Capitolul 34

2.5K 86 14
                                    



Third POV

"Ce naiba e asta? Ai spus ca nu se vor împăca niciodată. Acum trăiesc un final fericit." Tipa ea.

"Taci din gura, Celine. Știu ce fac." Se rasteste el la ea. "Toate la timpul lor. Nu poți face lucrurile cum vrei tu sau cum vrei, sa îți intre asta bine in cap. Nu ma enerva." Spune el iritat.

"Sa nu îndrăznești sa vorbești așa cu mine. Sunt Celine Williams." Se rasteste ea. Își înfășoară degetele in jurul gâtului ei, strângând ușor. Începe sa se înece dar el continua sa strângă. "Da-mi d-drumul." Se chinuie ea sa vorbească. O lasă și aceasta cade la pământ ținându-se de gât. Tușește gutural încercând sa respire, apuca un pahar cu apa cu mâinile tremurânde.

"Vrei banii lui iar eu vreau corpul ei. Trebuie sa fim calmi ca sa câștigam. Ai înțeles?" Întreabă și ea aproba. "Curva trebuie sa sufere de data asta. Nu va fi nimeni sa o protejeze de data asta." Spune asta mai mult pentru el decât pentru ea in timp ce amintirea începe sa se deruleze in mintea lui.

"Dl. Mathews." Madison aseaza o scrisoare in fata lui, acesta se încruntă la ea. Poarta o fusta gri tip creion cu o bluza albastra ca o oceanul care arată foarte sexy pe ea. Acesta se gândea numai cum ea era întinsa pe biroul sau, picioarele deschide numai pentru el. Scapă repede de aceste gânduri perverse din capul sau și citește scrisoarea.

"Ce e asta?" O întreabă, aceasta răsufla greu, tensiunea ii creste iar pantalonii lui devin din ce in mai strâmți. Își redresează vocea.

"Este scrisoarea mea de demisie." Îl informează iar ochii lui se măresc șocați. Fuck! Gândește el. Acum planul sau de a face sex cu ea și a primi ce vrea din prima zi in care a văzut-o in biroul lui a dat greș. Pleacă și el nu poate face nimic ca sa o oprească.

"Demisie? De ce domnișoara Tomlinson? Ai vreo problema aici?" Întreabă, controlându-și răbufnirea. Palmele ii erau strânse in pumni înainte ca ea sa vorbească.

"Sunt logodita." Spune ea. "Logodnicul meu nu vrea ca eu sa lucrez."

Logodita? Cu bastardul de Niall Horan? Știa ca amândoi sunt intr-o relație și unul dintre motivele pentru care vroia sa facă sex cu Madison era ca sa-l rănească pe Niall. Acel Niall Horan din cauza căruia și-a pierdut sora mai mica. Acel sick fuck se căsătorește cu curva aia.

"Nu pot accepta asta." Spune, pe cât de calm posibil. "Trebuie sa continui sa lucrezi." Ii ordona.

"Nu o va face." Amândoi își întorc capetele către usa când aud o voce. Acolo stătea CEO-ul companiei, Dl. Adams și însuși Niall Horan. Niall merge la Madison și își înfășoară brațele in jurul taliei ei, trăgândo spre el, arătând ca este a lui.

"Ronald Mathews." Se ridica din scaun și ii ofere mâna lui Niall, împotriva voinței sale dar acesta o ignora. Își retrage mâna și și-o duce stânjenit la spate unde o strânge într-un pumn.

"Scrisoarea de demisie va fi acceptata." Dl. Adams spune și Ronald aproba din cap.

"Da domnule." Spune și semnează foaia.

"Totul este gata, Dl. Horan." Dl. Adams se întoarce spre acesta dar ochii lui Niall sunt fixați pe Ronald Mathews. Își întoarce privirea spre bătrân.

"Mulțumesc, Dl. Adams. Noi vom pleca acum." Spune și iese cu Madison din încăpere.

După ce toată lumea pleacă, Ronald se aseaza in scaunul de la birou, maxilarul încordat, mâinile strânse încercând sa se controleze. Este atât de nervos încât ar omorî pe cineva dar nu poate sa facă asta așa ca decide sa zdrobească vaza de birou și sa respire adânc.

"Hai sa-l sunam." Spune el.

"A spus sa nu o fac. A spus ca va fi foarte ocupat și știu ca va fi cu curva aia!" Se plânge Celine.

"Vorbesc eu. Voi spune ca ai fost atacată. Oricum ai urme pe gât." Observa el.

"Poftim?" Celine se încruntă, dar știe ca îl vrea pe Niall și banii lui. Și va face orice ca sa obtina ce vrea. "Bine, suna-l." Spune ea.

Ronald îl suna pe Niall de pe telefonul lui Celine iar acesta răspunde după câteva bipuri.

"Ce este?" Este primul lucru care îl spune după ce raspunde.

"Dl. Horan." Își scrânteste dinții. "Domnișoara Williams a fost atacată de un străin."

"Poftim?" Spune șocat.

"Da domnule. Avem nevoie de dumneavoastră." Explica el.

"Nu pot veni acum." Niall oftează iar Ronald rânjește.

"Întreabă de Dvs domnule." Spune el.

"Dar..." Începe dar Ronald îl taie scurt.

"Domnule, este responsabilitatea dumneavoastră. Presa va afla despre asta și va deveni o problema." Minte acesta și îl aude pe Niall oftând.

"Bine vin." Niall inchide apelul.

"O sa vina." Ronald declara. "Plec dar ma întorc când pleacă el. Încearcă sa-o convingi sa stea peste noapte. O sa fie ușor." O instructeaza.

"Care e planul?" Celine întreabă.

"Asta este pentru mine de știut și pentru tine de aflat." Ronald rânjește și pleacă din camera de hotel.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum