse kaderinin de bir o kadar tersi yönde olması tamamen bir ironiden ibaret olmalıydı.

"Bir soru sordum?" diye konuştu Samira. "Arabalar seni bekliyor Cesar, hareket edecek misin artık?"

Adam kıza bakarken daldığını arkadan çalan kornalarla anlamıştı. Bakışlarını hızlıca kaçırıp sertçe gaza bastı.

"Düğüne."

"Anlamadım?"

"Düğün'e gidiyoruz Samira, bunun neyini anlamadın?"

Samira, kaşlarını çatmış dik bir vaziyette adamın suratına bakmaya başladı. "Canının dans etmek istediğini söyleseydin sana müzik açardım Cesar, buraya kadar yormamış olurdun beni hem?"

ZEHR-İ VİRANWhere stories live. Discover now