Hoofdstuk 2 (verbeterd)

7.1K 124 3
                                    



Hey nieuw hoofdstukje;) Ik probeer nu elke dag te uploaden en dat lukt makkelijk omdat het vakantie is Jeeh. Maar na de vakantie lukt het waarschijnlijk niet meer want ik sport ook hele veel. Dus ja.. Maar veel plezier met het lezen van mijn boek! x. Hannah

Dit is trouwens een soort extra hoofdstuk omdat ik al 5 hoofdstukken vooruit heb gewerkt en ik dacht achh ik kan wel een keertje 2 hoofdstukken op 1 dag doen. ;)

Ik slenter de les in en ga ergens achteraan zitten. Dit is nu wiskunde en mentoruur is hierna. Dan gaat de mentor me voorstellen en dan moet ik het een het ander vertellen over mezelf. Verveeld kijk ik voor me uit. Er zit een meisje naast me dat druk aantekeningen neemt en af en toe kijk ik een beetje naar wat ze opschrijft. Het zijn allemaal schema's en ingewikkelde diagrammen. Daar snap ik persoonlijk niks van. De les is al tien minuten bezig en ik verveel me vreselijk. Ik ben nooit goed geweest in wiskunde en ben dat nu dus ook nog steeds niet. Dan slaat de deur van het lokaal open en ik zie de jongen van vanochtend het lokaal binnenlopen. Ik zucht geïrriteerd terwijl hij zijn entree groot en luid probeert te maken. De leraar kijkt er ook verveeld naar maar zegt er toch niks van. Wat ik niet helemaal snap. "Hallo meneer Wissie," zegt de jongen terwijl hij een knipoog stuurt naar de leraar en hij pistoolvingers maakt en doet alsof hij schiet. De klas lacht en de leraar kijkt beschaamd weg. Arme leraar, is het enige waar ik aan kan denken. "Ook hallo tegen jou hoor Jackson," zegt de leraar met een zucht. Zo heet hij dus. Jackson. Ik vind het een bijpassende naam. Dan zie ik Jackson om zich heen kijken. Zijn donkere ogen die bijna helemaal zwart lijken kijken me aan. Ik kijk terug en frons. Hij lacht nonchalant en loopt naar me toe terwijl zijn twee minions achter hem aan lopen. Ik vind het een goede bijnaam voor zijn twee vrienden. Ik zucht al bij de gedachte dat ik naast hem moet gaan zitten tot het lesuur voorbij is. Gelukkig bedenk ik me dan dat het meisje nog steeds naast me zit en hij dus niet bij mij kan aanschuiven. Het meisje is duidelijk bang en kijkt schichtig om zich heen. Dan staat hij bij haar tafel. Hij zegt iets tegen haar en snel staat ze op. Ze kijkt me nog kort aan met een blik die sorry zegt. Ik kan wel huilen vanbinnen. Ik weet namelijk 100% zeker dat dit geen leuke les gaat worden.

Jackson zit naast me en de eerste vijf minuten heeft hij alleen maar nonchalant naar me gekeken en ik gunde hem het niet om terug te kijken. Na die vijf minuten legt hij zijn hand op mijn bovenbeen. Net op de rand van mijn jurkje. Ik kijk er vol schrik naar en kokhals in gedachten. Ik weet dat ik voor hem moet oppassen. Dat heeft hij me wel duidelijk gemaakt toen hij mijn pols greep en toen hij zojuist dat meisje wegstuurde en zij zonder ook maar te protesteren weg ging. Hij heeft een soort macht in deze school en het maakt me bang. Waarom moet hij nou weer mij als slachtoffer nemen. Of zo voel ik me tenminste. Hij kijkt continue naar mijn lippen, mijn borsten of de hand die zich op mijn been heeft gelegd en het maakt me extreem ongemakkelijk. Dan schuift hij zijn duim een klein stukje onder het randje van mijn jurk en aait mijn been met zijn duim. "Blijf van me af vieze pedo," snauw ik naar hem. Ik zie hem grijnzen maar zijn hand verplaatst geen millimeter. Ik begin nu echt boos te worden. Ik sla zijn hand van mijn been af en kijk de andere kant op. Ik leg mijn handen gekruist over mijn benen als een soort bescherming. Ik zucht. Was Jasper er nu maar om me te beschermen van het kwaad. Jackson kijkt me steeds bozer aan. "Ten eerste, schatje, doe ik wat ik wil wanneer ik het wil dus ik zit aan je been wanneer ik dat wil. Ten tweede, ik ben geen pedo, ik mag dan misschien 18 zijn maar dat maakt me geen pedo." Wauw ik wist niet dat hij al 18 is. Zou hij twee klassen zijn blijven zitten dan? Maar Jackson vervolgt zijn verhaal. "En ten derde, ik ben sowieso veel beter dan dat vriendje van je. Ik heb macht, ben ongelofelijk sexy en ik ben rijk. Wat wil je nog meer hè schatje." En een enorme grijns ontstaat op zijn gezicht. Ik kijk hem vuil aan. Wie denkt hij wel niet dat hij is. Ik ga het echt niet zomaar uitmaken met Jasper hoor. "Dus hoe heet dat vriendje van je? Ik zou hem DOLgraag willen ontmoeten, niets liever," zegt Jackson en het sarcasme is te horen in zijn stem. "Je blijft van hem af pedo!" zeg ik en op dat moment gaat de bel en ren ik weg. 

BLACK EYES (NL) - VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu