Capitolul 2

5K 207 10
                                    

           

„Hey, love bug!" Striga Liam ca un copil si ma trage in bratele lui.

„Liam." Rad si il imbratisez inapoi.

„Cum a fost pauza?" Ma intreaba rupand imbratisarea. Se aseaza pe canapea si isi scoate telefonul.

„Bine..." Cred. „Cum a fost a ta?"

„Grozava! A fost foarte bine sa-mi petrec timpul cu familia. Am fost la cina cu seful meu si vinerea asta este un bal de caritate, ar trebui sa-ti faci aparitia." Poveste el si eu chicotesc.

„Prefer sa nu." Vorbeste cumva serios.

„Ar trebui. Putem vorbi cu seful meu despre job-ul tau."

*******

Este vineri si iata-ma aici, pregatindu-ma pentru balul de caritate. Am acceptat sa merg cu Liam ca sa-i intalnesc seful.

M-am imbracat cu o rochie neagra pana la genunchi, cu maneci de dantela pana la coate. Mi-am ondulat parul si m-am machiat destul de deschis. M-am incaltat cu tocurile aurii si mi-am verificat tinuta in oglinda.

„Emma! Evan! Puteti cobori?" Imi strig copii si in doar cateva secunde aud pasi coborand.

„Wow, mami. Arati frumos!" Evan exclameaza si Emma aproba.

„Mersi, copii. Haideti sa mergem, voi intarzia." Spun si ei se incalta. Din moment ce voi fi la bal, parintii mei vor avea grija de copii si sunt foarte incantati. Ne-am indreptat toti 4 la masina, asezandu-i in scaunele lor. Apas pedala de acceleratie si pornesc. Ma uit in oglinda din cand in cand sa-i verific, spre deosebire de alti copii, sunt chiar cuminti si se inteleg foarte bine unul cu celalat.

Emma Anne Tomlinson, prima nascuta dintre gemeni. Are parul saten putin carliontat, pielea deschisa si ochii de un albastru oceanic ca tatal ei. Este foarte frumoasa, draguta si grijulie. Chiar daca are doar 4 ani, ajuta oamenii foarte mult. Dar atunci cand se supara este o cu totul alta poveste.

Evan Theodore Tomlinson, cel ma mic. Nici nu cred ca trebuie sa-l descriu, este leit tatalui sau exceptand ochii care sunt caprui. Are doar 4 ani si deja fetele umbla dupa el. Se comporta mult mai matur decat sora lui si spune lucruri care la varsta lui nu multi copii le spun, dar este un dragalas.

Dupa ce i-am lasat la apartamentul parintiilor mei, conduc spre adresa data de Liam.

Balul este aglomerat, cativa oameni danseaza pe muzica din fundal. Am incercat sa-l gasesc pe Liam in multime dar am esuat. Simt o mana pe umarul meu si ma intorc sa vad un barbat carliontat. Este atat de inalt si arata foarte incantator. Imi zambeste aratandu-si gropitele.

„Buna, sunt Harry Styles." Spune intinzandu-si mana. Ma gandesc de doua ori inainte sa facem cunostiinta.

„Madison Tomlinson."Spun. Ma intorc si il gasesc pe Liam, fara a spune un cuvant barbatului din spatele meu ma indrept catre Liam. Indata ce ma observa, se ridica si ma imbratiseaza de bun venit.

„Unde iti tii telefonul? Te-am sunat."

„Buna si tie."spune el sarcastic, eu dandu-mi ochii peste cap. „Stii daca mai faci asta, o sa-ti cada ochii."

„Nu se va intampla."

Urmatoare jumatate de ora trece rapid, cunoascand prietenii de facultate al lui Liam. Sunt foarte prietenosi, am recunoscut unul dintre ei ca fiind barbatul pe care l-am cunoscut cand am venit aici, Harry. Numele lui era Harry, nu? Toata lumea este inclusa in diverse conversatii iar Harry se uita la mine sau se holbeaza.

„Arati foarte frumos."spune el.

„Multumesc, nici nu arati mai prejos." Zambesc si ma intorc sa vorbesc cu Liam. Nu ma descurc la vorbitul cu barbatii.

„Madison-" Harry este intrerup.

„Doamnelor si domnilor. As dori sa vi-l prezint pe invitatul special al serii, Dl. Niall Horan." Omul cu microfon vorbeste iar inima mea se opreste, literalmente.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum