chat 13// 16:58 //

1.4K 104 9
                                    

Гледна точка на Техьонг:
Не мога да забравя секса с Куки.Беше невероятно.Миличкия така се изненада от прегрътката ми все едно никой до сега не го беше прегръщал.Не исках само да го чукам.Исках и да се упознаем.Да го галя.Да се забавляваме заедно.Да се грижа за това ангелче.Той е калко бебенце.Бях изваден от транса от телефона ми който извибрира.Събщение от Чонгкук.

Kookie_bunny: Днес съм много хувам!

Kookie_bunny ви изпрати снимка.

Прекрасното ми зайче трябва да го направя щаслив на всяка цена

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Прекрасното ми зайче трябва да го направя щаслив на всяка цена.Толкова е кют.

TaeBae: Да така е зайче мое хубаво.

Seen:

Той просто така ми сийна.Събърках ли някъде.Наистина искам да се получи между нас.Мобе бе никоха няма да намеря любовта.Боже някой се хвърли към ме и ме прегърна през кръста това беще Куки.Той целина нежно врата ми.Аз се обърнах и го гушнах силно,като целунах челото му.
-Хей зайче мое.Къде се губиш?Готов ли си за среща?-погалих нежно бузата ми и се усмихна.

-По готов от вслякога хьонг.-Пак се гушна в мен и ме целуна по бузата.Не можеше да се насити на ласки све едно никой не го е галил и милвал до сега.Миличкия ми зайо.Хванах ръката му и го поведох към близкия мол.Щях да го заведа на кино не се сетих нищо по умно.

-Е какъв филм ти се гледа зайче мое?-Попитах го и разроших косата му.

-Хайде спайдър мен!Може ли хьонг моля те?-той ме гледаше с големите си очи.Не може да откажа пък и не исках.

-Да разбира се зайо който филм си харесах и каквото ти се хапва мило мое.-Пак го погалих и той заскача до сушт като зайче.Купих билети и храна и влязохме вътре.Нямаше много хора и се радах.Настанихне се и гушнах нежно Чонгкук,а той се сгуши.Филмът започан,усетих ръка на члена ми.

-Зайче,не тук Куки!-Той стилна силно.Аз хванах ръцете му и го целунах.Взех го в скута си.Нямах намерение да го чукам в киното.Слях уснитени пак в сладка целувка.Преплетохме езици,и започнах да го гали нежно на влякъде.Топеше се в ръцете ми.Ласките го подлудяваха.Отделихме се от целувката.А той скри глава във врата ми.Продълших да го гали го гръбчето.Той мъркаще малко коте.Мисля че се влюбвам не са ми нужни дуки когато той е с мен.Филмът свърши и излязохме от мола.Запогворихме се.

-Хьонг..аз същност съм един грубян.Не обичам спорста.Искам да съм танцьор...но не мога зареди нащите.-Той започна да праче.Горкия не може да бъде какъвто иска.

-Куки трябва да им каше как се чустваш.И не трябва да си груб.Опитай зареди мен сатава ли?- Гушнах го силно и го целунах нежно.
-Бъди кой Чонгкук.-Боях се от отговора.
-Аз вече съм твай хьонг.-Пак сляхме усни този път за по дълго.
-----------------------------------------------------
Тъпотия...сори за грешките

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now