Capitolul 38

1.3K 68 7
                                    



Niall's POV

"Sunt în drum spre spital." Cuvintele lui Liam imi rasuna in cap cand Paul conduce catre aeroport. Piciorul îmi sare continuu și palmele imi sunt transpirate. Gandul ca Madison este ranita este cea mai mare frica a mea si devine realitate chiar acum.

"Grabeste-te, Paul." Clocotesc aici.

"Domnule intrec limita de viteza." Continua sa conduca pe strazi. Il sun pe Liam inca odata si acesta raspunde imediat.

"Niall, doctorii nu spun nimic deocamdata. Ii fac niste analize si pot doar sa asptept. Nu mai suna, doar grabeste-te." Ma cearta el.

"Te rog, suna daca ai vreo informatie. Eu doar..."

"Stiu Naill, inteleg." Continua el. Acum inteleg de ce Madison il iubeste, este cel mai bun prieten al ei.

"Okay, mersi." Spun si inchid apelul dupa ne luam la revedere. Paul parcheaza la aeroport si ies imediat din masina, acesta mi se alatura.

"Domnule, este totul in regula?" Ma intreaba cat mergem spre avion. Unii oameni ma saluta dar sunt prea ocupat sa le raspund inapoi.

"Nu, Madison nu se simte bine si este la spital." Oftez.

Odata ajunsi in avion ii scriu lui Liam ca decolez, Paul fiind la cateva scaune de mine. Avionul incepe sa se miste si in cateva minute suntem in aer. O femeie se aproprie de mine.

"Doriti sa mancati sau o bautura, domnule?" Isi flutura genele si ma abtin sa nu-mi dau ochii peste cap.

"Un vin rosu." Comand si acesta se retrage dar se opreste si se intoarce la mine.

"Sa mancati?" Intreaba din nou iar eu scutur din cap si aceasta pleaca. Privesc pe fereastra la cerul frumos si gandul imi zboara la momentul in care am zarit-o pe Madison prima data.

"O sa-mi deschid propria companie." Le spun grupului meu de prieteni. Suntem asezati la o masa la McDonalds si le spun decizia mea care ori imi va schimba viata ori o va distruge.

"Stim asta, frate." Spune Zayn muscand din burgerul lui. "Dar inca mai este timp, trei ani cel putin." Adauga.

"Nope. Renunt." Ii anunt si vad patru fete socate.

"P-poftim?" Spune Olly. "Ti-ai iesit din minti?"

"Nu. M-am hotarat. Nu mai vreau sa studiez. O sa-mi incep propria companie de manufactura." Zic si gura le-a ramas deschisa.

"Niall, esti beat sau ceva?" Ma intreaba Elena. "Stim ca esti inteligent dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la facultate. Nu poti incepe o companie fara o diploma." Imi explica iar iubitul ei, Charlie o aproba.

"Cine spune asta?" Intrerupe Zayn. "O persoana poate sa deschida o companie fara calificare. Si am incredere deplina in Niall ca poate reusi cu brio." Ma bate prieteneste pe spate si ii zambesc. De-asta este el cel mai bun prieten al meu. Se ridica si ma trage intr-o imbratisare.

"Mult noroc, Niall, o sa ai nevoie." Restul ma imbratiseaza si le multumesc. In timp ce mă desprind de ei, ochii mei aterizează pe o tânără fată frumoasă.

Piele palida, ochii verzi, prea luminosi sa-i vad de departe. Rasul ei umple camera alaturi de al prietenilor ei. Totul merge cu încetinitorul, în timp ce intră și se așează la o masă cu prietenii ei. Un baiat se aseaza langa ea si isi aseaza mana pe spatarul scaunului, atingandu-i spatele. Aceasta se incordeaza si se fataie pe scaun, iar eu ma incrunt la acest gest.

"Niall?" Zayn imi atrage atentia. "Totul bine?"

"Da..." Spun. "Da!" Spun si dau din cap.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum