41 chat//13:30//

838 74 1
                                    

Гледна точка на Джимин:
Днес беше събото.Толкова се радвах,че няма училище днес.Седях си на дивана,Шуга беше в банята и се къпеше.Телефота ми извибрира.Откючих го отворих известието,което същност беше съобщение.Очидих се като видях от кой беше.А имено от стария ми приятел Марк.С него от много одавна не бяхме виждали от много одавна.Въпреки,че живеешме в еднакви градове прото се бяхме оделечили.

mark_tuan: Хей Джимин,извинявай,че те притеснявам,но се чудех дали искаш да се видим.Тъпо ми е,че прекъснахме връска.Ти си ми много добър приятел и това не се е променило.Съжелявам ако съм те обидил!Липстваш ми!

JiBooty: Хей Марк,разбира се,че искам да се видим.Не си ме обидил с нищо и ти си скъп приятел за мен.Надяван се аз да не съм те обидил.И ти ми липстваш.Къде ще се видим?

mark_tuan: Където кажеш!

JiBooty: Добре ела в нас да гледаме филми след 1 час?Адреса е(някъв там😂).

mark_tuan: Добре так съм.По после.♡

JiBooty: До после♡

Seen:

Оставих телефона си на дивана и се отправих към спалнята.Отворих врата ви видях моя хьонг да седи до прозореца с раскопчани дънки и без близа с мокра коса.Беше доста секси,но точно сега не беше времето да се прехласвам по не устоимив ми мъж.

-Ааа,..хьонг,един приятел ще дойде на гости.Нали не е проблем,само за малко?-погледмах го с омуляваши очи и премигнах няколко пъти бързо.

-Ох хубаво Джимин..-каза нерно и погледна в страни.

-Хьонг,моля те не се сърди.Той ми е много добър приятел,а не сме се виждали одавна!-той се приближи и ме погали нежно.

-Не се сърдя ангелче мое надявам се хубаво да си изкараш.-целунах го по бузата и изтичах долу.Като започнах да слагам вичко не обходино за госта ни.Чипс,безалкохолно,пуканки,сладки и така нататък.Не усетно се звъна на врата,а аз побързах да отеворя и видях Марк явно вреремето беше минало.Прегърнах го силно и се поздравихме за здрасти.Забелязах,че Шуга ни наблюдава и реших,че е време да ги запозная.

-Марк това е гаджето ми Юнги,но предпочита да го наричат Шуга.Шуга това е Марк един от най-добрите ми приятели.Не че има много приятели де.-Марк подаде ръка,а хьонг я пое,докъто гледаше ядосано.

-Приятно ми е!-каза с вежлив глас Марк.

-И на мен!-ослових грубост в гласа на Шуга.С Марк седнах ме на дивана и започнах ме да гледаме раьличини.Филми понягога се гушвахме за кратко или докосвахме леко бедртата си.Юнги през целото време ни наблюдаваше.Стана късно и Марк трябваше са тръгва.Изпратих го до врата затворих я и понечих да тръгна към хола,но ръката на Шуга ме спря.

-ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЪМ ТЕ ВИДЯЛ С ТОЯ!РАЗБРА ЛИ МЕ!?-какво му ставаше пък сега.

-Какъв ти е проблема?-попитах объркано.

-МИ ТОЯ КВО ТЕ ОБАРВА!ИСКА ЛИ ДА ГО ПРЕБИЯ И ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА НЕ ПИПА ЧУЖДОТО.-изкряска той,но сега вичко ми беше ясно.

-Аа ясно ревнуваш!Толковае сладко!-казах се засмях.

-Не ревнувам...аз...охх хубаво може би малко,но Джимин погледни се стова тяло,това прекрасно лице и този невороятел хареактер вички те искам,но ти извираш мен!-каза смутено.

-Охх глупчо раьбора се,че избирам теб не разбираш ли,че си идялен.Пък и сериозно ли ревнуваш от Марк той си има гадже вече от 2 години.Казва се Джаксън.Много са сладки,но не колкото нас!-поведох го към хола.

-Ох Джимин обожавам те!-преди да каза нещо той слепи усните ни дигна ме и ме постави на бярплота.Отделих ме за въздух.

-Аз теб обжавам Шуга хьонг!-отново се целунахме,но този път по страсно.

------------------------------------------------------
Ревност😏.Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now