Hoofdstuk 29 (verbeterd)

4.3K 111 15
                                    

Ik denk dat ik Cole Sprouse heb gekozen als Jackson. Ik vond hem wel doen aan de eisen hihi. Jackson heeft eigenlijk natuurlijk ook zwarte ogen maar op een zwart/wit foto ziet Cole er wel echt uit zoals hoe ik Jackson zie. Jackson heeft wel tatoeages op een arm maar ach. Cole Sprouse is gewoon echt een goede Jackson al zeg ik het zelf. Veel leesplezier zoals altijd! X.Hannah


Ik heb me omgekleed en nu zit ik op mijn bed huiswerk te maken. Eerst zat Jackson bij me maar het lukte me totaal niet om me te focussen dus ik heb hem voldaan weggestuurd. Heel plotseling gaat mijn telefoon af. Ik schrik wakker uit mijn focus en zoek wild om me heen. Uiteindelijk vind ik mijn telefoon en snel kijk ik wie belt. Jasper. Die naam heb ik lang niet gehoord. Wat moet hij nou weer van me? Ik neem op.

=Jasper

=Kat

"Wat moet je van me?"

"Ik wilde gewoon even mededelen dat ik naar het feest van vrijdag kom bij jullie thuis."

"Ja dus? Daarvoor hoef je me toch niet te bellen? Plus jij bent echt zoo niet uitgenodigd."

"Ik geef je gewoon een voorsprong."

"Een voorsprong voor wat?"

"Gevaar. Ik zie je vrijdag."

En hij hing op. Een voorsprong voor gevaar? Wat bedoelt hij daar nou weer mee? Ik wist sowieso niet dat Jackson vrijdag weer een feest zou geven. Daar moet ik hem maar eens over vragen. Ik sta op, stop mijn telefoon in mijn zak en loop naar beneden. Jackson zit op de bank met Wolf en Seth te gamen. Wanneer Jackson mij ziet klopt hij naast hem op de bank. Als een braaf hondje ga ik dan ook naast hem zitten. "Kan ik je zo even spreken?" vraag ik. Natuurlijk moest Seth weer wat zeggen: "Aiaiai. Tweede dag een relatie en nu al problemen in paradijs. Dat wordt gedoe vriend." En hij geeft Jackson een zachte tik tegen zijn schouder. Op het televisiescherm is het te zien hoe Jackson Seth neer schiet en blijkbaar deed Wolf niet eens mee met de game want hij zit gewoon te klooien op zijn telefoon. Jackson haalt zijn schouders op als antwoord. "Het gaat over Jasper," zeg ik dan en met die woorden springt Jackson boos op. "Wat heeft die klootzak gedaan?!" Wolf grinnikt. Ik snap het wel. De woede van Jackson was ook zo plots dat het er best wel een beetje grappig uit zag. "Hou je klep," zegt Jackson geïrriteerd tegen Wolf, maar het weerhoudt Wolf niet om door te grinniken. Jackson raakt boos. "Wat heeft die klootzak gedaan?!" roept hij dan weer uit. Ik zucht en sta op. "Kom dan praten we even privé," zeg ik en ik trek Jackson mee naar zijn slaapkamer.

In de slaapkamer gaan we op het bed zitten. Jackson heeft zijn handen als vuisten in elkaar geknepen en ik zie de woede door zijn lichaam stromen. Voorzichtig pak ik zijn handen en met veel moeite ontspant hij ze uiteindelijk. "Hij belde me," is het eerste wat ik zeg. Ik voel hoe er alweer spanning ontstaat in Jacksons handen maar ik probeer hem te kalmeren. "Hij zei dat hij naar het feest vrijdag zou komen en dat hij me een voorsprong zou geven ofso," zeg ik. Jacksons spieren zwellen op. "Hij is helemaal niet welkom! En een voorsprong voor wat?!" roept Jackson boos uit. "Ja dat vroeg ik ook al. Hij zei een voorsprong voor gevaar maar ik snap niet precies wat hij daar mee bedoelt," antwoord ik. Jackson staat op en begint heen en weer te ijsberen. Ik heb hem nog nooit zo boos gezien. "Die gozer is dood!" schreeuwt hij uit. Ik loop snel naar Jackson toe en omhels hem. Hij moet kalmeren want hij kan duidelijk niet helder nadenken. "Nee Jackson. Niemand verdient de dood," zeg ik. Jackson slaat nu ook zijn armen om me heen en tilt me vervolgens op. Als een aapje zit ik om hem heen geklemd. Hij gaat zitten op het bed en zet mij op zijn schoot. "Leid me af," zegt hij plotseling. Het klonk heel commanderend en ik vind de toon die hij aansloeg niet prettig maar ik doe het toch maar want ik denk dat het hem zal helpen. Ik duw hem naar achteren en begin hem te zoenen op zijn mond. Voor ik het weet zitten we in een innige tongzoen en lig ik bovenop hem. Dan stopt hij en trekt me naar hem toe. Met mijn hoofd lig ik tegen zijn borstkas aan en hij heeft zijn armen om me heen geslagen. Hij ruikt zo lekker. "Wil je je shirt uit doen?" vraag ik dan plots. Jackson kijkt me eerst raar aan en begint dan te grijnzen. Soepeltjes doet hij zijn shirt uit. Ik pak het shirt. Eerst trek ik mijn eigen shirt uit waarbij ik Jackson verlekkerd zie kijken en dan trek ik zijn shirt aan. Ik snuif er diep aan. "Rook je net serieus aan mijn shirt?" vraagt Jackson. Hij begint te grinniken en trekt me dan weer naast hem. Ik knik verlegen en leg mijn hoofd op zijn borstkas terwijl mijn benen uit het bed bungelen. Zo zou ik heel lang kunnen liggen. 

BLACK EYES (NL) - VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu