40.Bölüm

30.8K 1.4K 607
                                    

*Bu bir tanıtma şeysi gibi bi şeydir. Genel olarak en çok geçen karakterleri tanıttım.Başka tanıtıcak karakter aklıma gelmedi ama isterseniz tanıtırım.Eveeet benim ya da bunların hakkında merak ettiğiniz başka bi şey varsa sorabilirsiniz.

İki bölümdür karakterleri ve kendimi tanıtacak bir bölüm yazacağımı söyleyip duruyordum. Ve şimdi de aynen bunu yapacağım.

Şu anki ruh halim şarkıdaki çocuk.

Lanet olsun bu hayat !

Beeen :)

Öncelikle gerçek adım Deniz.

Evet hiç bilmiyordunuz...

Kilo meselesinden sözüne etmeme gerek yok sanırım (Hikâyenin başından biraz daha zayıfım şu an ) ama boyum 168. Uzun sayılırım. -nerdeyse her erkekten uzun olunca anlıyor insan :)- Lanet olsun ki kahverengi gözlüyüm. Kardeşim renkli gözlü çok kıskanıyorum -,- Ama Renkli gözlü bir kocam olursa çocuğum olacak şansız velet renkli gözlü olabiliiiir! Dalgalı ile kıvırcık arası saçlarım var.

Çok saçma. Dalgalıya göre fazla kıvırcık, kıvırcığa göre de fazla dalgalı. Dalcık gibi bir şey. Omzumda ya da biraz aşağısında saçlarım. Hikâyenin ilk başında omzumdaydı. Yani ilk bölümlerde...

Çay ve en keskininden naneli şeker bağımlısıyım. Bir ara mentollü pastili tadı güzel diye hep kullanıyordum da günde beş tane şey edince attılar. Bir yıldır şekersiz çay içiyorum heey !

Durduk yere vikis koklarım :)

Vişne ve limonlu dondurma severim

Tenisi az çok oynarım onun dışında hiç bir bok yapamıyorum spor konusunda.

Hayat felsefem iki cümle :)

"Seçici değilsen geçicisindir"

"Ne bütün sorunlar seni buldu, ne tüm mutluluklar başkasının oldu"

Kendi kendime konuşurum arada. Sırf o yüzden annem beni yatılı okula götürmekle tehdit etti. Masamın üstünde odanın içinde olduğundan daha çok eşya var.

Sakızı çok severim. Küçüklüğümden beri yemek yerken bile sakızı ağzımdan çıkarmam ve sakız temiz kalır. İşin mastırını yaptım. I am queen bitch -,-

2048 oyununun amacının ne olduğunu bir hafta oynadıktan sonra anladım.

Kendimi övmek istemem ama bazen fazla geri zekâlıyımdır.

Burak~~ Küpeli Pezevenk

Johhny Bravo'nun esmer, daha geri zekâlı ve kısa tipsiz versiyonu. Saçını rampa yapıyor. Vücut tipi olarak gorile benzetilebilir. Bacaklar kısa öküz gibi omuzlar falan, bir de göbeği var.

Saç spreyi takıntısı var, öküz gibi omuzları var ama kafası küçücük, boyu 160 cm ya da daha kısa ama benim yanımda kısa boylu insanlarla dalga geçiyor. (Dostum oturunca bile benden kısasın senin kısalığın batmadı da  milletin  kısalığı mı battı?!)

Aynı anda beş kızla çıkan bir geri zekâlı...

Boşuna küfretmiyorum.

Çocuk boy abdest almasını bilmiyor. Çok dalga geçtim bu konuda. Çocuk ne zamandır cenabet hhaahhdgdd :)

Düz saçlı kızlar daha güzel dediği için kavga ettik.

Bir arkadaşımın yorumuyla "Ağda yapsa beş kilo verecek"

Çok saçma bir yürüyüşü var. Ben çok hoşum seksiyim cool jojuğum havasında.

Ya geri zekâlının tekii!

Aslında öyle çok yakışıklı ya da tatlı veya baby face değil.

Karizmatik gibi bir şey...

Ama kesinlikle geri zekâlı pezevenk piçin teki. Bir insanı aldatmak o kişi için en büyük hakaret. Ve çocuğun umurunda değil.

Sırf onun yüzünde metal dinlemiyorum. Çünkü bu geri zekâlı metal dinliyor.

Bir Süpermen tişörtü var çocuk onu beş kez üst üste giydi. Yahu çocuk bırak Süpermen'i hani şu kıllı küçük atom karıncanın goril versiyonu gibi.

Ela~~

Şimdiye kadar neredeyse hep beni gıcık eden kısımda yer almasına rağmen.

Şöyle bir gerçek var ki onu çok seviyorum.

Her insanın ara sıra gıcık eden yönleri vardır. Genelde Burak konusunda öyle olsa da genel anlamada cidden iyi bir arkadaştı.

Çünkü gerçekten uzun zamandan beri doğru düzgün (Burak konusunu hep kendime saklamıştım) dertleştiğim ve bana cesaret veren nadir insanlardandı.

Ne biliyim hep yanımdaydı.

Fiziksel özellik bakımından zayıf benden biraz kısa saçları düz ile hafif dalgalı arası bir şey, kahverengi gözlü bir kız.

Genelde saçlarını hep atkuyruğu yapardı ama daha sonra genelde açmaya başladı.

Ve evet bacakları güzeldi -,-

Erkan~~

Şimdiye kadar genelde arka planda olan bir karakterdi.

Çünkü o öyleydi ahahhdd :)

Sanırım kahverengi saçlı ya da siyah ya da öyle bir şey.

Çocuğun bacakları benden zayıf -,- Pantolon daha çok yakışıyor ve bu haksızlık.

Boyu benden uzun...

Normal bir ergenin telefonunda çıplak karı resmi olur ama onunkinde 150 tane minyon resmi var.

Seri katil olmak istiyor. Şu an ona kız ayarlamaya çalışıyoruz. Onu seven var ama bu mal onu sevmiyor falan öyle karışık

@SelantiaGomez sormuştu.

İnsanların senin hakkındaki düşündükleri şeyler seni çok mu etkiler ya da incitir ?

İnsanların düşüncelerine çok önem veriyorum ki bu yanlış. Eskiden kendi düşüncelerimden daha değerliydi başkalarınınkiler. Mesela bir elbise denediğimde ben harika olduğunu düşünsem de bir arkadaşım gelip "Bok gibisin." dese o elbiseyi giymem.

Yani evet çok etkilenirim. Biri benim hakkımda kötü bir yorumda bulunursa  mesela kendimi durmadan sorgularım. Kötü yorumda bulunan düşmanım olsa bile Değer verdiklerim insanlar beni daha da incitir ama değer vermediklerim bile benim hakkımda kötü düşünse  incinirim.

Bir de genel olarak herkes sorduğu için bu hikâyede olanlar benim başımdan geçmiş olaylar. İnanmak zorunda değilsiniz sadece böyle.

Sonraki bölümde görüşürüz Denizistlere ve tüm okuyanlara selam aahahaaha :D

Şişmanım , çirkinim eee ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin