Deel 2 - Hoofdstuk 6

2.4K 58 3
                                    


Jackson zit achter zijn laptop op de bank. Ik kom de woonkamer in geschuifeld. Jackson kijkt op en zucht. "Kom hier," zegt hij en hij klopt naast hem op de bank. Ik ga naast hem zitten maar leun niet zoals normaal gesproken tegen hem aan. "Jack..." begin ik, maar hij kapt me af. "Het is niks Kat, gewoon werk dingen. Niks om zorgen over te maken," zegt hij. Ik weet dat het niet waar is, dat hij gewoon weer liegt. Maar ik ben te moe om er tegen in te gaan en ik ben te moe om straks weer ruzie te hebben. Jackson klapt zijn laptop dicht en zet hem aan de kant. Voorzichtig voel ik hoe zijn armen onder mijn lichaam schuiven en hij tilt me op, bruidsmanier. 

Zachtjes land ik op het grote bed en Jackson klimt over me heen. "Sorry," zegt hij alleen maar. Ik knik en glimlach. Mijn handen vouwen zich om zijn bovenlichaam en hij buigt zich voorover om me te zoenen. Even liggen we zo. Ik onderop en Jackson half over me heen, leunend op zijn ellenbogen, zijn zachte lippen op de mijne. 

Ik laat mijn handen steeds verder naar beneden afdwalen. Tot het randje van zijn shirt en wanneer ik die heb bereikt trek ik het shirt over zijn hoofd en gooi het op de vloer. "Mevrouw heeft er zin in zo te zien," zegt Jackson met een grijns en nu trekt hij ook mijn shirt uit. 

Hijgend laat hij me achter. Hij zei dat hij nog moest werken, maar ik vind het maar ongezellig. Snel kruip ik onder de dekens en val in een onrustige slaap. 


Met een schrik wordt ik wakker. De plek naast me is leeg en ook nog eens koud. Hoe laat zou het zijn? Snel zoek ik mijn telefoon, maar die heb ik waarschijnlijk beneden laten liggen. Voorzichtig sluip ik door de gangen heen naar beneden, maar nergens schijnt het licht. Waar is Jackson? Ik doe het licht aan en ga op zoek naar mijn telefoon. Al snel vind ik hem. Geen berichten of gemiste oproepen van Jackson... Wel een appje van Seth: Eyy Kat, hoe gaat ie? Ik hoorde van Nick.. Reageerde Jackson beetje oké?  Wacht wat? Hij hoorde van Nick? Opeens voel ik rillingen over mijn hele lichaam. Hij hoorde van Nick. Wat van Nick? Is hij terug? Is Nick dood? Dat zou kunnen, de gevangenis is natuurlijk niet de meest veilige plek. Misschien weet Jackson dit al en is dat de reden dat hij zo vreemd deed. Waar is Jackson trouwens? Het is al bijna vier uur!

Hartklopping zijn te voelen in mijn keel. Snel probeer ik Jackson te bellen, maar hij neemt niet op. Godver godver godver. Dan bel ik Seth en hij neemt ook niet op. 

Kippenvel in mijn nek, mijn tanden die op elkaar klappen en mijn ogen die ver open staan. Iemand staat achter me en houd zijn hand hard op mijn mond terwijl hij me naar zich toe trekt..


BLACK EYES (NL) - VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu