"Tuđa"

6K 421 17
                                    


ALEKSANDRA

Dva dana već neprestano mislim na Darka. Znam da nisam normalna i da to nije u redu ali ne mogu protiv sebe. Kao da me je njegov pogled hipnotisao. Kao da me je omađijao pa je u svakoj mojoj misli. Znam da je to trenutna zanesenost ali moram još venčanje da pregrmim i posle ga verovatno neću više nikad videti. On iovako slabo dolazi tako da sam bezbedna. Zašto mi se ovo dešava? Imam dobrog dečka pored sebe, zašto dopuštam da mi drugi muškarac hara mislima?!

"Srce, gde si odlutala? Kad ćeš biti spremna, nije u redu da kumovi zakasne?"

"Ej, Miloše, malo sam se zamislila! Budna sam od 6. Evo samo da navučem haljinu. Crkla sam kod Mine, te frizura, te šminka, te ajde i tetka Ceci da napravim friz. Brzo ću."

"Ajde, ajde, ja sam gotov!"

"Auuu, rasturaš sa tom haljinom! Sva sreća da će biti samo par nas! Ne znam šta bih radio, premlatio bih svakog ko bi balavio nad tobom!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Auuu, rasturaš sa tom haljinom! Sva sreća da će biti samo par nas! Ne znam šta bih radio, premlatio bih svakog ko bi balavio nad tobom!"

"Daj, Miloše, to je samo haljina! Obući ću je danas pa ko zna kad."

Milošu namerno nisam pokazala haljinu do sad, nije mi on nikad branio i birao šta da obučem, ali kad god bi se imalo sredila to je značilo da ću da zavodim ceo muški rod. Videću kako će se danas ponašati, s'obzirom da je Darko tu i da je solo. Verovatno neću moći da progovorim sa njim.

"Idemo dragi. Da te poljubim, i ti si danas lep."

Podignem se na prste pa mu utisnem brzi poljubac. Lepo izgleda stvarno, ima teget pantalone i belu košulju na teget kockice, a ja sam mu kupila crvenu kravatu da budemo u tonu.

"Mmm...jedva čekam posle, da ti skinem tu haljinu!"

........................

Brzo smo stigli u opštinu i obavili to. Zamalo da se rasplačem od sreće, kad mi je Mina samo predala buket...

"Dušice, ti si sledeća!"

Zašto mi pogled nije pao na Miloša, već na Damirovog brata?! Šta nije u redu sa mnom! Moram pod hitno da prestanem!

"Idemo na splav! Ko će sa kim?"

"Mi ćemo povesti mamu, tatu i Radmilu a Sale i Darko nek idu sa vama, može?"

E jebi ga, još ćemo ići istim kolima. Danas mi ništa ne ide. Ja sam nečija devojka, a imam grešne misli! Bože, pomozi mi!
Čim uđemo u kola, Miloš i ja napred, pogledam u retrovizor i sretnem se sa njegovim tamnim očima. Odmah skrenem pogled, jer ne mogu da dozvolim sebi da bilo šta vidi u njemu.
Kada stignemo na splav, smestimo se za jedan lepo ukrašen sto u samom uglu. Naručimo klopu i red je da ja nešto kažem. Sale mi je sve prepustio, kaže ne ume lepo da se izražava.

Ponovno buđenje-2.knjiga serijala "Ponovno"Where stories live. Discover now