28 chat //9:06//

1.1K 92 30
                                    

Гледна точка на Шуга:
Днес за първи път от както скъсах с Джимин се събудих с усмивка.Скоро щях да си върна моята любов.Дано ми прости.Той е толкова добър,че направо е престъпно.Охх Шуга в това няма смисъл.Трябва да скъсам с Хосок.Наистина не искам да го боли,но още по-малко искам Чим да го боли.Тръгнах с него защото си мислих,че съм му дръжник.Техьонг е прав.Не му дължа нищо.Той ми е помохнал защото така е искал да съм го принуждавал.Надявам се да останем приятели.Ох няма да чакам повече.Ще му пиша още сега.

Suga_Swag: Хоби трябва да се видим и да поговорим.Важно е!

J-hope: Знам.Чакам те на ирището след 30 минути.

Senn:

За какво ли иска да говорим пък той.Обеден съм,че ще е много трудно да скъсаме,но не мога вече!Тръгнах към игрището,неосетно бях стигнал.И видя Хосок да седи на скамейката и да ме чака.

-Хей Хосок.Време е да поговорим за..-бях прекъснат от него.

-Късаш с мен,знам.Осеща от самото начало,че го бичаш.Бях егоис.Надявам се да намериш сили да ми простиш.Да боли малко,но мисля,че това което изпитвам е просто овлечение.Не е любов.Не е като това което имаш с Джимин.Кажи му цялата истина.Ако не ти прости ще му се моля и аз.Толкова съм гузен.Съжелява!!-Хосок заплака.

-Съжелявам Хоби наистина.Просто го обичам наистина.Ти вина ги ще си най-добрия ми приятел!-прегърнах ме се на бързо.

-Отнася се същото за теб.Сега отиди и си го върни.Ще направя вичко за да се съберете!-той се усмихна.Аз чух стъпки зад себе си и видях Техьонг,Чонгкук,Джин и
Намджун.Погледнах въпросително.

-Тук сме за да ти помогнем да си го върнеш.-каза Намджун и се умихна нежно.Очите ми се насълзиха.

-Лигльо!-каза те и се засмя.Вички се засмяхме и се прегънахме.

-Така за да си го върнеш предлага да му направим една изненада.Трябва да е голям романтичен жест.Трябва да иска цветя.Може да ми изпълниш любовен рап.Олл и
фойерверки.Трябва да си много хубаво облечен.Да му купиш подарък.-Джин говореше без да спре.

-Олл чакай любов,чакай.Не се ли из..-Джин удари силно гърба на Джун след казаното.

-Ако си искаш толките,млъквай татенце!-засмя се Джин.

-Джин е прав трябва да направиш нещо грандиозно за да накараме Джимин да разбере ,че Шуга го обича и съжелява.-Обесни Техьонг.

-Момчета напълно съм съгласен.Нека подготвим вичко и урте вече Джин или Чонгкук ще доведат Джимин.-предложих аз.Вички кимнаха в съгласие.

-Оллл момчета ще взема пръстени за двойки!-Всички ме погледнаха с усмивки.Отидохме да вземем час от нещата.Вляхохме от в магазина.Взехме 100 балона и хелий за да ги напъним.Да доста съм до искам да го изненадам наитина.Взехме и много свещи.Виидя огромно плюшено мече с голяма червена панделка.Трябваще да го вземе,Джимин обожава играчки.Останалите неща щяхме да купи утре,а имено храна и цветя.Джин се нагърби със задачата да сготви,аз предложих да поръчаме.Обаже той каза,че и дуката не става.Те каза,че ще вземе цетята.За мен оставаше песента и пръстените.Разделихме се,а аз влязох в магазина за бижута.

-Добър ден господине,какво обичате?-запита жета зад стъкления плот.

-Имате пръстени за двайки.Гравирате ли имена?-попитах с тих глас.

-Да разбира се!Изберете си и кажете какво да гравираме!-започнах да разглеждам пръстените в търсене на идеалните.И най-сетне избрах.

Показах ги на жената,а тя попита какво да гравира

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Показах ги на жената,а тя попита какво да гравира.

-На единия Йонги,а На другия Джимин...

---------------------------------------------------
Малко тъпо се получи.Сори за грешките.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now