XIII.

19.8K 1.8K 77
                                    

Cody (Středa, 5.7., 19:45)

◼▪◼

Hned, jak Jayson vešel, Codym projela vlna nervozity. Úspěšně se mu vyhýbal, ale teď s ním stráví celou noc, kdy se bude Cody převalovat v posteli plný paniky, jelikož neví, co může od Jaye očekávat.

   "Jsem celý zpocený. Můžu se osprchovat?" zeptal se Jayson ve chvíli, kdy Cody zavřel dveře. Podezíravě se na něj podíval.

   "Asi... Jo, můžeš," vykoktal a Jay se vydal bez dalšího slova do koupelny. Věděl, kde je, jelikož jejich byty byly úplně stejné. 

   Cody si oddechl, když uslyšel bouchnutí koupelnových dveří. Nervózně si prohrábl vlasy a snažil se vymyslet, co bude dělat, aby tady nestál jak poleno. Bál se něco podniknout, aby ho Jay nějak nepříjemně nevyrušil nebo neměl blbé poznámky.

   Pořád stál na místě, když Jayson vykoukl z koupelny. "Hele... Moje věci jsou mokrý, nemohl bys mi něco půjčit?"

   Cody si v duchu musel přiznat, že se Jayson choval normálně. Zatím neměl jedinou pitomou poznámku, což Codyho vážně překvapilo. Odkašlal si. "Nevím, jestli ti moje věci budou."

   "Jestli máš jen nějaký větší triko, bude to stačit. Nic víc," usmál se. Nejspíš ho napadla nějaká oplzlá poznámka, ale naštěstí mlčel.

   Cody bez dalšího slova zmizel v ložnici. Otevřel skříň a nahmatal úplně vzadu jedno Jerryho triko, které si Cody kdysi půjčil a už ho nevrátil. Byla to větší velikost, než měl on sám. Pak zaťukal na dveře koupelny a ty se otevřely.

   Jayson stál s ručníkem omotaným kolem pasu. A Cody si uvědomil, že tak nahatého ho ještě neviděl. Nasucho polkl a podal mu triko.

   "Je Jerryho. Mělo by ti snad být."

   Jay si triko převzal a pak nadějně koukl na Codyho. "Můžu si půjčit tvůj kartáček?"

   Cody na nic nečekal, odstrčil Jaye a zavřel dveře mezi nimi. Zavrčel tak nahlas, že to musel slyšet. "Nech toho, nebo jdeš okamžitě na chodbu!"

   Z koupelny se ozval smích. "Co jsem udělal? Bude mi smrdět z pusy!"

   Cody si oddechl. "Ve skříni je jeden náhradní, tak si ho vezmi. Ale koupíš mi ho!"

   Chvíli se odpověď neozývala. Pak ale Jayson řekl něco, co Cody asi neměl slyšet, jelikož to řekl celkem potichu. "Už si půjčujeme věci. To jde rychleji, než jsem očekával."

   Cody kopl do dveří a uslyšel další Jayův smích. Musel přiznat, že se smál vážně hezky.

  ◼▪◼  

Million ReasonsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora