Selam , ben sapık

96.3K 4.5K 1.3K
                                    

O günden sonra ben bu çocuğa aklımın bir yerine not ettim. Durduk dura aklıma falan gelmeye başladı.

Böyle bi kaç gün boyunca durmadan onu düşündüm. Burak da Burak Burak da Burak. Çocuğun yüzünü de tam hatırlamıyorum yarım yamalak bi şey var aklımda . Aklımdakini daha yakışıklı hale getiriyorum. Böyle bi kaç gün geçti derken çocuğu ben unuttum.

İki hafta boyunca hiç konusu açılmayınca ve çocuğu da görmeyince uçtu gitti aklımdan tabi.

Sonra bi cuma günü. Annem Ela'lara gidicekmiş. Elaların evi de bizim hemen karşımızda arada yol bile yok site gibi bir yerde oturuyoruz bir kaldırım kadar boşluk anca var. Ben de annemle gidiyip diyerek üstümde kuzu olan pijamalarımla ve elimde test kitaplarıyla gittim Ela'lara. Annem önceden gittiğinden ben geç gelmiştim.

Kapıyı çaldım açılmasını beklerken bir fark ettim ki kapının önü ayakkabı dolu. Gene mi kadınları topladılar ya diye düşünürken açıldı kapı. Klasik "Hoşgeldin , Hoşbulduk" konuşmasından sonra ben hızlıca Ela'nın odasına gittim. Kapı kapalıydı.

"Elaaa!" diye bir açtım kapıyı.Açmaz olaydım , hatta o pijamalarla eve hiç gitmemiş olaydım. İçeride en olmaması gereken kişi vardı.

Burak!!

Bana baktı böyle bi şaşırmış gibi. Ee normal yani bi aynın kuzucuklu pijama giyimesi insanı şaşırtır doğal olarak.

"Bak gördün mü tek test getiren sen değilmişsin" dedi Ela elimdeki kitapları göstererek.

Lan bırak kitapları ben burda rezaletin daniskasını yaşıyorum.

"Merhaba" dedi. Ben de "Merhaba" dedim . Oturdum Ela'nın yatağına Burak'ın karşısına.

Pijama giyecek zamanı bulmuşum zaten ! Burak sen de iki hafta görünürde yoktun geleceğin mi tuttu şimdi?Yahu bu çocuk niye hep en çirkin anlarıma denk gelmek zorunda ya. Neden ???!!

Kendime resmen saydırıyorum sinirim bozuldu iyice . Çocuk da hayal ettiğim kadar olmasa da tatlıymış gene suratını görünce farkına vardım tekrardan. Böyle çok yüzümü görmesin de bu gece çabuk bitsin diye test çözmeye başladım getirdiğim kitaptan.

Bir kaç test çözdüm derken baktım etraftan gülüşme sesleri geliyor.

Başımı çevirdim.Ne göreyim ? Ela geçmiş Burak'ın yanındaki koltuğa kakara kikiri bi şey konuşuyorlar ve ben arada test çözüyorum. Ela'nın vücuduna da bakıyorum bi yandan. İncecik kız ya!

Kıskançlık sendromum başladı birden. Orda sinir krizi geçirebilirdim.

Lan sen zaten incecik güzel bi kızsın ben ayı yavrusunun tekiyim birini bulmam zor ben bu çocukla geçen sefer muhabbet kuruncaya kadar kıçım çıktı niye gidip onunla haşır neşir oluyosun yaa???!!!Git başkasını bul ben seninle yarışamam ki! Haksızlııık.

Konuya dahil oluyim dedim bi kaç şey konuştum sonra gene konu dışı kaldım. Neden bahsettiklerini de anlamıyom bi türlü .Kafadan atarak cevap veriyorum .Onlar da sözümün bitmesini bekliyorlar sonra da kendi aralarında konuşmaya devam ediyorlar.

Taksanıza beni ! Burda kuzu pijamalı bi ayı vaaar !

En sonunda tam Burak gidicekti ki Ela " Ya senin telefon numaran varsa versene ya" dedi. Sinirden köpürdüm ya ne telefonu ! Konuştuğun yetmedi mesajlaşıcan mı bi de !

"Ver kaydediyim" dedi aldı Ela'nın telefonunu numarasını kaydetti. Sonra Ela'nın numarasını aldı. Bana yarım yamalak "Görüşürüz" dedi ve gitti.

Ela'yla kaldık tek ve ben kızı boğmak istiyorum.Bir yandan da çocukla konuşmak.Sonra aklıma bir fikir geldi.

"Ya Burak'ın numarasını versene bi ya" dedim

"Tamam da noldu ki ?"

"Benim n umara kayıtlı değil ya şaka yapıcam mesaj atarak" dedim. Ne kadar zekiyim ya.Bazen şaşıyorum.

Aklıma bir fikir geldi diye sevinerek aldım numarayı mesaj attım havalı havalı.Sonra attığım mesajı tekrar okuyunca yüzüme tükürmek istedim. Yahu resmen şunu yazmışım:

"Selam ben sapık."

Şişmanım , çirkinim eee ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin