36 chat

956 78 8
                                    

Гледна точка на Юнги:
Седях с моя Джимин на плажа.Той се беше сгушил в мен.Осещах топлината му.Гледах към морето,но знаех,че очите му са вперени в мен.Единствените звуци,който чивах.Бяха вълните и писаците на Джин,Техьонг,Чонгкук и Намджун,който скачаха във водата от високата скала в близост до нас.Изглеждаше много забавно,но моя ЧимЧим се боеше.И аз не исках да го оставят сам.Започна да говори от нищото като грабна вниманието ми.

-Хьонг,искам да те питам дали ти харесва да го правиш с мен?-той прокри лице с малките си ръчички.

-ЧимЧим какви са тези групави въпроси.Разбира се,че ми харесва!-целунах го бързо и то продължи да говори.Ох глупаче.

-Да,но не мисля,че ти доставям достатъчно удоволствие в с-секса..-изчерви се още повече.Беше толкова червен.

-Джимин,слушай сега!Първо доставяш ми достатъчно удоволствие.Нямаш идея колко те желая и колко ме възбуждаш.Не мога да го опиша с думи!Но се опасявам,че с теб не правим секс.С теб правим любов.Обичам те Джимин!-чух тихо хлипане.Последнах го видях съзичките който се спускаха по бузките му.Избърсах ги,но той почна да плаче още по-силно.

-Хей малко мое коте не дей така не плачи нали не искаш да ме натъжиш!?Защо плачеш?-попитах загрижено и погалих нежно главата му.Той изхлипа още няколко думи и най-после продължи.

-Плача защото....защото те...о-обичам!И думите ти ме расчутват!-колко е сладък и чуствителен.

-Чим,най-знаеш,че си всичко за мен обичам те толкова шибано много.Обичам вичко в теб този сладък характе.Прекрасното ти тяло,сладкото ти държание,не вероятната ти красота,безграничната ти добрина!Осичко това ме кара да те обожавам!-Той все още плачеше силно.-Спри да плачеш моля те!

-Хьонг,това е от щастие!Ти също вичко за мен!Не мога да си представя да те няма.Ти си повече от невероятел.Толкова си красив и този твоя характер,който ме побърква.Твоя не вероятен глас,който ме кара да настръхвам все ми път когато го чуя.Обожавам те Юнги хьонг!-той слепи усните ни в целувка целувка изпълнена с толкова любов,страст,нежнос и желание,че трудно може да се опише с думи.Това си беше нашия мил.Той продължи дълго.Накрая се оделихме за въздух.

-Парк Джимин,безнадешно съм влюбен в теб!-той се усмихна и товърна.

-Същото се отнася и за мен!И посче няма да позволя на нищо и никой да те отнеме от мен!-след думите му вядех нови сълзи да напират в очите му.

-Не дей,моля те!Никога няма да те изоставя пак!Няма нищо и никой да ни ръздели!-той вдихна котрето си.

-Обещаваш ли?-сплетох котретата ни.

-Да любов моя обещавам!-той се сгуши във врата ми.-Любов вярваш ли ми?

-Да разбира се хьонг!Това е глупав въпрос!-изправих се и му подадох ръка за да се изправи и той.

-Тогава ела!-Поведох го към скалите и застанахме на ръба.Той стискаше ръката ми и трепереше.-Довери ми се!-той само кимна,а аз продължих.-Добре на три.Едно...две..-бях прекъснат от него.

-Три!-скочих ме във водата.Беше невероятно чуство.

-Страшно ли беше!?-попитах като го повдихнах и той усука крачета околко кръста ми и постави ръце на врата ми.

-Не Шуга хьонг,когато съм с теб не се боя от нищо!-целунахме се отново...

------------------------------------------------------
Така започвам с това,че в следващите дни не знам дали ще мога да публикувам всеки ден.И другото,което искам да ви кажа е че се старя много.Днес ми мина една мисел да спра,но аз обичам да довършвам започнатото.Съжелявам за грешките.❤

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now