KUTSAL CUMARTESİ

2.5K 77 70
                                    

-İYİ OKUMALAR :)


Burak ile çıkarken lisenin ilk yılındaki her dokuz gibi üst dönemleri kesmek hoş bir aktivite olmasına rağmen kaçındığım bir şeydi. Bunun sebeplerinden biri Burak'ın tanıdığı ve ona saçma haberler uçurabilecek insanların varlığı ikincisi ise tam olarak bana da doğru gelmemesiydi.

İster istemez gözünüze takılan biri oluyor ama.

Benim gözüme takılan iki insan vardı.

Birisi Onur.

Diğerisi ise Eren.

Onur serviste istemsizce her sabah yanına oturduğum biriydi aslında. Bir süre sonra bu rutin haline gelmişti. Birimizin yanı boş olunca diğeri oturmaya başladı ve sabahları birlikte oturarak okula gittik. Hiçbir muhabbetimiz yoktu ve çocuk 12. sınıftı. Dönemciliğin aşırı olduğu bir okuldayken bu bile ilginç bir adımdı.

Diğeri ise yine servisten dikkatimi çeken Eren'di. İlk başlarda çok dikkatimi çekmemiş fakat bir gün tesadüfen yanına oturunca "Alya'nın Kestikleri" listesine ismini özenle yazdığım biriydi. Benden biraz uzun ince hoş bir suratı vardı. 

O gün eve giderken Eren'in yanına oturdum. Çocuk penceren dışarıyı izliyor benim bulunduğum tarafa hiç bakmıyordu. Birden kendimi "sapık gibi" çocuğa gözlerimi dikmiş yüzünü incelerken buldum. Allah bilir çocuk yoldan geçen kızlara ben de embesil gibi çocuğa bakıyordum.

Galiba salyam da biraz akıyordu.

Tam acaba yeterince uzun bakarsam beynine mesaj gönderebilir miyim diye düşünürken bir anda gelen bir dürtü ile Wattpad bildirimlerine bakmaya karar verdim. Sizin güzel mesajlarınız ve yorumlarınıza aptal aşık gibi gülümseyerek cevap verirken biraz arkalarda kalan ilginç bir mesaja denk geldim.

Mesajın atıldığı hesap çok bilmesem de ismini duyduğum (yayınladıkları wattpad kitaplarından) bir yayınevindendi. Merak içinde açtım.

Karşıma çıkan mesajı görür görmez elim ayağım heyecanla titremeye başladı.

Wattpaddeki hikayem için bir kitap teklifiydi bu !

Hemen Erkan , Elfe , Cemberk ve Tuğba ile olan gruba yazıp bunun haberini verdim ve ss'leri attım.

Bu sırada henüz Wattpad kitaplarının somut bir kitap haline gelip cidden para kazandıran şeylere dönüşebileceğinin yeni yeni fark edildiği zamanlardı. 

Tabii ki bu benim için çok büyük bir adımdı.

Hayatımı yazdığım bir hikayenin somut olarak elimde olabilmesi!

Bana verdikleri adres İzmirdeydi ve oraya günübirlik gitmek de olasılıklar dahilindeydi.

Her şey o kadar çılgıncaydı ki götüm bir anda kalkmış yayıneviyle konuşurken kendimce "iş kadını" havasına bürünmüştüm bile. Yayınevini iyice araştırdım , wattpadden daha ciddi konuşma ortamlarına geçiş yaptık ve ben teklifi  değerlendirmeye , henüz net bir cevap vermemeye karar verip bunu yayınevine de bildirdim.

Bu kesinlikle düşünülmesi gereken bir teklifti!!!

Bizimkiler bu heyecanımı benimle paylaştı ve biz de bir "kutlama" yapmanın tam da zamanı olduğuna karar verdik.

Daha önce de düşünülen ve planlanma aşamasında olan Elfe'lerin boş evinde içme planımız artık somut bir şekilde oluşmuştu!

Daha önce çok içki deneyimi olmayan beş ergen için bu planın ne kadar da önemli olduğunu eminim ki anlamak çok zor değildir.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 28, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Şişmanım , çirkinim eee ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin