Balıklar

37K 1.8K 408
                                    

*Geçen bölüm en çok yorum alan bölümmüş heey :) Yorumları okumak çok zevkli.100.000 okumayı da geçmiş çok sevindim.Olaylar heyecanlı olmaya başladı çünkü hikayenin asıl şeyi yeni başladı.Bu arada şu sinirlenince tırnağımı etime geçirmem falan mazoşistliğe giriyomuş.İleri giderse tedavi görmem gerekirmiş.Bi arkadaş sağolsun kolumu kanattığımı görünce nerdeyse beni tutup psikiyatriste götürüyodu da ölmediğime göre sorun yok :)

O değil de belki şu an bu hikayeyi okuyanlardan biri yakın arkadaşım ya  da hikayedeki bi karakter olabilir. Belki de en yakın arkadaşınızım ya da sizinle yüz yüze konuşmuşluğum falan var ama bunları yaşadığımdan haberiniz yok hmm. 

Neyse boşverin bugün beşinci bardak kahvem olucak kafa yaptı sanırım ahahah :)

Tahmininiz , hikayeyle alakalı sorunuz, eleştiriniz, tavsiyeniz ya da şarkı öneriniz falan varsa bekliyorum ;) İyi okumalar .
Şarkı: Bastille -Pompei

Mesajı hevesle açtım.

"Napion"

Bu yani özel bi şey yok. Ben de :

"Yatıyorum sen" yazdım. Bekliyorum cevabı gelsin diye. Bi yandan da acaba o olayı düşünüp seviniyo mudur falan diye kafayı yiyorum. Acaba ben gidince "Gerizekalı Burak" deyip kendine tokat atıp kızdı mı ?!  Ha doğru o benim yapacağım bi şey. Normal insanlar pek yapmıyo.

Burak ne kadar normalse artık.

"Bende." dedi.

Konuşma -The end.

Ne can sıkıcı bi durum ya şu naber napiondan sonra biten konuşmalar. Hani sanki gereksizmiş gibi.  Ama bi yandan da "Konu bul" "Hayı sen konu bul" muhabbetinden daha iyi. Niyeyse herkes benden konu bekliyor arkadaş. Konu üreticisi miyim ben ?!

Bi yandan da o olayla ilgili bi şey söylesin diye dua ediyorum. Çünkü eğer konuyu açarsa beni düşünmüş demek ki onun için önemliymiş konu  heeey diye sevinçten ölücem.

Sözde bu çocuğu kafamda bitirmiştim ben. Bi iki sarılınca bi anda aklıma yine giriverdi pezevenk.

Zırt. Yine mesaj.

"Odada sarılmam kötü oldu di mi "

Mesajı okuyunca telefonu fırlattım diz çöktüm , ellerimi yukarı kaldırıp :

"Eyvallah canım benim" diye bağırdım.Çarpılcam bi ara valla ya. Gece gece bağırınca öyle annemler gelip ağzıma sıçıyodu da sonradan uykularını bölmemeye karar verdiler.

Sonra çocuğa cevabı daha yazmadığım aklıma geldi.

Odada tur atıp ne desem diye düşünmeye başladım.

Şimdi evet desem konu kapanır hem çocuk bu kız beni takmiy diyip başka kıza geçer . Hayır desem de sanki "Gel gel bebem öp beni" diye bekliyomuşum gibi görünür. 

En sonunda :

"Yani. Pek beklemiyordum" yazdım.

"Benim de aklımdaydı daha önceden de bi anda oldu " yazdı.

Yani aklındaymışııım hehe  diye zıplamaya başladım ben sevinçten.Gecenin ikisinde bi öküz zıplayınca alt komşular deliriyor doğal olarak. Bi şeyi yukarı doğru vurmaya başladılar LÖNK diye.

"Sevinmeyeq mi" dedim ama zıplamayı da kestim. Hani yerin yıkılma ihtimaline karşı biraz da..

"Ya ilk başta naptığını ben de anlamadım" yazdım.

Şişmanım , çirkinim eee ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin