66 chat

642 62 9
                                    

Гледна точка на Джъкук:
Днес Тете щеше да ме води в моло за да играем в пейгралнда.Одавна не бях ходил и точно зареди това бях много щаслив.Вече бяхме стигнало и вляьохме в прейгралнда.

-Отивам да заредя карата,сега се връщам!-каза Техьонг.Видях как отиде до касата и след три минути се върна държееки ларата.-Да играею бебчо!-Аз само кимнах.Отидихме до баскетбола.

-Да направим един залог.Който загуби 2 от 3 игри,духа на дръгия в тоалетната на мола.Игрите ще са Боскетбол,..-прекъснах го.

-Степмания и хомей на маса!-казах отчентливо аз.

-Дадено!-каза той и подаде ръкара си,а аз я поех и я стисмах.Те мазкира картата на двете сълражения и топките изпадаха.Той беше супер весеки път вкарваше.Е но не съм очаквал друго от баскетболист.Все пак и аз бях спортист.Накрая таймера изтече.За жалост бях попеден в първи рунд.

-Едно на нула!-излези се той.

-Мръквай сега запозваме!-отидихме до стем манията и избрахме песен.Аз се справях доста добре за разлита от Техьонг.Скоро песента свърщи.И разбира се победата във втори рунд беше моя.

-Ще те победя хьонг!-казах смело аз.

-Мечтай си зайче!-той ми се измях.Играта на върдушен хокей започна.Залолтата непрекъсното се обръщаше.Ту аз водех ту той ту бяхме ма радвно,но макрая за нещастие бях победе.

-Хайде зайче към тоалетните!-Не казах нищо,а сомо тъгнах към дестинацията.Влязохме в една от кабинкоте.Те седна на тоалетната,като свали капака,а аз клекнах пред него.Разкопчар колата и панталона му и извадух члена му.Налапахме от веднъж.Засмуках го силно и започнах да въртя езиче околко него като междуврено движех бързо главата си на горе ма долу.Погледнах на горе и видях как хьонг хапе усни за да не стене.Засмуха бързо главичката,а той свърши.Явно доста му се е искала тази свирка.Преглъна видко и се изправих,а той обви ръце около мен...
------------------------------------------------------
Сори за грешките❤.

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now