Capitolul 26

3K 113 13
                                    


"Ce-ai mai facut?" Intreaba Zayn cand ne desprindem din îmbrățișare. Inca nu-mi vine sa cred ca este aici.

"Am fost bine." Ii zâmbesc, acesta întorcând gestul. "Ce mai face Perrie?" Intreb si culoarea din obrajii lui dispare iar zâmbetul i se șterge.

"UM...noi...umm." Se bâlbâie el.

"S-au despărțit." Niall il întrerupe.

Poftim? Perrie si Zayn s-au despartit? Cum s-a intamplat asta? Adică erau atat de îndrăgostiți si erau logodiți iar amândoi aveau atâta încredere unul in altul si toate celelalte. Cum au putut sa se despartă?

"Poftim? Cum? De ce?" Intreb.

"Iti spun mai tarziu." Spune el. "Unde sunt copiii? Vreau sa-i vad." Spune el, un zâmbet reaparând pe fata lui. Zâmbesc schimbând subiectul.

"Haide." Spun si il apuc de mana conducându-l in living.

"Emma! Evan, veniti umpic." Ii chem. Amândoi se ridica si aleargă spre mine. Eu si Zayn ne coboram la nivelul lor. "Copii, intalniti-l pe unchiul vostru, Zayn. Este cel mai bun prieten al tatălui vostru." Spun zâmbind.

"Buna unchiule Zayn." Il întâmpina amândoi.

"Buna copii, spuneți-mi Zayn. Unchi ma face sa ma simt invarsta si nu sunt batran." Glumește el. "La multi ani." Le urează si aceștia ii mulțumesc.

"Okay, haideți sa mâncam. Mi-e foame si dupa trebuie sa plecam pentru surpriza." Niall spune din spatele nostru. Aprob si merg in bucatarie cu Niall cat Zayn ii saluta pe ceilalți.

"Inca nu vrei să-mi spui unde mergem si care este surpriza?" Il intreb pe Niall cand suntem singuri.

"Nup. Si împachetează doua seturi de haine pentru tine si copii. Nimic special." Spune acesta scoțând sticla de vin din cabinet.

"Haine? De ce?" Il intreb.

"Se numește surpriza cu un motiv." Isi da ochii peste cap si eu chicotesc.

Prânzul decurge bine cu toate familia si prietenii in jur. Ma simt foarte fericita. In fiecare an, in aceasta zi, eram singura cu copii, acasa la părinții mei cu familia surorii mele si câteodată Liam se alătura. Dar acum, cu toata aceasta lume in jurul nostru, Niall fiind aici pentru copii este un lucru foarte bun. Copii sunt cei mai fericiti si exista nimic care sa ma facă mai bucuroasa ca acum. Este bine ca toata lumea sa fie din nou aici.

"Esti bine?" Niall ma intreaba in timp ce împachetez ultima haina in bagajul meu.

"Da. Bine." Ii zambesc.

"Plecam in jumatate de ora." Ma anunța el.

"Unde mergem?" Il intreb chiar daca stiu ca nu imi va raspunde. El își dă mâna și iese din cameră.

Este în jurul orei de șase seara și toata lumea a plecat din casa. Chiar Bob si Maura au iesit pentru ca au vrut sa petreaca timp cu parintii mei și sa se cunoasca înapoi. Zayn a trebuit sa se intalneasca cu un vechi prieten dar a promis ca o sa vina sa ne vedem cat de curand posibil. Copiii deschid cadourile pe care le-au primit de la toti invitati iar eu impachetez cum Niall mi-a cerut.

"Maddy! Trebuie sa plecam." Niall ma striga de jos. Zambesc la nume si imi impachetez machiajele. "Maddy!" Ma cheama inca odata.

"Vin." Spun si transporta geanta jos.

"In sfarsit." Niall spune si ia bagajul din mana mea si i-l da lui Paul. Copiii sunt pregatiti, imbracati si incaltati.

"Sunt gata." Ii zambesc si toti iesim din casa. Incui usa si imi pun cheile in geanta iar Niall ma indruma spre masina. Copiii sunt asezati in scaunele lor iar eu cu Niall stam langa ei, Paul conducand.

Jumatate de ora mai tarziu ajungem la aeroport si Niall coboara din masina. Ce naiba cautam la aeroport. Paul vine si imi deschide usa ajutandu-ma sa cobor. Ma dau jos si ma intorc spre Niall.

"Ce cautam la aeroport?" Il intreb, confuza.

"Tu nu poti astepta, nu-i asa?" Ofteaza el. "Vei afla in curand. Nu-ti face griji. Trebuie sa mergem acum." Spune si copiii coboara din masina. Il tin pe Evan de mana iar Niall o cara pe Emma in bratele lui. Niall merge catre un om in costum negru iar barbatul se ridica imediat de pe scaun cand il vede.

"Bună seara, dl. Horan." Il intampina pe Niall.

"Totul pregatit?" Niall il intreaba iar acesta aproba.

"Da dl, pe aici." Ne conduce catre un terminal si trecem prin poarta fara un bilet sau pașaport. Dar, din nou, cu Niall n-ai nevoie sa le folosești. O masina neagră ajunge in fata noastra si Niall ne deschide ușile.

Toti ne dam jos din masina iar bărbatul de mai devreme isi face din nou aparitia.

"Dl, avionul este încărcat. Sa aveți un zbor plăcut." Spune si pleacă spre masina.

"Haide." Spune Niall iar eu sunt inca ... despre ce se va intampla. Adică inteleg ca ne urcam într-un avion si mergem undeva, dar unde? "Babe, calmeazate. Haide." Spune de parca mi-ar citi gândurile. Roșesc la numele lui pentru mine si ii ajut pe copii sa urce.

"Sunt atat de încântat." Evan exclama. Nu este prima data cand zboară cu un avion. Am fost in Hawaii odată si am luat un avion atunci, cred ca fost ultima oară.

"Si eu." Emma aproba.

"Si eu." Niall li se alătura. Ii aseaza pe copii in scaune si apoi realizez ca nu este nimeni in avion inafara de noi. Si dintr-o data am realizat ca este avion privat al lui Niall. Toate amintirile se întorc in capul meu cat privesc in jur. Nimic nu s-a schimbam, câteva lucruri pe aici si acolo. Imi amintesc odată cand am folosit acelasi avion doar sa zburam la New York sa ne întâlnim cu părinții mei in Ajunul Crăciunului. Roșesc cand imi amintesc ca am facut dragoste in dormitorul meu.

"Ai terminat sa iti aduci aminte" Niall ma intreaba si imi întorc capul spre el. Cum poate sa ma cunoască atat de bine? Cum de stie la ce ma gândesc? "Si eu tot la asta ma gandeam." Imi zambeste. "Hai sa ne așezăm si noi." Isi aseaza mana in josul spatelui meu, trimițând fiori pe coloana.

Cred ca dupa câteva ore, Niall ma trezește din moțăitul meu si ma roagă sa imi pun centura pentru ca urmează sa aterizam, am facut ce mi-a zis. Copiii sunt treji deasemenea pregătiți. Inspir adânc, urasc cand aterizează un avion. Ma sperie la naiba de tare. Simt cand Niall imi i-a mana in a lui si o strânge încet.

"Esti bine." Imi zambeste. Ii zâmbesc înapoi aprobator. Si-a amintit. Desigur ca si-a amintit. Zâmbesc larg si ma uit la copii care vorbesc despre un baiat de la scoala. Am fost atat de implicată in a-i urmări pe copii încât nu mi-am dat seama cand am aterizat. Dar atunci, cuvintele spuse de pilot sau de copilot mi-au facut inima sa se oprească.

"Bun venit in Paris. Sa aveți o sedere plăcuta." Aud vocea si ma uit la Niall care imi zambeste bucuros.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum