Capitolul 13

3.6K 158 1
                                    


Noaptea trecuta a fost un dezastru. Am aparut in toate tabloidele si revistele si parintii mei nu s-au acomodat prea bine cu ideea. Tata este foarte suparat si m-a chemat la el sa "vorbim". Trebuie sa merg acasa la el in seara aceasta si sunt nervoasa. Acum sunt in bucatarie gatind o prajitura pentru Emma si Evan.

"Mami?" Aud vocea lui Evan.

"Aici jos!" Strig dupa el. Intra in bucatarie si-mi strange picioarele intr-o imbratisare si imediat se formeaza pe buzele mele un zambet. "Mami, te-am vazut azi la televizor. Erai cu tati." Zambetul imi dispare si aprob muta. Il ridic in brate si-l asez pe tejghea. "Vreau sa-l vad pe tati, mi-e dor de el." Continua el si inima mea se linisteste.

"Okay." Spun fara nicio emotie.

"Suna-l. Putem manca impreuna." Cere el.

"Nu. E-el este ocupat."

"Te rog mami. Chiar si Emma vrea sa i-a cina cu el." El continuă să ceara.

"Nu Evan." Spun aspru. "Du-te si cheam-o pe Emma, prajitura este gata." Adaug. Ofteaza si-l ajut sa coboare dupa tejghea, iese din bucatarie si dupa cateva minute se intoarce cu sora lui. Am taiat prajitura in bucati servindu-i pe fiecare. Isi ridica furculitele si incep sa manance, silentios.

"Cum este?" Amandoi aproba si au ramas tacuti. Oftez. "Copii, tatal vostru este ocupat. Nu pot face nimic in legatura cu asta."

"Putem incerca. Te rog, suna-l." Spune Emma si oftez. Nu le pot spune nu. Imi iau telefonul si formez numarul pe care Niall m-i l-a dat. Telefonul suna si el raspunde dupa al patrulea bip.

"Madison?" Intreaba el, vocea lui foarte surprinsa. Ii intind telefonul Emmei, il ia din mana si incepe sa vorbeasca.

"Tati?...Sunt bine. Mi-e dor de tine." Spune si asculta atent la ce-i spune Niall, zambind dupa ce-si termina propozitia. Ce-i tot spune? "Poti sa vii acasa, te rog." Il roaga și se încruntă la raspunsul lui. "Dar...bine. Pa." Ofteaza si-mi intinde telefonul.

"Ce s-a intamplat? Vine?" Intreaba Evan entuziasmat.

"Nu." Spune Emma cu lacrimi in ochi. "E ocupat." Adauga. Incepe sa planga iar eu ma reped la ea si o iau in brate.

"Shh, baby, e okay. O sa vina mai tarziu. Nu plange." Incerc s-o calmez. Niall Horan! Bastardule! Imi faci fiica sa planga! Il injur in mintea mea. Cum indrazneste? "Ce-ati zice daca mergem la bunica acasa si va jucati cu ei?"  Intreb. Ochii lor s-au aprins de fericire si entuziasm si tipa.

"Da!!!" Spun ei si eu zambesc larg.

"Haideti sa ne pregatim atunci." Spun in timp ce ei termina de mancat inainte sa plecam la parintii mei. 

I-am explicat tatei intreaga situatie si a fost foarte nervos cum orice tată ar fi. Am incercat sa-l calmez dar nimic nu a functionat.

"Tata, te rog. Fac asta pentru copii mei la fel cum ai fi facut si tu pentru mine." Spun si el ofteaza fustrat.

"Vreau sa vorbesc cu el." Spune.

"Nu mi-ar pasa daca l-ai si lovi." Zambesc si el rade. 

"Sper doar sa nu te reaneasca din nou. Urasc sa te vad suferind." Spune el si ma imbratiseaza. "Te iubesc atat de mult. Nu-mi pot imagina sa fii ranita din nou." Spune si-mi saruta crestetul capului. Lacrimi mi se formeaza in ochi dar nu le las sa cada.

"Si eu te iubesc, tata. Multumesc ca ai fost mereu langa mine." Ii multumesc. Daca nu ar fi fost pentru el, eu nu mai eram aici. As fi fost moarta, in depresie sau ceva de genu'.

"Madison!" Aud vocea mamei mele si ma desprind din stransoarea tatei. Ma uit la privirea tatei si il vad incruntat. Amandoi iesim din biblioteca si ne indreptam spre living, Emma si Evan nu sunt in camera si mama se uita la televizor.

"Ce s-a intamplat mama?" O intreb in timp ce ma asez pe canapea, ea arată spre televizor și mă întorc să mă uit.

Niall Horan văzut cu o fată misterioasa!

După cum știm cu toții, inima a anunțat ieri logodna sa cu fosta lui sotie Madison Tomlinson dar nu pare sa dureze. A fost vazut cu o femeie necunoscuta la un club și 'au fost mai mult decât atingatori' spune o sursa. Ce s-a intamplat cu logodnica lui? S-au despartit din nou?

CEO-ul Horan Inc. nu este hotarat cu cine vrea sa fie. Horan a divortat de Madison acum cinci ani dar s-au logodit acum cateva zile, din nou. Dar apoi, a fost vazut cu alta femeie urmatoarea zi! Sursa noastra ne spune ca femeie nu este nimeni alta decat Celine Williams, frumoasa fiica a lui Henry Williams. Niall va putea să se hotărască? Spuneți-ne ce credeți.

"Ce naiba?" Tipa tata nervos.

"Scumpo, ce este asta?" Intreaba mama.

"Cum adica ce este asta?" O intreb, vocea mea subtiindu-se incercand sa retin lacrimiile. "El nu se va schimba niciodata si nu ma intereseaza cu cine este." Spun, ceea ce nu este o minciuna.

"Nu te casatoresti din nou cu el, Madison." Spune tata iar eu oftez.

"Să vedem ce se va întâmplă." Spun. Ii chem pe copii, acestia iesind din bucatarie cu ciocolata in maini. "Este timpul sa plecam. Spuneti-le pa bunicului si bunicii." Dupa la revedere, toti trei iesim din casa si ii imbarc pe copii in masina. Pornesc motorul si conduc spre casa, tot drumul mintea mea e plina de ganduri. 

Nu sunt total suparata ca iese cu altcineva. Mincinoas-o! Bine, poate putin suparata, fuck! Cum poate face asta? El a abandonat copiii ca sa iasa cu o femeie dar spune cuvintele 'esti tot ce conteaza pentru mine'. Bastardul! Prea multe injuraturi dar nu-mi pot abtine furia.

Evan si Emma erau atat de nerabdatori sa petreaca timp cu tatal lor ca ceilati copiii dar tatal lor are alte lucruri in minte. Bietii mei copiii! Atunci ceva ma loveste. Celine Williams. Este femeia din aceea seara, deci inca este cu ea. Atunci de ce vrea sa se casatoreasca cu mine?  De ce nu ma poate lasa in pace si sa se distreze cu alta femeie? De ce? Până când ajungem în casă, sunt foarte supărata și trista.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum