Meet and Greet pt.2

875 82 9
                                    

*Giselle's POV*

Šetam prema wcu i nasmiješim se par ljudi iz tima.

Kad krenem da uđem u wc Karla požuri prema meni smijući se i ja se nasmijem na njenu uzbuđenost.

„Pa pričala sam sa generalnim dizajnerom o Justinovom merchu i upravo smo raspravljali kako je kul i čudan. Kako god, spomenula sam te i on ti je nešto donio." Kaže uzbuđeno pokazujući mi bijeli hoodie.

Naprijed piše Purpose Tour i nazad Bieber sa crnim srcem ispod Justinovog prezimena. Ispustim jedno „awe" na to koliko je slatko ovo i ona mi ga pruži.

„Obuću ga odmah! Pobrinut ću se da mu se zahvalim, ovo je tako kul. Hvala ti." Kažem i ona se nasmije.

„Uvijek je lijepo raditi stvari za ljude koji nas cijene na ovoj turneji. Drago mi je da si tako velik dio Justinova života. Ne kontrolišeš ga i uvijek si pozitivna sa njim. Zamišljaj to kao hvala od nas za tebe." Kaže stavljajući svoju ruku na moju prije nego odšeta.

Nasmijem se na to kako je slatka i uđem u wc. Obučem hoodie preko majice i nasmijem se u ogledalu. Predobro mi stoji.

Uzmem svoj telefon i uslikam se i operem ruke. Zamislim se i ne čujem kad se vrata otvore. Pogledam gore da popravim kosu kad primjetim da neko pored mene pere svoje ruke.

Okrenem glavu i vidim Selenu i ona mi se nasmije.

„Lijep džemper." Kaže jednostavno i ja joj se nasmijem.

„Hvala ti, tako si lijepa." Kažem i pustim da mi to prođe kroz usne i ona se nasmije. Prekrijem usta rukom. Način da budeš izravna i čudna, Giselle.

„Mogu reći isto za tebe. Mogu vidjeti zašto te Justin toliko voli." Kaže smijući se i ja pokušam ne biti čudna pričajući o Justinu sa njom.

„Hvala, trebala bih ići. Bilo je lijepo upoznati te." Kažem smijući se i ona klimne glavom.

„Tebe također." Kaže prije nego odšetam i izdahnem. Okej, tako je lijepa. Izgledam kao govno kraj nje. Oh moj Bože.

Tek sam sad shvatila kako sam čudna bila. Lol pa kad nisam? Odbacim to i pokušam raščistiti u glavi šta se upravo desilo. Izgleda prijatno, samo je malo čudno pričati sa njom.

Pokušam odbaciti misli o tome kako je lijepa bila u kraj, ja sam najmanje ljubomorna osoba koju znam. Justin me voli, nemam razlog da se brinem. Moram mu vjerovati, i hoću.

Krenem prema VIP ulazu i osiguranje me pusti gledajući u moju karticu.

Odem do Pattie i ona odmah ispusti „awe" na moj džemper.

„Džemper je presladak! Mogu li vidjeti nazad?" pita i ja se okrenem uzimajući kosu da joj ne smeta.

Kad se okrenem Pattie se smije i grli me. „Dobrodošla u porodicu." Kaže dovoljno glasno da samo ja čujem preko glasne muzike. Zahvalim joj smijući se i nastavimo gledati koncert.

Prije nego 'Life Is Worth Living' počne Justin održi mali govor.

„Da li se vi nekad probudite ne želeći raditi ništa od vašeg života? Jer ja nekad da." Justin kaže. Pattie i ja pogledamo gore gledajući kako hoda ispred nas na bini i stane.

„Večeras je moja mama u publici, ona je meni veoma posebna i jedan od razloga zašto nije bilo teško probuditi se i raditi nešto ovog jutra. Još jedna veoma posebna osoba stoji pored nje, ona je razlog zašto ne želim zaspati naveče jer bih radije ostao budan čitavu noć samo pričajući sa njom dok sunce ne svane." Kaže blago se smijući i pogleda dole u nas. Publika se prodere. Nasmije se i Pattie i ja mu uzvratimo.

|Dopisivanje/Texting-by mrsbizzleavon| Bosnian translation Where stories live. Discover now