Capitolul 9

4.1K 174 14
                                    

Inima imi bate repede, deoarece amândoi mă privesc cu ochi mari. Camera este tacuta iar aerul din jur este foarte gros incat poate fi taiat cu cutitul.

"Niall este tatul nostru?" Rupe Emma tacerea. Inghit cu voce tare înainte de a da din cap. Emma isi intoarce privirea spre Niall, la fel si eu. Niall ii zambeste si dintr-o data alearga spre el si il imbratiseaza cu bratele ei micute in jurul gatului sau. Niall o imbratiseaza si o ridica in bratele lui. Ma intorc spre Evan care si acesta se uita spre Niall.

"Tatal meu?"Evan ma intreaba si eu il aprob tacuta. Privirea lui Evan se întoarce spre mine și zâmbește larg. Ma imbratiseaza strans si eu il strang la pieptul meu. Se trage din bratele mele si alearga spre Niall. Niall isi înfășoară o mana in jurul lui si ii imbratiseaza pe ambii.

Eu doar stau acolo cu lacrimi in ochii si ii privesc unul in bratele celuilat. Privirea lui Niall se ridica si ii intalnesc pe ai mei inlacrimati dar ma uit in alta parte. Dupa ceva timp se indeparteaza.

"Tati!" Emma zambeste larg."Am un tati la fel ca toti copii." Spune si il imbratiseaza din nou. Niall o imbratiseaza zambind. O saruta pe frunte si eu ma uit la Evan. Acesta ranjeste de la o ureche la alta.

In toti acesti ani eu nu mi-am dat seama ca ei aveau nevoie de un tata. Acum realizez cat de mult i-a ranit sa vada alti copii cu ambii parinti in timp ce ei aveau doar o mama. Dar, din nou acei parinti nu aveau probleme de incredere si nu erau orbiti de gelozie. Apoi, a fost Niall, nici nu a venit la mine cu orice i-a facut mintea sa gandeasca ca-l insel cu cel mai bun prieten al meu. M-am ridicat de pe podea sa ies din camera, lasandu-i singuri si ca eu sa am timp pentru mine. Dar inainte sa pot iesi simt manute prinzandu-ma de incheietura. M-am intors sa-l vad pe Evan zambind.

"Imbratisare de grup." Evan striga si Emma i se alatura. Evan ma trage din hol si Niall se ridica cu Emma in brate lui. Evan isi ridica mainile, cerand sa-l i-au in brate. M-am gandit un pic dupa care am acceptat.

Orice pentru copii mei.

Il ridic in brate si Niall se aproprie de noi. Emma isi infasoara una din mainile ei in jurul lui Niall si cealalta in jurul lui Evan si Evan isi infasoara una in jurul meu si pe cealalta in jurul Emmei. Niall ridică încet mâna și o împachetează în jurul taliei și mă trage aproape. Ramanem asa pentru cateva secunde si eu ma retrag. Niall isi lasa bratele si le duce in jurul Emmei.

"Deci vom sta cu tati acum?" Evan intreaba entuziasmat. Aprob. "Yay!" Emma si Evan tipa entuziasmati.

"Te iubesc tati!"Emma spune și își pune capul pe umarul lui. Niall zambeste larg inainte sa-i raspunda.

"Si eu te iubesc, baby girl." Ii saruta obrazul dulce.

"Si pe mine?" Evan se bosumfleaza.

"Te iubesc si pe tine, little man." Niall spune.

"Il iubesc pe tati!" Evan tipa. Toti trei incep sa rada zgomotos.

Uitandu-ma la ei, am realizat ceva. Am realizat ca totul va incepe sa se schimbe de acum inainte. Am realizat ca gemenii il vor iubii pe Niall in felul in care ma iubesc pe mine. Am realizat ca totul se va schimba in viata mea acum. Pe măsură ce cei trei râd, eu ies din cameră. Stau lângă fereastră și privesc prin sticlă, admirând priveliștea frumoasă.

"Ahem." Aud pe cineva tusind și am revenit din amalganul de ganduri. Imi ridic privirea sa-l vad pe Niall stand acolo. "Madison, eu - " Incepe el dar eu imi ridic mainile sa-l opresc.

"De ce faci asta, Niall?" Il intreb. "De ce te-ai intors in viata mea si ai dat-o peste cap din nou? De ce incerci sa-mi iei copii si fericirea de langa mine? De ce?" Continui dar el nu raspunde. "De ce-" Am fost intrerupta de buzele lui zdrobindu-se de ale mele.

Căldura familiară pe care am simtit-o, s-a intors atunci cand mi-a sarutat buzele. Am ramas acolo, inghetata, cu ochii largi uimiti fara sa ma misc. Buzele lui au ramas la fel, moi si perfecte. Imi flutur genele si ochii mi se închid. Atunci cand mi se inchid il vad pe Niall sărutând-o pe femeie din aceea seara si ii deschid imediat. Mi-am pus mâinile pe pieptul si l-am împins. Imi șterg gura cu mâneca pulovarului iar el se uita la mine respirând greu.

"Asta nu imi raspunde la întrebare!" Strig eu.

"Fac asta pentru ca, la naiba, te iubesc si te vreau înapoi!" Tipa el înapoi facandu-ma sa-mi opresc respirația. Liniștea se instalează intre noi si dupa câteva secunde încep sa rad. Încep sa rad cu pofta încât imi ies lacrimi din ochi. Niall se uita la mine, ochii lui arată nimic decat confuzie. Continui sa rad pentru câteva minute apoi rasul imi moare. "Ce este asa amuzant?" Se răsteste el la mine.

"Asta a fost o gluma foarte buna, Niall." Rad eu.

"Stiu ca te-am rănit. Stiu ca te-am facut sa pleci cand aveai cea mai mare nevoie de mine. Stiu ca am gresit sărind in concluzii pripite fara sa stiu adevarul. Imi pare rau ca nu am avut încredere in tine si ca te-am dat afara din casa. Imi pare rau ca m-am purtat ca un primitiv in aceea noapte. Dar te rog, asculta ce am de spus." Spune el si eu ramân muta. "Te rog." Oftez si ne așezăm amândoi pe canapea, el începând sa vorbească.

============
Păreri?

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now