Capitolul 31

2.6K 105 5
                                    


"Niall?" Cineva ciocane la usa, trezindu-ma din somn.

Corpul gol al lui Niall este presat lângă al meu și roșesc gândindu-mă la evenimentele de seara trecută. Mâna lui se odihnește pe abdomenul meu iar capul lui in scobitura gâtului meu, respirația lui dându-mi fiori pe coloana. "Niall?" Aud ciocănituri din nou și sa desprind din îmbrățisarea lui.

Îmi pun halatul pe mine de pe podea și îl acopăr pe Niall cu o pilota. Îmi imbratiseaza perna și continua sa doarmă. Merg spre usa și o deschid sa o văd pe Maura.

"Buna dimineata, draga." Ma întâmpina când ies din camera și închid usa după mine. "Scuze ca te deranjez. Niall este înăuntru?" Își cere ea scuze.

"Nu-i nicio problema, trebuia sa ma trezesc." Ii zâmbesc. "Niall este înăuntru dar doarme. Cred ca este obosit după zbor." Chicotesc și-mi zâmbește.

"Bine, trebuie sa vorbesc cu el." Oftează și-mi încrunt sprâncenele.

"Este totul in regula?" O întreb.

"Da, da. Doar ca eu și Bob ne-am gândit sa ne întoarcem acasă." Recunoaște ea.

"Oh." Nu știam ce sa spun. I-am revăzut după o perioada lunga de timp și mi-au lipsit foarte mult. Mi-as dori sa mai rămână măcar câteva zile dar înțeleg ca au viețile lor.

"Babe?" Niall deschide usa și ma întorc la el. Poarta o pereche de pantaloni de trening și nu are tricou. "Buna dimineața, mama." O zărește și pe ea. "S-a întâmplat ceva?" Întreabă el, uitându-se între mine și Maura. Încuviințam amândoua.

"Am venit sa vorbesc cu tine." Maura spune și Niall o aproba scurt din cap. "Eu și cu tatăl tău ne întoarcem in Irlanda." Continua ea.

"Bine. Când?" O întreabă el.

"Cât mai curând posibil. Poate mâine." Oftează.

"O sa înștiințez pilotul." Spune el iar Maura încuviințează înainte sa ne lase singuri. "Ce s-a întâmplat?" Își înfășoară brațele in jurul meu și ne conduce înapoi in dormitor.

"Nimic. O sa-mi fie dor de ei." Admit. Zâmbește și-mi săruta fruntea facandu-ma sa tresar.

"Este in regula. Ne vom întoarce in câteva zile și o sa-i revezi." Spune el. "Esti foarte frumoasa astăzi, sa fiu sincer." Îmi săruta fruntea din nou.

"Câteva zile? Ce vrei sa spui?" Ma îndepărteaz de el, ignorând obrajii mei înroșiți mergând sa fac patul.

"Yeah. Trebuia sa ne întoarcem, îți amintești? După ce ne căsătorim?" Spune și se aseaza pe canapeaua de lângă fereastra."

"Dar noi nu ne căsătorim." Afirm.

"Știu. Luam lucrurile încet dar asta nu înseamnă ca nu ar trebui sa te întorci in Londra cu mine." Spune aruncandu-mi o privire intensa și ma uit la el înapoi. Continua când nu răspund. "Copiii sunt deja admiși intr-o școala pe care o dețin și nu mi-ar plăcea ca tu sa lucrezi." Spune el și ma încrunt. Ce vrea sa spună?

"Ce vrei sa spui?" Dau glas gândurilor mele și el pur și simplu raspunde. "O sa lucrez, Niall. Nu vreau sa stau intr-o casa și sa nu fac nimic. Spun.

"Deci te muți înapoi?" Întreabă el, rânjind.

"Nu asta am vrut sa spun." Ma plâng. "Tot ce spun este ca dacă ma mut in Londra, am sa lucrez." Îmi încrucișez brațele la piept.

"Bine." Oftează și zâmbesc. Merg spre el și-i sărut obrazul. Îmi zâmbește înapoi și încearcă sa ma tragă spre el dar ma mișc rapid și intru in baie. Ii aud pașii și in spatele meu și încui usa. "Madison. Deschide usa." Îmi comanda.

"Nu." Rad. Știu ce se va întâmpla dacă intra și numai gândindu-mă, roșesc. "Du-te să-i trezești pe copii." Ii spun și acesta oftează gutural.

"Ești așa de..." Spune și aud cum pleacă apoi usa cum se inchide și ma dezbrac ca sa fac o baie.

Odată ce termin de făcut baie, îmi acopăr corpul cu un prosop și merg spre chiuveta pentru a ma spală pe dinti și fata. Cât ma spăl pe dinti, cuvintele lui Niall îmi joaca prin minte. Îmi aduc bine aminte când obișnuiam sa stau acasă toată ziua fără sa lucrez pentru ca Niall m-a lăsat sa muncesc.

"Nu vreau sa lucrezi, Madison." Îmi spune strict.

"Dar vreau." Ma plâng. Răsufla adânc și își masează tâmplele fustrat. Aceasta discuție este prezenta in discuțiile noastre de ceva timp și nu ajungem niciunul la un consens.

"Madison." Oftează din nou. "Uite, nu trebuie sa lucrezi. Câștig mai mult decât destul încât sa ne ajungă și nu este sigur pentru tine sa lucrezi cu bastardul ăla." Furia lui s-a întors la menționarea șefului meu. Șeful meu m-a invitat la o întâlnire și când i-am spus ce s-a întâmplat și nu a fost prea bucuros.

"Niall..." Gem. "Nu este despre Dl. Mathews. Este despre mine." Telefonul ii vibrează si îl scoate din pantaloni.

"Sfârșitul discuției." Se rasteste și pleacă din camera. "Da, Jack?" Îl aud când ii raspunde asistentului sau și expir aerul pe care îl tineam de mult prea mult timp in mine. Când termina conversația, se întoarce in camera și fără sa spună un cuvânt se schimba intr-un costum, își ia servieta și iese, fără sa se uite la mine. Stau in pat și-mi așez capul in mâini. Urăsc sa ma cert cu el. Aud usa dormitorului nostru deschizându-se, îmi ridic privirea. Își aseaza servieta pe podea și îmi ridica umerii. Îmi prinde obrajii înainte sa-mi dau seama ce încearcă sa facă își zdrobește buzele de ale mele si ma săruta adânc. Când se desprinde rămân fără suflare. "Te iubesc. Ai grija." Spune și pleacă din nou.

Zâmbesc aducându-mi aminte si-mi scutur capul. Îmi clătesc gura cu apa și ies  din baie. Îmi deschis dulapul și decid cu ce sa ma îmbrac azi. Decid ceva simplu, niște pantaloni albi și un tricou negru. Stau in fata oglinzii adaungand puțin machiaj look-ului meu. Simt niște brațe mici strangandu-mi picioarele și tresar puțin. Ma uit in jos și-l văd pe Evan imbratinsandu-mi picioarele.

"Buna, baby." Îmi așez eyelinerul pe masa ca sa-l ridic in brate.

"Sunt obosit, mami." Se plange. "Nu vreau sa merg la școala." Spune și rad.

"Trebuie sa mergi la școala, baby." Ii sărut obrăjorii și acesta se smiorcăie cu capul in gâtul meu.

"Nu. Nu trebuie sa meargă la școala." Ii aud vocea lui Niall in spatele meu și îmi întorc privirea spre el. Evan se indeparteza de gâtul meu și-l imbratiseaza. "Pentru ca ii iau undeva cu mine." Spune și Emma aproba. Îl tine pe Niall de mâna stand lângă el.

"Unde ii duci?" Îl întreb. "Nu pot lipsi de la școala. Au lipsit deja doua zile."

"Sunt transferați la școala din Londra. Deci este bine. Îl cunosc oricum pe director." Rânjește la mine.

"Niall-" Încep sa-l cert dar ma oprește saruntandu-ma pe buze. Evan exclama lângă mine și o aud pe Emma chicotind, Niall rupând sarutul.

"Din nou." Spun amândoi iar Niall chicoteste. Ma săruta din nou iar eu zâmbesc in sărut. Când ne îndepărtăm, Emma și Evan zâmbesc pana la urechi și nu pot decât sa zâmbesc înapoi.

__________________
10k de citiri😱😱😱. Sunteți cei mai tari.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum