Capitolul 16

3.5K 136 12
                                    


Madison's POV 

"Louis!" Tip când pumnul său se ciocnește cu maxilarul lui Niall. Niall gemete în durere dar Louis continua sa-l loveasca. Mă mut din starea mea de nemișcarea si incerc sa-l trag pe Louis departe de Niall. Emma si Evan ne privesc socati. "Louis! Te rog." Il implor si incerc din nou. "Te rog Louis, copiii se uita." Spun calma. Acesta se ridica si se uita la Niall cu ura. Mă aplec spre Niall. "Esti bine?" Il intreb atingandu-i umarul, el aproba incet. Il ajut sa se ridice si spre camera de oaspeti. 

"Imi pare rau." Spun in timp ce scot trusa de prim-ajutor. 

"Nu-i vina ta." Mormaie el. "O pot face, multumesc." El ia cutia de la mine si intra in baie. Oftez inainte sa ma intorc in living. De ce nu pot avea o dupa-amiaza normala. Mi-am pierdut cel mai bun prieten si acum fratele meu sare pe Niall.

"Nu trebuia sa faci asta, Louis." 

"Trebuia sa o fac! Bastardul ti-a distrus inima si te-a lasat singura cu copiii. Si acum se intoarce si cel mai rau lucru e ca tu il lasi." Louis tipa la mine.

"Nu l-am lasat sa se intoarca la mine. Nu l-am iertat si nici nu as putea vreodata." Spun.

"Poate nu l-ai iertat acum, dar o vei face. Stiu ca il iubesti in ciuda faptului ca te-a ranit atat de mult. Stiu ca o faci, nu incerca sa negi. M-ai oprit din a-l bate in aceea zi, daca nu opreai atunci, nu l-as fi lovit azi." Continua sa tipe. "Si de ce s-a intors?" 

"Pentru că mi-am dat seama de greșeala mea." Spune Niall din spatele meu. Louis ironizeaza. "Crede-ma Louis, stiu, stiu ca ce am facut este la naiba de gresit dar am fost in situatia in care tot ce auzeam si vedeam era adevarat." Se apara singur.

"Bullshit!" Tipa Louis.

"Este suficient! Sunt copii in jurul vostru!" II tai eu. "Louis, intoarcete la tata acasa. O sa vin mai tarziu." Spun.

"Serios? O sa ma dai pe mine afara?" Louis se rasteste la mine.

"Nu te dau afara, Louis." Ma apar.

"Whatever." Isi da ochii peste cap si iese din cap.

Ma asez pe canapea, capul in maini si oftez zgomotos. Ziua asta este din rau in si mai rau. Intai, Liam se cearta cu mine si acum Louis. Oftez din nou. 

"Madison-" Niall incepe sa vorbeasca.

"De ce te-ai intors, Niall?" Il intreb incet. "De ce ai venit inapoi sa distrugi totul?" 

"Nu am venit sa distrug lucrurile. Am venit sa refac lucrurile." Ofteaza el si eu imi scutur capul.

"Mami?" O aud pe Emma, ma uit la ea si o vad ingrijorata. "De ce e unchiul Louis suparat?" Intreaba ea bland. Si primul lucru pe care il fac este sa rad. Doar rad.

Niall's POV

Rasul lui umple camera. Rasul ei nu este natural si fericit, dar este trist, ca si cum cineva i-a destramat viata in doua, poate cineva a facut-o...poate eu.

"Madison, trebuie sa te odihnesti." Spun. Emma si Evan ne priveste curios.

"De ce?" Intreaba Evan.

"Este obosita." Spun intorcandu-ma la el.

"Da sunt obosita, obosita de toate." Ea mormăie. Se ridica brusc, mă uimeste si isi face drum catre dormitor sus, oftez auzibil.

"Daddy." Vocea ei se destrama. Ma uit spre ea si inima mea se sfasie cand vad lacrimi in ochii ei. O trag în brațele mele si ea incepe sa suspine.

"Ce este in neregula, baby? De ce plangi?" O intreb, ea isi ascunde fata in gatul meu.

"Mami plange." Suspina ea, raman tacut. "Te rog, opreste-o." Spune din nou.

"O voi face." Ii promit. Nu stiu daca pot, pentru ca stiu ca eu sunt motivul suferintei ei, lacrimilor ei.

Madison's POV

Urc in camera mea si intru in baie, am nevoie de un dus. Pornesc dusul si ma dezbrac, stau sub dus si ma relaxez in timp ce apa rece imi loveste corpul. 

Ziua de azi a fost un dezastru complet. Tot ce am construit in viata mea se distruge. Prieteniile mele, relatia cu fratele meu, viata mea. Niall mi-a distrus viata si s-a intors s-o faca din nou, nu știu dacă o mai pot face. Îmi înfășez prosopul în jurul meu și ies din baie in dormitor, imi aleg pijamale si ma imbrac. Aud pe cineva dreagăndu-si vocea, ma intorc si-l vad pe Niall. 

"Cu siguranta nu stii sa incui o usa." Ranzeste el iar eu ma incrunt confuza. Apoi, realizarea ma loveste si fiori de caldura pe obraji. De ce rosesc?

"Nu ai maniere?" 

"Nimic din ce n-am vazut." Zambeste el.

"Shut up." Zambesc." Ce m-i se intampla? "Ce vrei?"

"Ne vom casatori duminica viitoare." Spune acesta din senin.

"Poftim?" Il intreb, socata.

"Da, ne casatorim duminica viitoare." Repeta el. "Si apoi ne intoarcem in Londra."

"Asta nu e posibil. Jobul meu? Gradinita copiilor? Viata mea aici?" Spun.

"Vei demisiona de la locul de muncă. I-am inscris pe copii la cea mai buna scoala din Londra si tu vei avea o viata cu mine." Accentueaza cuvantul eu.

"O viata cu tine? Nu multumesc." Spun, sarcastic, dar o simt.

"Nu ai de ales." Se rasteste el. "Vom merge sa cumparam rochia maine." Decide el.

"Am treaba maine." Spun.

"Vom merge dupa ce termini serviciul." Spune. "Si parintii mei vin maine seara." Termina el si iese din camera fara ca eu sa raspund.

Maura? Bobby? Rochie de nunta? Oh, Doamne! Lucrurile sunt din bine in și mai bine!

_______________

Capitol scurt, stiu.



Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now