Prefata

7.2K 238 11
                                    

Ma invarteam nelinistita injurul marelui living din casa noastra asteptand ca sotul meu Niall sa ajunga acasa. Am avut greturi toata dimineata, chiar si zilele precedente. am fost la doctor si mi-a spus cea mai buna veste pe care o asteptam de ceva timp si de-abia astept sa-i spun lui Niall.

Aud masina lui intrand in curte si imi fac loc spre canapea fiind gata sa-i impartasesc vestiile.

Trec cateva minute si Niall isi face aparitia pe usa casei cu un zambet pe fata. Vazandu-l pe el zambind, zambesc instantaneu, dar dispare atunci cand vad o femeie acompaniindu-l. Zambesc amandoi cand ea vorbeste, Tusesc atragandu-le atentia, ochii ei se maresc atunci cand ma vede si pe buzele lui Niall apare un zambet. De ce? El își înfășoară lent bratul în jurul taliei și o trage aproape de el. Ce. Naiba? Imi incrunt sprancenele cu furie dar zambetul lui ramane neschimbat.

Este vreun fel de gluma? Incearca sa ma faca geloasa cumva? Nu ma face geloasa ma deranjeaza. Trec cateva minute si Niall se intarce jos.

„Ce se intampla, Niall?"Tip eu.

„Opreste-te din a mai tipa cur.vo." Spune el taindu-mi inima cu cuvintele sale. Tocmai si-a numit sotia cu.rva. „Vreau sa pleci din casa mea chiar acum si maine sa vii la biroul meu sa-mi semnezi actele de divort." Spune el scotand 2 valize din dulap.

„Divort, despre ce tot vorbesti?" Intreb, nervoasa.

„Stii exact depre ce vorbec!" Striga el in fata mea iar eu fac un pas inapoi, el niciodata nu tipa la mine, sa nu mai vorbim de vorbitul aspru. „Cum ai putut sa-mi faci asta? Daca vroiai sa fii cu el, de ce nu mi-ai spus sa te las in pace? De ce? Imi vroiai banii? Raspunde-mi!"

„Sa fiu cu el? Cu cine vroiam sa fiu? Ti-ai iesit din minti?" Spun cu voce tare.

„Liam. Stiu ca te intalnesti cu el pe la spatele meu."

„Poftim? Stii macar despre ce vorbesti?"tip eu. „Liam este cel mai bun prieten al meu."

„Esti patetica incercand sa arati inocenta." Isi rotesteste el ochii.

„Asculta, nu te insel. Nu as face asta niciodata nici tie, nici nimanui. Te iubesc, Niall!" Spun in timp ce lacrimi incep sa cada fara voie.

„Stiu totul! Si mai inselat!"

„Nu! Nu am facut-o" Tip. Apoi ceva neasteptat sa intampla. Niall isi ridica mana si ma loveste foarte tare peste fata, sigur va lasa o urma. Ma uit la el cu vederea in ceata in timp ce tot mai multe lacrimi incep sa cada.

Am acceptat vorbele aspre si acuzatiile dar nu asta. Mi-a promis asta. Mi-a promis ca nu ma va lovi niciodata. Stie totul despre trecutul meu si-mi face asta. Nu ma asteptat niciodata la asa ceva.

Ochii lui sa maresc cand relizeaza ce tocmai a facut dar ochii lui se umple de furie. Soc ma cuprinde, incerc sa spun ceva dar nu iese niciun cuvant. Actiunea lui m-a lasat fara vorbe.

Fara alte cuvinte intru in acum vechiul nostru dormitor, scotand gentile din dulap. Imi strang lucrurile adunandu-le in 2 valize. Odata ce am terminat de impachetat le las pe podea si arunc o ultima privire la camera in care am impartit atatea amintiri. Camera in care am facut pentru prima data dragoste, unde am conceput copilul nostru. Imi asez mana pe pantece si las un suspin afara. Bebelusul meu. Imi scutur capul, imi ridic valizele si ies. Coborul scarile si ma uit pe peretii unde sunt expuse poze inramate cu noi doi. Poze de la prima noastra intalnire, o poza in fata Turnului Eiffle, poze de la nunta noastra, luna de miere si multe altele cu familie si prieteni. Jos, Niall avea mana in jurul soldului femeii, iar ea avea mana in jurul trunchiului sau. Se uita in ochii mei si-i saruta fruntea acesteia. Imina mea se frange din nou la felul cum el se uita la ea cum se uita candva la mine. Nu spun un cuvant cat ei se uita la mine. Merg spre usa luandu-mi larevedere de la casa in care am locuit pentru 4 ani. Dupa ce am iesit, o mână se înfășoară în jurul încheieturii mâinii si ma intorc pentru a vedea ca este Niall, atingerea lui arzandu-mi pielea, nu inteleg cum face asta. Ochii mei ii intalnesc pe ai lui, dar sunt emotionati. Nu ma iubit in tot timpul acesta? Nu a avut incredere in mine?

„Vreau sa vii maine in biroul meu."Spune in timp ce imi da drumul la mana. „Trebuie sa semnezi actele de divort".

„Bine." Si fara un alt cuvant am iesit din casa si viata lui.


=============--------==============

Tin sa spun ca doar traduc aceasta carte.

All right reserver to Surya_Harshika

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum