Tour

984 88 14
                                    

*tiho lupka* smut! Smut! Smut!

*Giselle's POV*

Bacim se na krevet i Justin skine svoju majicu bacajući se na mene.

Uzdahnem i on se nagne bliže meni i ljubi me.

Naše se usne dodirnu i u transu smo samo se ljubeći.

Obmotam ruke oko njegova vrata i lagano ga počupam za kosu na što prostenja. Stavi ruke oko mog struka na što se moji kukovi podignu i slučajno okrznem njegovo privatno područje na što oboje prostenjemo.

Uvuče ruke u moju majicu i ostavlja poljupce na mom vratu. Sjednem i on pogleda u mene čekajući da uradim što želim. Skinem svoju majicu i on zagrizne svoju usnicu. Pružim svoju ruku da je stavim na njegovo lice i približim ga sebi u poljubac. Bacim se nazad na krevet i on opet počne ljubiti moj vrat, ali i polako počne da se spušta niže i ostavlja mi poljubce na prsima.

Ljubi mi prsa i spušta se dole dok ne dođe do ruba mojih hlača. Pogledam gore samo da provjerim jesu li vrata zaključana i otkopčam svoje hlače umjesto njega.

„Ovo će se trebati skinuti." Kaže tiho i ja zadrhtim na njegov glas i klimnem glavom.

Podignem kukove blago i Justin stavi svoje ruke na strane mojih hlača i nježno ih skine.

„Reci mi da stanem i hoću." Kaže podsjećajući me da ne moram raditi ništa što ne želim.

„Ne želim da staneš." kažem tiho i on mi se nasmiješi vraćajući se nazad i ljubeći moja bedra. Podignem se i sjednem zabijajući svoje laktove u krevet, a zatim pogledam prema njemu. Njegove oči me pogledaju i moje se usne otvore lagano dok mi se glava pomakne prema nazad jer osjetim kako me ljubi preko gaćica.
Prostenjem tiho dok on ide niže ne prekidajući naš kontakt očima.

Stavi ruku na moje noge i lagano ih raširi. Nastavi ljubljenje sve dok ne dođe do mog privatnog područja i ja prostenjem grickajući svoju usnicu i praveći još više buke. Osjetim njegov dah kako prolazi kroz materijal mojih gaćica.

Pomjeri se sa svoje pozicije i uzme vrh mojih gaćica zubima spuštajući ih sve do mojih koljena. Kada dođu do mojih koljena on ih jednim prstom svuče i stavi kraj mene.

Njegove velike oči me pogledaju još jednom i namjesti se savršeno između mojih nogu primačujući se mom području. Osjetim njegov dah i naježim se na strani osjećaj jer nikad ovo do sad nisam uradila. Izbaci jezik i poliže vrh moje vagine, a zatim smjesti svoj jezik na moj klitoris. Moja usta su zatvorena, ali borim se da ostanem tiha zbog osjećaja.

"J-Justin." kažem mu drhtajući dok me on gleda i on se nasmiješi ližući me od mog klitorisa do ulaza. Zacvilim stišćući posteljinu i pogledam u njega.

"Već si vlažna." kaže mi te namjesti svoj jezik na moj razrez savršeno. Uskoro nađe svoj tempo i nastavi me lizati gore-dole u svom ritmu.

"N-neću još dugo izdržati." kažem mu gušeći se na zadnju riječ i on ubrza čineći da stisnem posteljinu toliko jako da mi zglobovi pobijele.

Osjetim nešto u stomaku, neki jak osjećaj i trudim se da ne prostenjem tako glasno. Prije i nego što uspijem vidjeti šta radi on gurne jezik u mene i ja prostenjem jako nemoćna da se kontrolišem.

Justin nastavi još brže sve dok ne mognem izdržati i svršim. Moja prva pomisao je da će se odmaknuti, ali on ostane i sve očisti. Kada sam gotova on ustane s pomalo nateknutim usnama i neurednom kosom.

Nasmijem mu se i on ustane skroz i poljubim ga osjećajući sebe na njemu. On me vrati nazad na leđa i uzme deku koja je bilo pored nas i pokrije nas. Legne kraj mene i zagrli me. Osjetim njegovog člana na svojoj guzici i pomjerim je polako namještajući se uz njega. On uzdahne i lagano me poljubi u vrat.

"Volim te dušo." kaže mi tiho i ja promumljam "Volim i ja tebe." Nazad.

Utihnemo na trenutak samo ležeći prije nego on ustane.

„Trebali bi otići u moj hotel da možemo spavati ako želiš. Sigurno si umorna." Kaže milujući mi lice.

|Dopisivanje/Texting-by mrsbizzleavon| Bosnian translation Where stories live. Discover now