55 chat

648 68 10
                                    

Гледна на  точка Юнги:
Тъкмо се прибрах и отидох в хола и видях Джимин.Ой скочи в прегрътката ми.Обичам това момче.

-Хьонг,хайде да гледаме филче!-каза сладко той.Погалих го.

-Добре бебе коте!Какво филмче?-целунах го.

-Емоджу филма!-каза какво иска ,но го имаше само в кината.

-Добре любов,но твябва да отидем на кино.-преграх го и го поведох към вратата.

-Ще ме заведеш на кино!?-изпищя той.

-Да разбира се!-казах и се замях,та той се радваше като малко кученце.

-Болагодаря хьонг!-вече се къчиме в колата и потеглихме към мола.Обичах да радвам това ангелче.Всязох в подземнив паркинг.Паркирах колата близо до входа.

-Бейб ще ти купя пуканки и чаша с геройче!-казах с усмивка.

-Ти си най-добрия хьонг!-целуна ме бързо и слезе от колата.Последвах го и влезнахме в киното.Филма почваше след 10 минути.Купих билети и отидохме да вземе пуканки и напитки.Влязохме в кино салона и се настанихме на местата си.Малкото ми мочи се сгуши в мен и легна на гърдите ми.Гушнах го и погалих косата му.Усетих как глато на Джимин и блъсна главата си в гърдите му.Обърнах се и видя как едно дете рита седалката на Джимин,а майката му седеше до него и дума не му казваше.

-Извинявай,може ли да спреш да риташ седалката на моя приятел?-попитах взъможно най-спокойно.Жената до детето ме погледна с извръщение.

-Не искам педараси да говоря със сина ми!-каза с злоба тя.Исках да я убия.Не ми пукаше за думите и,но знаех,че това ще огорчи малкото ми коте.

-Госпожо,може ли са внимавате с думите.Вижда,че сте огранитена и не виждате по далече от носа си.Да ще направите момчето гнусен хомофоб.Аз съм дошъл да гледам филм.Така,че кашете на това момче да спре да рита и ни оставе да гледаме филм!Мерси!-обърнах се и прегърнах коте,а то се усмихна.Филма почна.Джимин се радваше през цялото време и аз бях щаслив през цялото време да виждам усмихвата му.Филма свърши и отидохме към заведениета за бързо хранене.Отидихме в "mcdonald's".Джимин поиска децко меньо,а аз чийзбургер и кола и къртофки.Седнахме и започнахме да се храним.

-Благодаря,че ме защити!Беше много сладко ти си моя герой.-хвана ръката ми и се погали с нея.-Обирам те!

-И аз те обичам!-умихнах му се.Как няма да го защитя та аз го обожавам.Той е моето вичко.Следкато хапнахме,тръгнахме към вкъщи.Прибрахме се и взязохме в хола.Щом влюзохме слях усните ни в срасна целувка и наместих ръцете си на дупето му,а неговите бяха на врана ми.Езиците ни се обреха А надможие,но като винаги победих.После се оделихме и се прегърнахме...
-----------------------------------------------------
Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now