Capitolul 3

4.5K 217 14
                                    

Niall Horan. Niall Horan. Niall Horan.

„Madison? Te simti bine?" Harry ma intreaba atingandu-mi umarul. Nu am putut sa-i raspund, socul este prea mare sa vorbesc sau sa ma misc.

Ma uit la barbatul care mi-a distrus inima acum 5 ani. Barbatul pe care l-am iubit neconditionat. Barbatul care m-a inselat. Barbatul pe care inca il iubesc.

Poarta o camasa alba si nieste pantaloni. Are o cravata in jurul gatului si arata si mai bine decat mi-l aminteam. Acesta zambeste si intampina oamenii care deja il adora.

„Madison?" Harry ma striga din nou, scuturandu-ma.

„Trebuie sa plec." Spun, chiar daca a fost mai mult o soapta.

„Dar doar ce a inceput."

In urmatoarea secunda m-am ridicat de la masa si mi-am facut loc prin mese si multime. Cativa oameni beti m-au injurat cand m-am ciocnit de ei fara sa-mi cer scuze. Ii puteam auzi vocea lui Harry stringand dar l-am ignorat gasindu-mi drumul spre iesire.

Mi-am lasat greutatea impotriva unui perete de caramida in parcare respirand greu. Fara sa vreau am inceput sa plang. Mi-am pus fata in palme. De ce plang? De imi irosesc lacrimile pentru el? Nu merita. Nu pot sa cred ca l-am vazut, atunci cand chiar incerc sa trec peste el si peste toate amintirile, il vad pe el. Daca m-a vazut si el pe mine? Oh, nu! Asta nu se poate! Nu ar trebuie sa ma vada, nu.

"Madison!" Sunt scoasa din gandurile mele de o voce. Imi ridic capul sa-l vad pe Harry, chiar nu ma poate lasa in pace? „Esti bine? Ce s-a intamplat?" Intreaba el inca cu mainile in jurul umerilor mei. I le-am indepartat imediat.

"Nu-i treaba ta." M-am ratoit la el indreptandu-ma spre masina mea.

"Madison?" Am auzit din nou si cand m-am intors inima mea s-a oprit pentru o secunda. Nu este Harry, dar singurul om de care mi-a fost frica sa-l infrunt. Niall

Niall's POV

Imi pun camasa alba, pantalonii negrii de stofa care i-am ales pentru balul de caritate la care am fost invitat. Mi-am inchis camasa, lasand ultimul nasture deschis si mi-am pus cravata in jurul gatului. Imi aranjez parul si ies din camera de holtel a celui mai scump hotel din New York City.

Balul este gazduit de Carter Enterprised, detinuta de unul din prietenii mei. Dupa un lung timp de gandire, daca sa particip sau nu, m-am decis sa particip. In cele din urma am donat o gramada de bani.

Negrul R8 ma asteapta la intrarea hotelului, Paul, soferul meu, imi deschide usa si ma urc in masina. Mi-am scos telefonul cat Paul conducea ca sa vad un mesaj de la mama.

Mama: Niall, suna-ma inapoi. Te rog!

Ignor mesajul si imi verific mail-urile. Este un mail nou de la asitenta mea, spunand ca mi-a programat o intalnire cu Zayn, prietenul meu, vinerea aceasta. Zayn este prietenul meu si totodata vice-presedintele companiei. Are grija de tranzactiile cu Asia. Ii raspund si imi inchid telefonul, ma uit pe fereastra incantat de luminile New Yorkului. 

"Domnule, am ajuns." Ma anunta Paul dupa cateva minute. Coboara din masina si vine sa-mi deschida usa. Cum ies camere de filmat si aparate foto incep sa clipeasc si sunt orbit in cateva secunde.

"Dl. Horan! Dl. Horan!" Aud oameni strigand. Ma opresc si-ii salut dupa intru in sala de bal

Dl. Carter ma intampina la intrare si ma saluta prieteneste. Sotia lui ma imbratiseaza și pur și simplu dau din cap la ea.

"Bine ati venit, dl. Horan."Spun amandoi.

"Am intarziat?" Intreb, chiar daca nu ma intereseaza.

"Nu, tocmai a început." Dl. Carter spune. "Va rog, veniti, pe aici." El conduce drumul către scenă.

"Doamnelor si domnilor. As dori sa vi-l prezint pe invitatul special al serii, Dl. Niall Horan." Spune un om, oamenii incepand sa ma aplaude.

Mă uit în jur la diferite tipuri de persoane in multime. Cateva cupluri se saruta iar altele danseaza in timp ce altii sunt doar oameni de afaceri. Ochiul meu surprinde un barbat cu par carliontat alergand in spatele unei femei intr-o rochie neagra scurta. Îl aud strigându-i numele, dar nu retin numele femeii. Fiind un om buna, cobor de pe scena, scuzandu-ma si mergand dupa barbatul carliontat. Ducandu-ma dupa el este doar o scuza ca sa plec de aici.

"Esti bine? Ce s-a intamplat?" Aud din partea cealalta a zidului si ma indrept spre iesire. 

"Nu-i treaba ta." Fata se ratoieste la el. Feisty. Vocea imi este atat de cunoscuta incat atunci cand ma uita la ea, inima mea omite un ritm.

"Madison?" Intreb nesigur.

Se intoarce, fata ei exprimand nimic altceva decat nervozitate. Dar cand frumosii ei ochii caprui  intalnesc oritiele mele albastre, se socheaza. Gura ei se deschide ca si cum ar vrea sa zica ceva dar nicio vorba nu iese.

Am gasit-o, am gasit dragostea vietii mele. Am gasit persoana a carei inimi am frant-o. Am gasit-o pe ea.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum