42 chat

807 75 2
                                    

Гледна точка на Джимин:
Седях на скамейката с Джин и Куки.Гледах Шуга как играе беше невероятен.Толкова красив и секси.Приключиха играята.И той се запъти към мен,но пред него изкочи някакво момиче.Беше с костьом за можоретки.Разбира се,че секси мажоретките се свалят с моето гадже.Жалки курви.Може би те се по-добри от мен.Сигурно са невероятни и подкрепят отбора.Това момиче което заговори Юнги..тя беше красива.Той я подкани да седне седнаха опасно близко един до друг.Краката им леко се докосвах,а това момиченце с цялото си нахалство си сложи ръката на бедрото му.Той очевидно не и направи забелешка.Обърнах се за секунда към Джин и там видвх Намджун който беше взел Джин в скута си.

-Намджун хьонг,коя е тази?-запитах едвам сдъжайки сълзите си.

-Тази ли?Тя е главната мажоретка!-каза той с презрителен глас.

-Мм май не харесваш много мажоретките,а татенце?-каза Джин с надсмешка.

-Очевидно е Джин!Какво да харесвам на тези гадни курви,който търсят само пари и нищо друго.-каза с ядосън глас Намджун.-И Джин не ме наричай пред други татенце става ми не одобно!-той се изчетви леко.

-Те с Шуга за какво си говорят и тя защо го обарва.-измрънках и вече виждах замъглено.

-Олл Джимин,ревнуваш ли?-запитаха и двамата.

-Спокойно тя се сваля на вички!-каза уберено Намджун.

-Кажи му за преди!-Джин подбутна Джун.-и преди да откаже ако не му кажеш ще ти се расърдя ама наистина!-сопна се Джин.

-Охх хубаво!Ами Юнги и това момоче са спали заедно,но спокойно било е педи да се познавате.-опита се да ме упокой той.Вече не може да сдържам сълзите си и ги пуснах.Затичах се на доло по скамейката без да обръщам внимание на вичко който ме викаха.Минах на бързо по покрая Шуга,но той се затича след мен.Хвана ме и ме обърна.

-Какво ти става Джимин?-попита объркано той.

-Питай приятелката си!-изписках през сълзи.

-Охх Намджун ти е казал.Виж коте това беше преди да те срешна.Не изпитвам нищо към нея.Обичам само теб!-каза той на един дъх.-Пък и любов не ме замасяй изглежаш по-добре от сички момичета е мажоретния отбор.-погали ме нежно и изтри сълзите ми.

-А тя по-добра ли е в...в..л-леглото от..мне..-изчереихсе и погледнах на долу за да го прикрия.

-Олл бейб никой не е по-добър от теб.Ти ме побъркваш.-донлижи се до ухото ми и ме побиха тръпки след това се доближи до усните ми и ги прилепи със сеойте.Как можа да ме целуне пред целия отбор.След като се оделихме той се измихна и зспита.-Ще дойдеш ли утре на мача,ще ми трябва твоята подкрепа.

-Рабира се хьонг!-гушнах го,а той прошепна"как ли ще изглеждаш с костьомче за можоретки."аз прото го ударих леко и се засмях...

-----------------------------------------------------
Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now