15 chat // 13:58 //

1.4K 107 10
                                    

Гледна точка на Джимин:
Отивах към къщата на хьонг.Боях се само от едно...да не поисках да го правим.Просто не съм готов...Наистина го обичам,но за сега е рано.Поне по мое мнение.Вървях по улицата на която трябва да е къщата на Шуга.Не мога да повярвам,че и той ме харесва.Мислих си че никога няма да ми отвърне...много се радвам.И това с Кук немога да повярвам той просто е завиждал...трябва да се прощава.Мисля че може да сме приятели.

JiBooty: Хьонг,пре вратата съм.Ще ми отвориш ли?

Suga_Swag: Ммм помоли се на Дади,котенце ;)

Охх моя перверзен глупчо.Толкова е лош понякога,но това го прави секси.

JiBooty: Охх Дади моля те отвори ми.Ще бъда добро коте.

Suga_Swag: Ол да коте веднага ти отварям.

Seen:

Разбира се че ще ми отвори.Лесния ми той.Шуга отвори вратата и ми се усмихна,а аз се хвърлих на врата ми и го разцеливах.

-Хьонг обичам те..-той ме вдигна и оплетох крачета околко кръста ми.

-А аз те обожавам Чимчим!-Заведе ме в спалнята и ме сложи на глеглото.

-Чакай хьонг..аз-скрих лицето си с ръце.

-Спокойно Чимчим искам само да се гушкаме.Нищо повече.-той ме погали и ледна до ме.Аз се сгушив във врата ми и той ме притинсна по силно в себе си.Запознах да шепна съблазнително в ухото му"Дади,аз съм лошо котенце накашиме!".Наистина го дразнех.Погледнах на долу и видях издитинатата му.Вината наистина беше моя.Сега исках да помогна да оправя това.Но сами свирка и нищо повече.

-Дади,съжелявам ще оправя това!-Слязох на долу и стигнах до дънките му като откопчах кочето и свалих ципа.Смъкнах ги до коленете и хвабаг боклерките ми с две ръце.Лицето ми беше памнало.

-Джимин чакай не е нужно ако не искаш.-той ме погледна строго.

-Не наистина няма проблем.-Събух босеркоте ми до коленете и започнах да въртя езика около главичката и да поемам от дълшината му.Забързах движенитята си.

-Олл коте дааа!!-Шуга стенеше силно.И започна да ме чука в устата.Давехсе но ми харесваше.След време той всърши в устата ми погънах вичко.

-Вкусно Дади!-усмихнах се презверзно.

-Коте нека направя нещо което ще ти хареса много.-кимнах бях вързуден и то много.Той сабу дъките си боксерките ми.И дигна краката ми и започна да ближе входа ми.И след това започна да вкарва и изкарва езика си от мен.Беше неуписуемо.И за капак.Правеше тласъщи по члена ми.

-ДА ДАДИ ДА НА КОТЕТО МУ ХАРЕСВА!-виках силно и скубех косите ми.Скоро след това свърших.Гушнахме се.

-Как беше коте??-той ме погали нежно.

-Невероятно Дади!-Слях усните ми в дълга целувка.Олетохме езичетата си.След това се оделихме и той затвори очи явноно беше уморен.Може би трябва да го направим скоро.Той е неверояте.Аз последвах примера ми и заспахме в топла прегрътка.
----------------------------------------------------
Мърр!!Сори за грешките!

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now