40 chat //15:06//

855 70 8
                                    

Гледна точка на Джин:
Седях си в кафето и чаках Намджун.Трябваше да дойде да ме види и после да си направим романтична вечеря у нас.Не знам как го намерих,но това е най-прекрасния мъж който съм срещал.Искам да прекарам живота с него.Искам да го запозная с мама.Да само нея има тате ни напусна когато бях на 5.Когато станах на 16 се преместих в Сеул за да живея по-добре.Мама толкова искаше да се преместя в столицата.Така и направих.Започнах работо,ходех на училище.Добрах се до стипендия.Мама ми липствале,но за мен така беше по-добре.Сега я посещавам много често и се грижа за нея като тя се грижеше за мен.Признах и за секслалнара си уретация и тя го прие повече от добре.Каза,че щом аз съм щаслив тя също е.Това беше повече от страхотно.Разказах и за Намджун и тя поска да се запознаят.Не знаех как ще го приеме,но се надявах да се съгласи.Реших да му пиша,защото доста се забави.

EatJin: Джун,къде си много се бавиш!?Хайдеев идвай вече искам си роматичната вечеря и да ме чукаш на масата!

DaddyJoonie: Идвам любов не се пали толкова.Идвам до 5 минути.

EatJin: Ееебати пете минути.Знаеш че мразя да чакам сериозно ако не дойдеш до тия пет минути оставаш на сухо.

DaddyJoonie: Тогава идвам след три.

Seen:

Знаех,че ме габарка отново,но този път аз не се шегувах.Поглвдна часа 15:09.Значи ако не е тук до 15:14 ще стане много лошо за него.Изчаках налко и той влезе с гръм и трясък през вратата.Носеше прекрасен бокет от цетя.

Носеше прекрасен бокет от цетя

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(За тези става дума)

Вероятно е закъснял зареди тях.Той наисна се стараеше,а аз винаги му се карах.Станах и го прегърнах силно.

-Джин,наистина съжелявам,че закъснях!-той целуна челото ми.

-Вичко е наред цветята те спасиха!-целунах го по бузата,а той ми пададе букета.Поех го с усмивка.Седнахме на масата,а той си проръча капочино.Изпи го на бързо и плати сменката.Хвана ръката ми и поехме към дома ми.Мислех си,че дъжда ще ни се размине,но сгреших.Заваля порой.Разбягарме се,но изведнъж той спря и ме обърна към себе си.

-Много си красив така!-каза той и ме гледаше влюбено.

-Как така?-попитах уж объркано,но всъщност исках още комплименти от него.

-Кагато си вир вода си красив.Ох какво говоря винаги си красив.-той бавно се приближи към усните ми притваряйки очи беше като сцена от романтичен филм.Най-сетне сля усните ни в дъкги и страсна целувка под джъжда.

------------------------------------------------------
Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now