Capitolul 21

3.2K 138 11
                                    



Niall's POV

Conduc de-a lungul drumului pe care Paul mi l-a trimis. Cat conduc vad un cuplu pe marginea drumului, ținându-se de mana si zâmbind fericiți. Ce naiba fac afară la ora asta, tarziu in noapte. Am îndepărtat gândurile si ma concentrez pe drum.

Vad masina lui Paul pe strada si o parchez pe a mea in spatele acesteia. Câțiva metri mai încolo vad masina lui Madison si ma relaxez instant. Dar cand ma uit spre intrarea parcului, inima mi se oprește. Madison iese pe poarta si începe sa treacă strada fara sa se asigure ca niciun vehicul nu vine înspre ea. Totul se intampla atat de repede, nu am putut procesa nimic. O masina gonește către ea si o lovește din plin.

"Madison!" Tip. Alerg rapid sprea ea cat Paul încearcă sa noteze numărul de înmatriculare al mașinii, acesta mai apoi ma urmează.

Sânge i se scurge din tâmpla si toata fata ii este acoperită. Ochii ii sunt închiși si stiu ca este inconștientă. Imi așez mana pe obrazul ei, căzând in genunchi langa ea punând-o in bratele mele.

"Madison. Madison, deschideți ochii." Spun chiar daca stiu ca nu poate. Nu raspunde si încerc din nou.

"Ambulanta este pe drum, domnule." Paul ma informează."

"Madison, trezește-te. Uita-te la mine." Incerc sa opresc ... din ochi. "Vei fi bine, nu vei păți nimic." Spun si repet din nou si din nou.

Third person POV

Ranjeste vazandu-l pe Niall indurerat. Stia cat de mult insemna Madison pentru Niall, asa ca a tintit-o ca sa-l traga în jos. El a lăsat un chicotit moale vazandu-l pe Niall in mijlocul drumului pe punctul de a plânge și neajutorat.

"Asta a fost una buna." Ea ranjeste si El dă din cap spre ea.

"Este." El zambeste mandru si ranjeste stricăcios inainte sa continue. "Este doar inceputul." Amândoi au eliberat un ras malefic uitandu-se la Niall cu Madison in bratele lui până când ajunge ambulanța.

Madison's POVP

Durere. Tot ce simt este durere. Ma doare capul, ma dor picioarele, ma doare complet corpul. Simt că cineva mi-a lovit capul cu un ciocan și mi-am prăjit picioarele pe foc. Desigur ca suna amuzant dar asta simt. Simt o mana cum imi mangaie obrazul trăgându-mă din gândurile mele, incerc sa-mi deschid ochii dar nu reusesc. Si apoi aud vocea lui.

"Te rog, Madison, trezeste-te. Te rog." Este Niall. Vreau să mă desprind de atingerea lui dar corpul meu nu raspunde. "Doar trezeste-te. Te rog." Ii aud glasul iar inima imi bate mai tare. Apoi totul se linisteste si adorm.

"Mama. Mami, trezeste-te." Ii aud vocea lui Evan. "Nu fii lenesa." Spune din nou. Aud un oftat inainte sa simt o pereche de buze sarutandu-mi obrazul. "Uitate la mine mami." Plange el. Incerc sa-mi deschid ochii dar nu reusesc. Urasc cand copiii mei plang si nu pot face nimic. Incerc sa ma trezesc dar adorm la loc.

Ochii mi s-au deschis instantaneu si s-au inchis la loc din cauza luminii puternice din camera. Peste cateva minute ii deschid din nou si clipesc de cateva ori pentru a-mi ajusta vederea. Peretii sunt vopsiti in alb și o fereastră mare langa mine, care este sursa de lumina in camera si o canapea. Ma intorc pe cealalta parte si il vad pe Niall dormind cu capul in maini pe pat. O branula este conectata de mana mea si mirosul tipic de spital imi umple narile. Incerc sa ajung la paharul cu apa de pe masa cu mâinile mele proteste rănite, dar o altă mână mă bate.

"Te-ai trezit." Spune Niall. Imi odihnesc mainile si aprob. Tresar iar acesta se incrunta de mirare. "Ce s-a intamplat?" Intreaba dar nu raspund. "Chem doctorul." Spune si iese din camera. Imi inchid ochii inca odata, oftez adanc si tresar din nou. Peste cateva minute aud usa cum se deschide. "Madison, trezeste-te. Esti bine?" Aud ingrijorarea in vocea lui.

"Sunt treaza." Spun si-mi deschid ochii. Tensiunea vizibila de pe fata lui dispare si ofteaza usurat.

"Buna, dna Tomlinson. Sunt doctorul tau, Chace Drax." Imi zambeste. Incerc sa-mi ridic buzele pentru a forma un zambet dar nu reușesc deloc. Acesta se uita la mine si imi zambeste simpatic. "Sa te verificam." Spune acesta si o asistenta intram imediat in camera. Dl. Drax este tanar aratos, blond cu ochi caprui. Asistenta este o femeie invarsta dar frumoasa. Amandoi discuta ceva iar asistenta aproba si scrie ceva in carnetul ei. "Ar trebui sa fii bine. Nu te-ai lovit rau la cap dar daca ai vreo durere sau stari de lesin nu ezita sa ne suni. Ar trebui sa fii externata in urmatoarele doua, trei, zile." Imi zambeste si il saluta pe Niall dupa care el si asistenta pleaca din camera, lasandu-ne singuri pe mine si Niall.

"Am fost atat de speriat." Niall spune dupa ce se asigura ca suntem singuri. "Am fost atat de speriat si de nervos pe ei. Nu faceau nimic sa te salveze. Dar acum esti bine si asta este tot ce conteaza." Spune si aseaza pe pat langa mine luandu-ma de mana.

"Unde sunt copiii?" Spun ignorand comentariul lui.

"Acasa, cu mama si tata." Raspunde el. "Scuza-ma." Spune si paraseste camera scotand telefonul din pantaloni. Peste cateva minute se intoarce. "I-am sunat pe parintii nostrii, sunt pe drum." Spune el.

"De cat timp sunt aici?" Il intreb dupa cateva secunde de liniste.

"De vreo saptamana, au incercat totul dar nu te-ai trezit chiar daca inima iti batea. I-am adus si pe copii dar tot nu te-ai trezit." Acesta isi scutura capul ca și cum ar fi dezamagit.

"Am vrut, dar nu am putut." Ii explic. De ce ii explic tocmai lui? "Um...ai telefonul meu?" Il intreb, nesigura. Il scoate din buzunarul de la spate si mi-l intinde. Incerc sa-mi ridic mana dar cade pe masura ce durerea se mareste. "Poti sa-l suni pe Liam, te rog?" Il intreb.

"Parola?" Intreaba. Ezit inainte sa-i raspund.

"2301" Spun. Acesta aproba si tasteaza parola.

"Ce inseamna?" Intreaba.

"De ce crezi ca are o semnificatie?" Il intreb.

"Te cunosc, Madison." Spune si stomacul meu se învârte.

"Este ziua de nastere a gemenilor." Spun dupa cateva minute.

"Ziua copiilor? Cam intr-o saptamana? Nu. In cinci zile." Exclama el entuziasmat.

"Da." Ii raspund.

"Am de gand sa fac aceasta zi de nastere memorabila pentru ei. O sa fie cea mai tare." Imi spune zambind si incerc sa-i zambesc inapoi.

=========================================
La multi ani de 1 Iunie!

Nu uitați sa ⭐️ si sa 💬

Oficial sunt in vacanta de vara, am terminat cu tezele deci voi posta mai des.

P.S:Urmatoarele capitole vor fi mai lungi. 😉

Spoiler:O sa va placa urmatoarele capitole. 😏

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum