64 chat

641 62 3
                                    

Гледна точка на Джимин:
С хьонг бехме в районото.Сега беше момента в който ще свидеталстваме срещи баща му.Той за тормоз и заплахи,а аз за опит за изнасилване и заплахи.Беше ме толкова срам да призная,че за малко да ме изнасилят добре,че коя хьонг дайде.Просто исках да господин Мин да ни остави на спокойствие.Ако единствения начин бе затвор бях напълно съгласен.Сега майката на хьонг беше вътре и даваще още докъзатества.След малко тя излезе.И дохде при нас.

-Джимин влизай,не се притеснявай!Знам,че ще се справиш!-стана без да погледна нито Юнги нито госчожа мин.Взезо въпре.

-Седнете!-поткани ме следоватяля.Срам не срам разказах на дълго и на широко калвото точно се е случило.Разказах за заплахите.И накрая мъжа каза.

-Не се страхувайте!Този мъж е поръчал три убиства!Хванахме го няма измъкване!Ще лежи до живот!-одъхнах си и излязох.Върнах при хьонг,а той влезе вътре след 1 час се върна винимо доволен.

-Насрочили са делото за утре!-бях толкова щаслив!

На другия ден:

Гледна точка на Юнги:
Сега бяхме в седа.Наемнока на баща ми бе признал вичко.Да баща ми бе наел убиец за да се отърве от враговете си.И сега щеше да си пкати,че си играе с животите на хората.Аз,Джимин и мама разказахме вичко.Съдяъа даде 10 минутна почивка за да реше.Чесно исках вече този кожнар да свърши да се приберем у дома.На Чим много му се насъбра.Сега можех само да го държа в ръцете си и да го галя.Време беше да влизаме.Съдята заговори.

-Осъжда обвиняемия за винове за поръчката на 3 убиства,психически и физитески торзмоз над сина си Мин Юнги,поръчка на изнасилване и послегатество над Парк Джимин и заплаху над неги както за домашни насили над Мин Юра.Осъдам го на доживотен затвор без обжалване.Арестувайте го.-съдята удари с чикчето.Пилицайте арестуваха баща ми.Най-сетне бях спокоен.
Излязох от съда с Джимин и майка ми.

-Мамо може да останеш още малко!-казах аз.

-Не Юнги ще тръгва пак ще дойда и вие елате!-прегърнахме се вички и мама си тръгна.С Джимин поехме към вкъщи.Бързо стигнахме.И сега се излежавахме на дивана.

-Е коте как си?-запитах притеснен.

-Добре съм хьонг!Да беше ме срам и сътах,но всече не е така вичко свърщи и отново може да се щасливи!-той седна в мен и ме целуна,а след това облегна глава на гърдите ми и задпа явно бе уморен..
------------------------------------------------------
Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now