16 chat//16:36//

1.5K 104 16
                                    

Гледна точко на Шуга:
Вечера Джимин ми направи ебати яката свирка.Е и аз го бизах хубаво.Щом вчера направи това може би скоро ще правим секс.Нямам търпение да ми щепя дупето.Днес ще го водя на среща в един ресторан който много харесвам сега отивам към тях даше после ще спи у нас.Много си го обичакам вече.Не мога без него.Най-лошото се случи влюбен съм.

JiBooty: Хьонг къде си?

Явно и той няма търпение да ме види.

Suga_Swag: Идвам.Липствам ли ти вече мило мое?

JiBooty: Дааа Дади!!!И също имачм изненада :3

Изненада ли?Какво по дяволите?

Suga_Swag: Каква изненада??

JiBooty: Няма да е изненада ако ти кажа.

Ее прав е все пак.Е добре и без пова съм пред тях.

Suga_Swag: Отвори ми мило.

Seen:

Той отвори вратата и тогава го винях.Беше с чорапки до бедрата.И дантелени бели гащи.И с котешки уши и упашка.Осетих как дънките ми отесняха.Той ме дръпна вътре.

-Джимин какво правиш..-попитах го изненадано.

-Хьонг хайде да го правим.Готов съм и преди да попиташ обеден съм.Не чаках втора покана.Просто слях уснитени в страсна целувка.Поисках ми достъп и той ми го предоатави бързо.Езищите ни се бореха за надмощие.Аз го хванах за бедрата а той подскочи и  усука краката си на кръста ми.Тръгбах нагоре по сттлбите.Вече знаех коя е неговата стая защото ме бе поканил веднъж на гости.Отворих стаята и ритнах вратата.След това оставих Джимин на леглото.И съвалих тениската си.

-Ол коте много те искам..-казах с дрезгав глас пълен с възбуда и желание.

-И аз те искам Дади.-Той хвана колана ми и го разкоча толкова бъзро заедно с копчето и ципа и го премахна.Започнах да целувам и смуча жадно врата му.Захапах го силно и той изтена нуждаещо.Нападнах зърната ми като засмуках едното,а а другото си играех.Джимин стенеше имвто ми беще толкова чуствителен побъркваше ме от бъзбуда.Слезнах с целувки и смучки надоло по плочките му.Когато стигнах гащичките му,стиснах члена ми силно през плата.

-Д-дади....мо-моля те!!-изпъшка той.Беше му първия път не исках да го мъча и за това премахнах беьото ми и засмуках главичкара на члена му с едната си ръка правех тласъци,а с другата стисках задника му.Той не беше мого издържилив и свърши бързо.Аз погълнях всичко и се облизах мазно.

-Готова ли си да те изчукам котенце!?-попита като пляснах силно дупето му.

-Да..Да-дади..-той дишаша накъсано.Пъхнах два пръста в утата му той веднага разбра какво искам и започна да усиква езика си и да ги смуче.След като ги навлажни добре аз ги извадих,а от стата му се спусна малко стуйка слунка която беше свързана с пръстите ми.Дигнах краката ми и бавно вкараг пръстите си в него като ги задвиших.Той истена от балка.Слеката го бях разширил достатачно ги извадих и се наместих на входа му.

-Влизам!-събщих аз и го похледнах,той кимна и влезох бявно в него.Реших че съм вкарам достатачно започнах да се дижа съвсем леко.Знаех че Джимон го боли..Усилих движвнията си.След малко стенанията вече бяжа от удоволствие.

-Дади....в-вкарай го щелия...-изтена той,а аз погледна въпросително.

-Моля те Дади!!-Вленах с цялата ли дължина и започнах да се тласнам в него.Викаже името ми силно и след малко свърши на корема си след два тластка в нещо и аз свърших.Облизах спермата от корема му,легнах и го гишна.

-Обичам те Чимчим!-целунах чекото му.

-Аз те обичам Шуга хьонг.-Сгуши се в гърдите ми и двамата заспахме сладко!

------------------------------------------------------
Айде смутче.Сори ако е тъпо и сори за грешките!

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now