33 chat

1.1K 80 7
                                    

Гледана точка на Джимин:
Преди час кацнахме в Хавай бях направо изтощет.Тъкмо влязохме в хотелската стая.Затичах се и се метнах на леглото.Юнги направи същото.Гушнах се в него и въздъхнах.

-Е коте харесва ли ти тук?-погали нежно главата ми и застана над мен.

-Да дади.Но знаеш ли кое е най-хубавото?-усмихнах ае мазно.Надигнах се и го целунах бъезо после пак се проснах на леглото.

-Какво малко котенце?-облиза врата ми аз след това засмука кожата ми.Аз изтенах леко и погалих пакета му.

-Най-хубавото в,че тук с мен дади!-стиснах грубо члена му,а той прехапа усни за да не изтене.

-Ах ти малко палаво коте!Не дей да дразниш дадито си,защото после ще те боли дупето!-захапа грубо врата ми и бръкна под блузата ми като докосна дясното ми зарно.Хваха го между пръстите си и започна да си играе с него.А аз стенех и търках грубо члена му.

-Ох тъкмо дойдохме,а вие вече сте готови да се чуката!-погледнах в посока на гласа чийто притежател беше Техьонг.Там седеше той заедно с Джун,Джин и Куки.Лицето ми пламна.Шуга стана от мен и гупогледна на кръв.

-Егати тъпаците развалихте вичко!-каза Шуга и тръгна към Техьонг като леко го тупна по гъба.

-Айде обличайте си банските и да отидем да пулуваме.-взех банските си и се стрелнах към банята.Съблякох се и сложих банския си.В този момент вратата се отвори и Шуга взезе.Изпиваше ме с поглед.Бриближи се до мен и ме заби в стената.Застана на ухото ми и каза с съблазнителв и дрезгав глас.

-С този бански си невероятен ЧимЧим.Какво опитваше се да ме подлодиш!?-сля усните ни в стратна целувка.Поиска достап,веднага му го дадох.Птеглета езика си с моя.Дръпна ме леко и залепи ръце на дупето ми като го стисна грубо.Изтенах в целувката.След това се оделихне за въздух.

-Хьонг,нека продължим като се върне от плажа!-той кимна съблече дрехите си и облече банския си като отгоре сложи една обикновена тениска в бяло.Аз сложих подтника си ,който стщо беше бял.Изляхохме от банята и вички дтъгнахме.След мяколко разменени приказки вече бяхме на плажа.Свалихме горните си и веднага влюзохме в водата.Започнахме да се плискаме и да се поним тогно като малките деця.Намджун хвана Джин и го завъртя във водата беше толкова сладко.Куки се беше качи на врата на Те,а той тичаше на ляво на дясно.Юнги дойде при ме ги ме гушна.Усуках крачета около кръста му и поставих ръце на врата му.Той ме хваха за дупето и  започна да гони Техьонг.Аз попуснах слава на врата му.След малко Те,Шуга и Намджун излязоха защото се били "уморили" пенсии като и да е след като поплувахме още малко излязохме и се запътихме към местата си.Някакъви мъже застаха пред нас бяха петина.

-Има ли проблем господа?-попита Джин.

-Не разбира се сладурчена искате ли да отидем в хотела ни?-единия мъж дръпна Джин за ръката.

-Ако обичате не го пипайте?-издъпах ръката на Джин от захвата на мажа.

-Ей педалче малко не се прави на герой!-мъжа ме хвана и ме обърна с гръб и започна да си отърква члена в мен.Започна да плача.И да викам.Джин и Чонгкук не можеха да ми помогнат зато другите мъже ги държаха.Обърнах главата си за да видя лижето на този ожасен мъж.Очите зърнаха как Шуга заби юнрука си в лицето му.Той ме пусна,а Шуга се нахвърли върхунего.Обърнах се към Джин и Куки.Вядях как Джун и Те удряха мъжете.Те започнаха да бягат.Намджун понечи да ги подгони,но беше спрях от Джин.

-Няма смисъл Намджу!Благодаря ти,че дойде!-Джин се сгуши в Джун,а Техьонг и Чонгкук вече бяха в страстна целука.Шуга не спираше да удря мъжа.

-Спри Шуга ще го убиеш!-изкрещях.А Шуга кресна яросно.

-Заслужава да умре нусно копеле!-спря за момент да го удря мъжа беше в безсъзнание.

-Нека тръгваме!-той само кимна явно се оспокой.Трънах ме,но той беше ядосан.

-Вървете напред ще ви настигнем.-Момчетата кимнаха и продължиха.

-Виж Шуга хьонг добре съм вичко е наред.Ти ме споси.Благодаря ти!-той ме прегърна,останахме така много бреме...

------------------------------------------------------
Бой😂.Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now