Hoofdstuk 43 (verbeterd)

3.8K 79 4
                                    


Het is een week later.

Jackson staat half zwetend voorovergebogen. "Sorry Kat, ik krijg hem echt niet dicht. Je zal er toch wat uit moeten halen," zegt hij. Ik zucht en loop naar mijn koffer. Ik kijk naar alle spullen die ik mee wilde nemen. Het is ook wel heel veel. Jackson en ik gaan namelijk samen op vakantie voor drie dagen. Hij had het me beloofd en nu is het geregeld. We gaan naar een klein huisje ergens dichtbij de zee en een bos in Nederland.

"Oelala... Is deze ook van jou?" zegt Seth die achter ons is verschenen. Hij bukt voorover en vist een rood slipje tevoorschijn. Met een rood hoofd, bijna even rood als het slipje, probeer ik het van hem af te pakken. Jackson zit grijnsend naar ons te kijken terwijl hij op de grond zit. Seth houdt het slipje hoog en ik probeer hem af te pakken, maar met mijn hoogte lukt het totaal niet. Ik ben 1,65 meter en Seth is zeker een kop groter dan ik. Nu springt Jackson ook op en hij tilt me op. Daardoor kan ik mijn ondergoed terug pakken. "Ja Kat, dat is valsspelen," zegt Seth met expres een hele kinderlijke stem. Ik moet lachen. Jackson en Seth ook. Dan loopt Seth de kamer uit en ben ik weer alleen met Jackson. "Dus deze is van jou?" zegt hij terwijl hij wijst naar het rode slipje in mijn hand. Ik bloos en kijk naar de grond. Dan knik ik voorzichtig. "Dat zou ik dolgraag willen zien!" zegt Jackson dan terwijl hij het slipje uit mijn hand pakt en weer in de koffer stopt. Vervolgens pakt hij opeens super vlug allemaal spullen uit mijn koffer en smijt ze er naast. Alleen maar een krultang, mijn ondergoed, bikini en toilettas blijven over. "Jackson! Ik moet ook kleren mee!" roep ik en ik ren snel naar de koffer toe en ga weer op de grond zitten voor de koffer. "Oke, oke..." zegt Jackson en hij loopt naar zijn kast. Hij pakt allemaal shirts uit zijn kast en gooit ze naar mij toe. Ik maak een soort "tss," geluid en sta dan speels op. "Ik kan toch niet alleen maar in jouw grote shirts lopen?" zeg ik met een grijns op mijn gezicht. Jackson begint ook te grijnzen. "Ik denk dat je het wel kan. Ik heb vertrouwen in je," zegt Jackson met een knipoog. Vervolgens doet hij de koffer dicht en tilt hem op. Hij loopt er zo mee de kamer uit. Ik schud mijn hoofd. Echt typisch Jackson.

Jackson staat achter de auto. Harvey staat naast hem en lijkt hem wel de les te geven. Het gaat over vertrouwen en respect geloof ik. Mijn moeder staat naast me. "Wauw, mijn meisje wordt groot," zegt ze. Ik grinnik. "Mam, je hoeft ook weer niet te overdrijven," zeg ik. Nu grinnikt mijn moeder. "Oh Kat, kom even mee naar binnen," zegt ze dan. Verbaasd loop ik mee naar binnen. Ze kijkt even verdacht om zich heen en pakt dan iets uit een kastje op de gang. "Hier, doe het altijd veilig, ik wil nog geen oma worden!" zegt ze en ze geeft me een pak XL condooms aan. Er zitten 20 condooms in. "Mam! Doe normaal! EN XL, serieus?" roep ik. "Ja die heeft Harvey ook altijd, dus ja," zegt ze dan met een glimlach om haar mond. Ik doe alsof ik aan het kokhalsen ben. Mijn moeder moet lachen. Voor de zekerheid stop ik het pak snel in mijn tas, die ik ook nog mee neem. Je weet het nooit zeker. 

Dan komt Lucy naast me staan. Mijn moeder geeft me nog een knuffel en gaat dan weg. "Mijn god meid je gaat op vakantie! Met Jackson! Als hij je iets aan doet bel je me en dan ben ik er binnen dertig minuten. Als hij vreemd gaat vermoord ik hem met mijn blote handen! Natuurlijk nadat jij hem in elkaar hebt geslagen hè. Dat is trouwens echt de perfecte plek om ontmaagd te worden! Het is perfect. OMG jullie zijn zo cute samen!" ratelt ze. Om haar te laten stoppen met praten stop ik mijn hand over haar mond. "Ik snap dat je het allemaal heel leuk vind Lucy, maar ik moet nu echt gaan," zeg ik. Ze grinnikt. "Oke, oke... Veel plezier!" roept ze en ik omhels haar. Opeens voel ik nog een paar armen om heen. "Ik ga jou ook missen hoor," zegt Seth dan, hij had zich blijkbaar aangesloten bij de knuffel. Ik grinnik. Dan laat ik ze los. Seth en Lucy zwaaien me uit. Ik loop naar de auto waar Jackson staat met Harvey naast hem. Ze zijn al uitgepraat. Wolf komt ook nog in de deuropening staan en zwaait ook nog kort voordat hij weer voor de zoveelste keer een sigaret opsteekt. Ik lach om het gezicht dat Lucy trekt wanneer ze Wolf ziet roken. Vervolgens zie ik haar naar hem toe draaien en tegen hem beginnen te ratelen. Ik ben alleen te ver om het nog te horen. "Doei Harvey," zeg ik tegen Harvey, die ook tegen de auto aangeleunt stond. Hij knikt kort en schenkt Jackson dan nog even een van zijn veelbelovende blikken en loopt dan weg. Jackson houd mijn deur open en ik stap in. Let's go.

BLACK EYES (NL) - VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu