20 chat //18:59//

1.1K 91 93
                                    

Гледна точка на Юнги:
Вартеше ми се само станалото вчера..

Ретроспекция:
-И аз те харесвам Хосок..
-Ще съкахш с Джимин нали?
-Да скъсам с Джимин?
-Да!Нали обичаш ме,не може и двамата трябва да избереш!
-Да ще скъсам с него...
Край на ретроспекцията.

Наистина не мога да повярвам Хсоко да в влюбен в мен,но как.И сега трябва да скъсам с Джимин.Обичам го или поне така си мисля.Може би съм влюбен в Хосок.Все пак той ми е най-добрия приятел,помагал ми е хиляди пъти.И освен това Хоби може да е прав,че Джимин е един не познат.Боли ме но така е редно.Съжеляван Джинин..

Гледна точка на Джимин:
Тъкмо свърших тренировки.Днес бях до по късно.Не се бях чувал с хьонг от както нъ казах,че няма проблем.Притеснявах се много.За това му писах.

вие изпратихте снимка на Suga_Swag:


JiBooty: Хей хьонг.Как си?Притесних се за теб.

Suga_Swag: Джимин трябва да говорим ела да се види в парк след 20 минути.

JiBooty: С удоволствие Дади вече липсваш на твоето коте~~

Suga_Swag: Добре ще те чакам.

Какво му става дръжи се страно...

JiBooty: Хьонг защо си сърдит..И не каза нищо за снимката ми ;-;

Suga_Swag: Да хубава е.Айде чао че имам равота.

JiBooty: Чао...

Seen:

Какво му става защо се дръжи така..Сигурно е изнервен не искам да се караме.Много си го обичам.Реших да не губя повече време и тръгнах към мястото на срещата.Скоро стигнах,а веремето бе минало.Видях хьонг.Затичах се към него и се метнах на врата му той бързо ме избута и заговори.

-Така не искам да те лъжа Джимин.Искам да скъсаме.Влюбен съм в друг..Съжелявам!Мислех си,че те обичам,но обичам друг..Имаш пълното право да ме мразиш.-Той ме погледна,а аз вече бях заплакам силно.Дигнах ръка и ударих силно бузата му.Не исках да го удрям,но той си го заслуши.

-Как можа Юнги да си играеш със сържето му.Не те ли беше поне малко срам...Ти беше първата ми тръпка.Първия който накара сърцето ми да бие лудо.Първия който ми взе сня.Първита ми целувка.Пръвия ми път.Първата му любов.В момента искам да те мразя,но пак те обичам толкова безнадешно влюбен съм в теб.Обичам те...и се мразя за това в този момент.Защо хьонг защо ме остави да се влюбя в теб щом си обичам друг.Харесва ли ти да ме боли!?Поне кажи кой е той заслужавам да знам..- паднах се на земята и заплаках по-силно,но този път с глас.

-Джимин наистина съжелява.Не съм те мамил..просто сега разбрах какво изпитвам наистина..

-КАЖИ МИ ШИБАНОТО ИМЕ!!-изкрещях му...но не издържах вече.Трабваше да знам кой ми го отне.

-Хосок...-Така значи най-добри му "приятел" ....какъв идиот съм...

-Ти ебаш ли се смен аа?-започнах да се задушавам...не знам какво стана.Може би нервен срив...Той клекна до мен и хвана раненете ми.

-Джимин,успокой се и душай дълбоко..-как смее,той наистина се подиграва с ме..

-МАХАЙ СЕ И НЕ МЕ ПИПАЙ!ЯСНО!ГНИС МЕ Е ДА МЕ ДОКОСВАШ КОЙ ЗНАЕ КАКВО СИ ПРАВИЛ С ОНЗИ!МАХНИ СЕ ОСТАВИМЕ САМ!-крешях с цяло гърло...но той не си отиваше.

-Йонги моля те...отиди си..-погледна ми за последно,стана и си тръгна..А аз останах в същата полза плачейки и викайки...

------------------------------------------------------
Милото ЧимЧим.Ще ме убиете нали?Сори за грешките.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now