Hoofdstuk 9 (verbeterd)

5.5K 104 21
                                    


Wauw dat van Nick in het vorige deel. Ze zoenden met elkaar! Voor wie zijn jullie? Kat-Nick of Kat-Jackson of Kat-Jasper misschien? Of is het toch de beste vriend? Kat-Luke?

Veel leesplezier x. Hannah 

Ik zit op mijn bed. Het is nu zondag. Vrijdag was het feest en het was gaaf, behalve dan dat ik Luke ergens halverwege het feest kwijtraakte. Zaterdag was raar. Nick had me intens gezoend en Jackson had het gezien. Daarna was ik weggegaan naar mijn eigen huis. Thuis dacht ik de hele tijd na over de woorden van Nick. Dat hij ook wel gewoon echt met me zou willen zoenen. Ik had nog geprobeerd huiswerk te maken maar mijn gedachtes stonden er niet naar en het lukte me niet om te focussen. Nu ben ik thuis. Mijn moeder is aan het werk en ik verveel me. Ik durf niet Nick te bellen of te appen. Ik wil niet dat hij denkt dat ik met hem afspreek om hem te zoenen. Dat wil ik helemaal niet. Of misschien wil ik het wel maar dan wil ik er beter over na kunnen denken. Of misschien wil ik wel dat hij me komt zoenen. Ik weet het niet. En nu ben ik niet van plan om hem te bellen of appen omdat ik denk dat dat dan heel awkward zou worden. Ik ga ook geen contact zoeken met Jackson. Die ligt toch alleen maar met andere meisjes in bed. En gisteren keek hij me zo eng aan toen ik begon te zoenen met Nick. Zoals ik al zei, hij keek alsof hij de paus zag twerken voor zijn neus. Dan heb je Luke nog. Mijn beste vriend. Ik denk dat ik hem maar ga bellen. Snel pak ik mijn telefoon en bel hem. De telefoon gaat een aantal keren over. Dan neemt hij op. "Jo Kat, ik kan echt niet bellen. Je weet over mijn probleempje met de meiden de laatste tijd. Nu zit er dus een chick op mijn bed te wachten! Ik moet echt ophangen!" hoor ik Luka door de telefoon fluisteren. Ik grinnik. "Oké Luke, zie je later. En veel succes hè, doe het veilig!" zeg ik terug en dan hoor ik Luke zachtjes lachen en ik hang op. Dan blijft Lucy over. Maar die is zo druk daar heb ik ook geen behoefte aan. En Thomas en Fabian. Ja met hen ga ik echt niet alleen afspreken. Ik snap dat Lucy dat durft maar ik niet! Het zijn twee jongens en ze vechten continue met elkaar. Dan blijft er maar een ding over. Alleen een film gaan kijken op de bank. Dan gaat mijn telefoon. Ik schiet op en kijk wie het is. Dan zie ik zijn nummer. De jongen die ik al de hele week probeer te ontlopen. Jasper. Eerst twijfel ik maar dan neem ik op.

= Jasper

= Kat

"Wat moet je Jasper? Ik wilde net wat gaan doen." Dat laatste loog ik, ik heb helemaal niks te doen.

"Hoi Kat, ik wilde vragen of we konden afspreken zodat we kunnen praten, ik heb nog een hoop tegen je te zeggen."

"Amehoela, ik ga echt niet met jou afspreken." 

"Ik denk dat het van levensbelang is."

"Prima whatever, over tien minuten in het park bij het verlaten gebouw."

Ik hang snel op en zucht. Ik heb ook niet bepaald zin om met Jasper af te spreken maar hij is de enige die blijkbaar behoefte heeft. Ik haat hem dus ik bereid me voor op het ergste. Jasper wilde altijd dat ik jurkjes droeg omdat hij dan met zijn handen onder het rokje van mijn jurkje kan. Of desnoods een los shirtje. En het liefste draag ik ook jurkjes want het is best warm nog, maar niet vandaag. Vandaag doe ik een body aan met een strakke spijkerbroek eroverheen. Dat zorgt ervoor dat hij niet onder mijn shirt kan want het is een body en hij kan ook niet mijn kont aanraken. Mijn haar trek ik in een strakke staart en ik zet een zonnebril op. Mijn lippen maak ik rood met lippenstift en ik trek sneakers aan. Ik heb echt de 'tough-girl-look' en ik vind het geweldig. Grijnzend kijk ik naar mezelf in de spiegel. Kom maar op Jasper, ik maak je kapot.

Ik stap van mijn fiets en pleur hem tegen een heggetje. Ik ben nu net aangekomen bij het verlaten gebouw en ik ga nu naar het park. Kort check ik mezelf nog even in de selfiecamera van mijn telefoon en veeg wat pluizige plukken aan de kant van mijn haar zodat het er weer helemaal goed uitziet. Dan loop ik naar het parkje en tot mijn schrik zie ik iets wat ik nooit of te nimmer had willen zien. Al helemaal niet bij Jasper. Ik had niet verwacht dat hij dit zou doen. Dat hij zo laag zou gaan. Ik haat hem.

Oehh... Cliffhanger...

BLACK EYES (NL) - VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu