Dankwoord

63 5 37
                                    

Beste lezers,

Dat was het dan. Het einde van mijn eerste(!) boek. Heel erg bedankt dat jullie een deel van jullie leven hebben verspild om mijn hoofdstukken te lezen. Dat waardeer ik echt heel erg! Ik hoop dat jullie het de moeite waard vonden en nogmaals bedankt!

Ik heb zelf gemerkt dat het schrijven steeds makkelijker ging, naarmate ik verder in het boek kwam. Ik vond het eerst lastig om door te gaan, maar het idee dat mensen het daadwerkelijk aan het lezen waren, gaf mij voldoende motivatie om door te gaan. Dank jullie wel daarvoor.

Ik wil Ed Sheeran bedanken voor het bestaan. En voor zijn liedjes. En voor zijn ginger-heid. En voor zijn geweldige katten. Als Ed Sheeran niet bestond, was de wereld veel minder mooi en zou ik dit boek misschien niet af hebben. Geen idee waarom, maar het zou kunnen.

Alle andere artiesten die mij inspiratie hebben gegeven met hun liedjes wil ik ook bedanken, maar dat heeft niet zo veel zin, want die weten niet dat ik besta. Maar toch, ik heb heel veel inspiratie gehaald uit liedjes. Maar ook een beetje uit bestaande boeken en uit mijn eigen leven (niet heel dramatisch hoor, voornamelijk details).

En nu ik toch over artiesten aan het lullen ben, wil ik ook even Bastille bedanken voor het maken van het lied Oblivion dat ik op dit moment aan het luisteren ben en dat mij altijd emotioneel maakt. En dat kan op zich best handig zijn bij het schrijven.

Ik wil ook Twenty One Pilots bedanken. Zonder hen had ik geen titel kunnen bedenken voor dit boek.

En natuurlijk wil ik in het bijzonder mijn goede vriendin claireee021 nog bedanken.

Claire, bedankt dat je mijn boek vanaf het begin hebt gelezen, toen ik pas net was begonnen. Bedankt voor al die leuke reacties die me aan het lachen maakten en bedankt voor het zijn van een lieve vriendin. I love you from my honds to my hondshok <3

En jij bent niet de enige die zich schaamt voor je boeken, want dat doe ik ook. Het enige verschil is dat jij er geen reden voor hebt om je te schamen :)
Love ya xx

Bedankt iedereen voor het lezen nogmaals. Jullie zijn allemaal geweldig (net zoals Ed Sheeran)!

X Emma

Holding On To YouWhere stories live. Discover now