23 chat //11:45//

1.1K 93 14
                                    

Гледна точка на Юнги:
Събудих се прегърнал Хоби.Стових го внимателно за да не го събудя.Излязох от стаята и отидох в хола визимайки телефона си.Влязох в фейсбук.И започнах да разглеждам след малко очите му попаднах на една снимка която ме натъжи и ме обърка още повече..

И започнах да разглеждам след малко очите му попаднах на една снимка която ме натъжи и ме обърка още повече

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JiBooty post a photo: В прекрасна обстановка с някой специален❤

EatJin: Само така Джимин❤

DaddyJoonie: Ейй браво на нашето момче,нали @EatJin❤

Какво за бога се случва.И Намджун от кога е близ с Джимин.И нама ме е заменим толкова лесно.Защо винаги става така и щастието все ми бяга..Опитва се да обичам Хосок по този начин,но е толкова трудно когато обичам друг..Ще разпитам Намджун какво за богс се случва.

Suga_Swag: Хей Джун кво става?

Seen:

Suga_Swag: Защо ми сийваш никога не правиш това

Seen:

Suga_Swag: От кога си толкова близ с Джимин..

Seen:

Suga_Swag: Кой е новия му приятел?

Seen:

Suga_Swag: Заедно ли са??

Seen:

Suga_Swag: Как е той?

Seen:

Вече съм бесен..

Suga_Swag: Толковали бързо ме забрави...

Seen:

Suga_Swag: Добре че го зарязах за да може пак да курвее.

DaddyJoonie: Мале наглоста ти няма граници нали.След вичко което му причини смееш да ми пише и да ме питаш въпроси за него и да го обиждаш.Осързнай се Йонги!

Suga_Swag: Къде остана приятелството ни.Приятел си ми от както бях на 6,това нищо ли не значи за теб?Какво хвана си гадже и ме зачеркваш.Не мислех че това може да ни раздели!Заедно във всичко помниш ли?

DaddyJoonie: Сега искам много добре да се замислиж какви ги вършиш.Ти разби Джимин,а сега се дръжиш нагло и арогантно.И с Хосок се семеете на неговото нещастие.И аз не те загърбвам зареди Джин,прото ти грешиш.Караш някой да се побърква от любов по теб и после го завърлях като мръсно коте за "по-добра оферта".И семееш да говориш за приятелство.Знаеш ли разбрах какъв е Джимин.Той е крехак,нежен,лесно раним,несухурен,добър приятел,обичлив човек,притеснява се за вички освен за тебе си.Аз знам за теб,че ти си вичко това,но го криеш само аз и той го виждаме.Не знам кой си ти,но не си Мин Йонги не си най-добрия приятел който съм имал.Той и този другия който твъди че е Хосок,но е не.Мойя хосок не би наранил никой камоли омишлено.Ако видиш протелите ми кажи им че ги тръся и че ми липстват и че ги обичам много.Това беше вичко.Помисли добре!

Seen

DaddyJoonie in offline

От очитеми потекоха горчиви сълзи.Намджун никога не се беше държал така.Но може би аз си го залужих.Влязох от нас на бърз ход и отидох при изоставенив пасейн кото взех стари весници и заполих малък огън с запалката в джоба си помагаше ми да мисля седнах до огъня и започнах да си мисля над Думите на на Намджук.Започнах да превръщам думите си в рап винаги така се успокоявах.
Съжалявам любов
Съжалявам приятели
Чуствах ви като предатели,
Но предателя съм само аз.
Тъмната страна в мен наделява
Губя се все повече всеки ден
С измъчена любов която разгубих
С прители който губя
С човек който не мога да позная
А това съм имено аз
Не мога да се позная бейби
Не мога да се позная
------------------------------------------------------
Скучна глава,тъп рап абе излъпация.Сори за грешките❤

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now