Capitolul 29

2.7K 111 11
                                    


Simt cum buzele lui îmi perie fruntea și îmi deschid ochii. Orbite albastre foreaza in capruiul meu și un zâmbet isi face aparitia pe buzele mele.

"Buna dimineata, frumoaso." Niall zâmbește la mine și mă roșesc.

"Neata." Ii zambesc inapoi.

"Trebuie să ne ridicăm." Spune si isi infasoara bratele in jurul meu, trăgându-mă aproape de pieptul sau. Ma ghemuiesc mai aproape de el si zambesc in pieptul lui. "Zborul este in doua ore." Mormaie in parul meu si aprob. "Dar nu vreau." Continua si chicoteste usor.

"Cat este ceasul?" Intreb în timp ce bratele mele ii înfășură trupul.

"Noua dimineata." Imi raspunde. Dau din cap pe pieptul lui si acesta imi saruta parul.

"Trebuie sa ne ridicam, copiii trebuie sa se fi trezit deja." Ii sărut pieptul. Ce este cu mine si săruturile peste tot? Roșesc la acest gând si zâmbesc.

"Da. Ai dreptate." Imi saruta fruntea si se îndepărtează de mine, tragand cearșafurile de pe el. Tresar cand il vad dezbrăcat. "Nimic din ce n-ai vazut înainte sau aseară" Ranzeste si roșesc. Isi strange boxerii si pantalonii de pe jos si le trage în sus pe picioare. Ma intind spre sutienul si chilotii mei dar Niall trage cearceaful de pe mine și îmi acoper pieptul cu mâinile. El râde cu voce tare când îl cert.

"Niall!" Icnesc. El mi-a dat hainele si eu imi scutur capul inainte sa me imbrac. Odată ce amândoi am terminat, mergem la ușă și Niall o deschide. Isi impleteste degetele cu ale mele si-mi saruta fruntea inainte înainte de a ieși din ușă.

Intru in camera si observ ca gemenii inca nu s-au trezit. Trebuie să fie foarte obosiți din activitățile de ieri daca inca mai dorm. Zâmbesc iubitor la la frumusețile mele dormind si merg spre pat sa-i trezesc.

"O să-i trezesc eu." Niall spune și merge pe cealaltă parte a patului. "Baby girl. Este timpul sa te trezesti." Ii saruta fruntea si zambesc.

Aceasta este ceea ce mi-am dorit mereu. Niall in viata mea si a copiilor. Mereu am vrut ca gemenii sa creasca cu un tata si acum, dupa toti acesti ani, dorința mea s-a împlinit. Ce altceva poate vrea o femeie decât o familie fericită? Poate micul dejun.

"Buna dimineata, tati." Emma isi freaca ochisorii iar Niall ii saruta fruntea. Apoi merge la Evan si-l trezeste trecandu-si degetele prin parul lui.

"Trezeste-te, buddy." Niall spune si Emma vine catre mine. O ridic în brațele si ii sarut obrazul când își pune capul pe umărul meu. Mă întorc să văd că Evan gemenește pe măsură ce Niall încearcă să-l trezească. "Bine, atunci... noi toti plecam. Tu poti ramane aici." Ranjeste si Evan se ridica in pat. "Buna dimineata, tinere." Niall zambeste si-i saruta capul.

"Buna dimineata." Spune Evan. "Mi-e foame." Se plange.

"Bine, spala-te pe dinti si putem merge sa mancam." Niall spune si intra in baie.

Toți suntem gata. Ne-am periat dintii, am facut dus si ne-am imbracat. Niall in camasa lui gri si blugi rupti. Eu m-am imbracat cu un tricou blue si blugi negrii si o geaca alba din panza. I-am imbracat si pe copii si suntem gata de plecare chiar daca nici unul dintre noi nu vrea.

"Ce vreti sa mancati." Niall ii intreaba pe copii când se uită la meniu și apoi la copii. Amândoi se uită unul la altul și șoptesc ceva în urechile celuilalt. Niall se uita la mine confuz si eu doar zambesc.

"Bacon si oua." Raspund amandoi iar Niall isi ridica sprâncenele înainte de a incuviinta. Apoi se întoarce spre mine.

"Voi avea granola, te rog." Ii zambesc si aproba. El comandă mâncarea impreuna cu clatite pentru el. Amândoi vorbim în timp ce Emma și Evan se plâng unul de celălalt. "Copii, calmati-va." II mustrez.

"El a inceput." Emma isi incruciseaza bratele la piept iar Evan isi roteste ochii.

"Bine, asta e destul." Spune el strict în timp ce chelnerul se întoarce cu mâncarea. Cu toții terminăm micul dejun în tăcere, copii aruncandu-si priviri unui altuia. Imi dau ochii peste cap privindu-i.

"Okay, opriti-va acum. Sau altfel o sa va confrunți cu o pedeapsă." Niall spune si ochii mei se maresc.

Niciodata nu m-am purtat sever cu copiii. Adica, da, le-as lua jucariile pentru o zi sau doua sau nu i-as lasa sa faca anumite lucruri dar niciodata nu i-am pedepsit. Nu cred ca este un mod corect sa iti cresti copiii si doar ii va incapatana și ne face să arătăm ca niște răufăcători în ochii lor.

"Pedeapsa? Mami nu ne-a pedepsit niciodata." Spune Evan, confuz.

"De asta va comporți voi așa." Niall spune dezamagit. "Ar trebui să simțiți o pedeapsă pentru comportamentul vostru urat." Continua el.

"Okay. Este de ajuns." Spun calma. "Nu pedepsim pe nimeni." Imi intorc privirea spre Niall. "Nu-mi poti schimba decizia."

"Dar-" Incepe dar il opresc.

"Am spus nu." Am spus evervandu-ma.

"Bine. Bine. Imi pare rau." Spune el si zambeste. Incuviintez si termin de mancat. Odată ce am terminat, cu toții ne îndreptăm în fața hotelului iar Niall vorbeste cu cineva. Copiii au înghețată în timp ce stau alături de mine. Limuzina apare in fata noastra si soferul ne deschide usa. Niall îi dă un bacsis extrem si intra in masina dupa noi. El îmi ține mâna până la aeroport și nu mă pot opri, dar zâmbesc la gestul lui. Odată ce am urcat în avion, copiii au adormit urmati de mine.

După călătoria lungă de zbor, am ajuns acasa. Iubesc sa fiu acasa. Chiar daca Parisul a fost minunat nimic nu este mai bun decât a fi acasă.

"Au adormit." Niall intra in camera, scotandu-si cravata. Se aseaza pe pat si oftează puternic. "Sunt atat de obosit." Se plange el.

"Niall..." Spun. Am fost îngrijorată toată ziua despre asta. Trebuie sa vorbesc cu el. Stiu ca ii accord o alta sansa dar sunt multe lucruri pe care trebuie să le vorbim și de fapt mă tem de asta.

"Hmm?" El mormăie cand isi inchide ochii si isi odihneste capul pe perna. Stiu ca este obosit dar trebuie sa fac asta. Am nevoie de raspunsuri.

"Trebuie sa vorbim." În cele din urmă mi-am lăsat cuvintele sa iasa din gură.

=================
Deci, nu pot sa cred! Am ajuns la 8k de citiri si cartea este #1 in acțiune, va vine sa credeți? Mie nu😭😭😭
Va mulțumesc foarte mult, sunteți cei mai tari.

Nu uitați sa ⭐️ si sa 💬.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum