Capitolul 33

2.3K 73 2
                                    


Madison's POV

Nici nu știu când am adormit după ce am vorbit cu Niall. M-am trezit cu stomacul framantandu-ma fiind foarte înfometată. Ma dezvelesc și ma dau jos din pat. Merg la baie sa ma spăl pe fata. Cât îmi șterg fata cineva intra in camera. Ma uit sa văd cine este și zâmbesc când îl văd pe Niall. Ochii lui ii întâlnesc pe ai mei, merge spre mine cu un zâmbet pe fata.

"Buna." Îl văd in oglinda. Ma intorc și acesta ma inbratiseaza, tragandu-ma la pieptul lui.

"Hi." Ii zâmbesc. Își apleacă capul și-mi săruta buzele. "Cum a fost la mall?" Îl întreb.

"A fost bine." Spune și imi mangaie obrazul.

"Urăști sa mergi la mall. Ce ai făcut acolo?" Îl întreb. Un zâmbet se formeaza pe buzele lui cat se uita la mine. "Ce?" Il intreb, timida.

"Nimic. A fost doar important." Spune si imi da drumul. Merge spre pat si se aseaza pe el. "Ai mancat la pranz?" Intreaba si dau din cap negativ. Se incrunta inainte sa-si scutere capul.

"Am adormit. Merg acum sa mananc. Vii si tu?" Il intreb si da din cap dezaprobator.

"Oh, am uitat sa iti spun." Spune si-mi prinde atentia.

"Ce?" Il intreb.

"Trebuie sa plec la Londra, maine dimineata." Se uita la mine. Inima mi se opreste si continui sa-l privesc. "Oh, nu, nu. Ma intorc seara. Trebuie doar sa semnez niste hartii importante." Se ridica si ma trage spre el. "Nu va părăsesc." Spune dând un răspuns gândurilor mele.

Pentru câteva secunde m-am speriat ca o se plece din nou. De-abia ce ne-am împăcat și nu vreau sa ma părăsească pe mine sau pe copii din nou, am ajuns aici trecând prin atâtea. Nu vreau sa plece din nou.

"Nu plec." Accentuează cuvintele și aprob. Își aseaza buzele pe ale mele și ma săruta. E ca o promisiune care adâncește cuvintele lui in inima mea. Se desprinde lăsându-mă fără suflare. "Okay?" Întreabă și aprob. "Spune-o cu voce tare." Îmi săruta colțul gurii.

"Bine." Spun.

"Ieșim in oraș in seara asta. Fii gata la 8. Ți-am pregătit o rochie, pantofi și încă ceva. Îmbrăca-le și fii gata." Spune.

"N-am fost de-acord sa merg cu tine la o întâlnire." Îl tachinez. "Pentru ca nu m-ai întreabă." Un zâmbet îmi apare pe buze.

"Vrei sa spui ca trebuie sa te întreb înainte sa ieșim la o întâlnire?" Spune el prefăcându-se nervos. "A, da?" Următoarea lui mișcare ma face sa tresar, acesta împingându-ma in pat, urcând peste mine îmbrățișându-mi talia. Îmi prinde mâinile deasupra capului cu mâna sa in timp ce cu cealaltă se îndreaptă spre  abdomenul meu. "Răspunde-mi baby." Îmi ordona.

"Da." Șoptesc. Rânjește înainte sa înceapă sa ma gâdile. N-Niall! Ha-ha. Opreste-te! Te rog!" Ii cer printre râsete. Zâmbește și continua sa ma gâdile.

"Ești a mea. Nu trebuie sa te întreb înainte sa ieșim împreuna."

"Bine. Bine. Gata, te rog." Ma plâng. "Te urăsc." Spun și acesta se apleacă lipindu-și fruntea de a mea.

"Nu-i frumos sa minți." Șoptește înainte sa ma sărute.

"Este de-ajuns." Îl împing și se smiorcăie. "Părinții tai sunt in sufragerie iar copiii sunt in capătul holului." Șoptesc și ii sărut maxilarul înainte sa se dea jos.

"Poate putem fi silențioși. Am nevoie de tine acum." Spune dar îl dau la o parte spunându-i nu. Ma ridic din pat sa merg sa mănânc și îl aud cum se plânge.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum