Capitol 5

4.6K 210 9
                                    




"Ti-a fost dor de mine?" Intreaba el si se indreapta spre mine, iar eu fac un pas in spate.

"Ce cauti aici?" Il intreb. Acesta ma fixeaza cu privirea. Ochii lui arata atatea emotii si sunt foarte confuza. Arata trist, de parca regreta ceva, vulnerabilitate.

"Madison, eu-" Incepe el dar este intrerupt de o voce mica.

"Mami?" Emma intra in living unde eu si Niall stam. Ochii mei se maresc cand ii observ pe amandoi privindu-se atent. "Buna, numele meu e Emma." Ii zambeste timid si vine spre mine si se agata de piciorul meu. "Am spus bine, mami?" Ma intreaba.

"Da, baby." Ii spun si o ridic in bratele mele.

"Tocmai ti-a spus, mami?" Spune el socat.

"Da, mi-a spus. Ai vreo problema?" Ma rastesc eu la el.

"Cum ai putut sa-mi faci asa ceva Madison? Nu regreti macar?"Intreaba el pe un ton ridicat.

"Emma, poti sa-l iei pe fratele tau si sa mergeti in camera voastra? Vin si eu in cateva minute." Ii spun Emmei, nu vrea ca gemenii mei sa ma vada certandu-ma cu cineva. Ea aproba si eu o las jos pe podea. Dupa cateva minute Evan iese din bucatarie si urca amandoi in camera lor. Dupa ce ma asigur ca au intrat, ma intorc catre Niall. Prvirea lui este incruntata si pare nervos.

"Ce vrei Niall?"

"Intai raspunde-mi la intrebare? De ce ai facut asta? Nu am fost de-ajuns? Nu te-am facut fericita destul?" Intreaba ridicandu-si vocea.

"Tine-ți vocea jos!" Imi ridic glasul. "Au trecut 5 ani si tu chiar crezi asta. Nu am facut nimic si nu trebuie sa-ti demonstrez nimic, pentru ca cine esti tu?"

"Stiu ca nu ai facut nimic." Spune el soptind si eu m-am incruntat imediat. "Pozele pe care le-am vazut erau...false."

Poze? Ce poze?

"Pozele care m-au facut sa cred ca ma inseli." Spune de parca mi-ar fi citit gandurile. Incep să mă simt inconfortabil ca el ma poate citi ca pe o carte deschisa. Este la naiba de fustrant.

"Nu ma intereseaza, Niall." Spun si ma intorc cu spatele la el. Degetele lui imi prind incheieturile si ma trage spre pieptul sau. Inima mea bate inafara pieptului meu si stiu ca Niall poate simti asta. Incerc sa ies din stransoarea lui dar asta il face doar sa ma stranga si mai tare. Bratele lui se strecoara in jurul taliei mele si ma aduce si mai aproape de el, daca este posibil.

"Da-mi drumul, Niall!" Spun strict.

"Nu din nou." Spune el. Respirația lui este in fața mea și mirosul sau mă consumă.

"Lasa-ma sa plec!" Spun si il imping mai tare. De data aceasta imi da drumul. Sunt nervoasa pe mine ca sunt dezamagita cand ma lasat sa plec.

"Ai trecut peste? De ce nu m-ai asteptat?" Intreaba el.

"Nu am trecut peste!" Realizez ca suspin.

"Ai doi copii!"Se rasteste el. Nu spun nimic si el pare să-și dea seama de ceva. Oh nu! "Ei sunt...sunt ei...ai mei?" Se balbaie si eu ii intorc spatele dovedind punctul sau de vedere. El imi apucă brațul destul de dur și eu ma crispez. Ma intoarce si toate tristetea din ochii lui este inlocuita de furie. "Nu te-ai deranjat să-mi spui? Sunt tatal lor!"Tipa el. Lacrimile se formează în ochii mei din cauza mâniei sale. Imi aduce aminte de amintirile di aceea zi. "De ce nu mi-ai spus?" Intreaba din nou. Mi-am smucit mana din strangerea lui. M-am uitat in ochii lui si am inceput sa vorbesc.

"M-ai lasat? M-ai lasat sa-ti spun cea mai minunata veste pe care amandoi o asteptam?" Il intreb si el ramane mut. "Nu. Nu ai facut-o. M-ai acuzat ca te-am inselat, cand tu erai cel care facea asta. Nici nu stiu cu ce am procedat gresit." Suspin si el incontinuare ramane tacut. "Toti acesti ani, am incercat sa ma pun in locul tau si sa ma gandesc ce am facut. Am crezut ca a fost greseala mea care a pus relatia noastra in pericol. M-am invinovatit. Inca nu inteleg ce am facut ca sa te fac sa crezi ca te inselam." Spun inca plangand. Face un pas inainte iar eu ma dau inapoi si-mi ridic mana pentru a creea spatiu intre noi. "Nu! Stai departe." Imi indrept degetul spre el. "Ei sunt copii mei. Si daca incerci sa intri in viata mea si sa-mi iei copiii departe de mine, nici nu voi-"

"De ce i-as lua de langa tine? Va vreau pe toti in viata mea!" Spune el si eu incep sa rad.

"Sunt 5 ani prea tarziu, Niall."Spun dur.

"Stiu, I know I fucked up, big time! Dar te rog, lasa-ma sa ma revansez!" Spune el incercand sa se aproprie de mine.

"Nu." Spun eu. "Pleaca, Niall. Te rog doar pleaca."Spun plangand.

"Vom vorbi din nou." Se aproprie de mine si imi saruta fruntea. "Esti tot ce conteaza pentru mine." Sunt ultimele cuvinte pe care le spune inainte sa iasa din camera si toate lacrimile au inceput sa cada din nou.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum