60 chat

648 57 2
                                    

Гледна точка на Юнги:
Бях си легнал и държах Джимин в ръцете си.А той препереше.Беще ми толкова мъчно.Толкова го обичах и не исках да се страхува.Ще го паза от вичко не го ли разбира?Телефона ми звъна взех го.Звънше този която най-малко очаквах,а инени мойка ми.Тя много ме обичаше преди,но зареди баща ми тя ме намрази.Беше лудо влюбена в него.Дигнах бързо и сложих телефона на ухото ми,а тя раговори.

-Юнги?Сине толкова съжелявам.Знам,че баща ти те тормози съжелявям.С него се разведохме преди 6 месеца!Осъзнах,че това да ме малтретира не е никаква любов!Прости ми за всичко!Обичам те сине!-майка ми вече плачеше стана ми толкова тъжно.Най-сетне я чувам,а тя е в такова сътояние!Заборя ме сърцето.

-Чуй ме мамо,не съм ти сърдит за нищо обичам те!Искам да дйодеш за да се еидим но не е безопасно..-казах бързо аз.

-Не сине има ограничителна зяповед срещи баша ти!Не може да ме приближава!Така ще и по-добре за вас!Ставава ли да дойда утре с автобуса в 12 ще съм на гарата!-каза тя малко по-щасливо.

-Съгласен съм,но трябва да знаеш,че имам гадже.С него живеем заедно у дома.Той е най-хубавото нещо за мен.Не мога без него.Готова ли си да приемеш моя Джимин!-казах тихо с малко болка в сърцето.

-Сине винаги си подкрепяла сенсланата ти орентация.Просто той ме спираше!Щом ти си го избрал със сигурбост е идеален!Нямам търпение да се запознае с него!-каза щасливо тя.

-Добре тогава мамо до утре ще бъда там!-казах и аз.-обичам те.

-И аз теб сине до чуване!-тя рязатвори.

Погледбах към Джимин.Той се беше насълзи.Разбирасе чоствителното ми англелче.

-Хьонг майка ти е много мили!-каза той и се притисна по силно в мен.

-Да добре!-целунах го.-Хайде да излезем в парка.Той само кимна облякорме се  на бързо и трънахме към парка хванати за ръка...
------------------------------------------------------
Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now