34.1 chat

1K 73 16
                                    

Гледна точка на Юнги:
Не можех да спра да мисля за това,което се случи на плажа.Знам,че моя ЧимЧим е без защитен,но въпреки това не вимавах.Ако не бях дошъл на време кой знае какво щеше да им направят тези ужасни мъже.И в този момент в мозъка ми изплува гледката на онзи гнусен мъж и Джимин,който се молеше и плачеше.Той сякаш се радваше на виковете на Джимин и търкаже отвратителния си член в дупето на моето момче.Чесно малко му беше на тоя.Засушаваше да го убия.Наистина се чутвах зле.Просто не защитих миличкия ми Джимин.Наистина много го обичам.И искам да е в   опасност...

-Хьонг,да знаеш,че след 5 минути съм готов!-провикна се Джимин от банята.

-Добре ЧимЧим!-казах с  без израстен глас.Погледнах на горе и тогава видях ЧимЧим.

-Ще ми каже ли какво е танало!?-Джимин беше толкова секси.Не може да му успоя.Беше с тъкно сини сънки и черен суичър с зайчето на плей бой на дясната час на гърдите си и по десния ракав.

Беше с тъкно сини сънки и черен суичър с зайчето на плей бой на дясната час на гърдите си и по десния ракав

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(За това говоря😂)

-Юнги имаш ли намерение да ми отговориш!-Джимин рядко ме наричаше Юнги.Само когато правим секс или е много ядосан.
Очевидно беше бесен.

-Джимин....аз..просто имам чуството ще не те защитава добре и не се грижа за теб както трябва!-преглъх шумно,а той ме погледна със насълзени очи.Аз го прегърнах ислно.Той сложи малките си ръчички на врата ми,кого сля усните ни в страстна целувка.Спуснах жасно езика си и го преплетох с моя.Езиците ми водежа битка за надмощуе.Аз спечелих разбира се.Оделихме се за да си поемем въздух.

-Хьонг,никога повече не говори лошо за себе си!Ти си прекрасен!Защитаваш ме по-добре от всеки!Не мога без теб!За съжеление беш е време да тръгваме.Ще е много забавно да одидем заесно в бар.Да танцуваме, пие и да се забавлявя с приятелите ни.В барбореното на Джимин не усетих кога сме стигнали.Там ни чаках момчетата с големи усмивки смееши се още преди да са пяни.

                   ~ Skip time~
Тези пътпаци одавна бяха отишли на някъде,но в момента ми беше най-малко до тях.след една водка Джимин вече танцуваше в скута ми.Обеден бях,че не е беше пян.И бях прав.ЧимЧим просто искаше да танцува в скута ми нямах нищо против до момента в който той седна на пакетс  и започна да движи ханша си и да търка гръбо члена ми.Побъркваш се бях прекалено възбуден.

-Дади да отидем в стаята?-облиза се и се умихна,а аз хванах ръката му и го поведох към асансюрите...

Следва продължение:
------------------------------------------------------
Боже тази глава е ужас!Съжалявам,но я пиша в полузаспало състояние.😭😭😭
Сори за грешките❤

Maybe I fall in love ||Yoonmin|| TextingWhere stories live. Discover now