Capitolul 40

1.4K 66 9
                                    




Madison's POV

"Bun venit inapoi acasa."Niall imi sopteste in ureche trimițând fiori in corpul meu. Am fost externata din spital astazi si acum sunt acasa cu Niall si copiii. Ii privesc alergand in casa în timp ce Niall și cu mine mergem în spatele lor. "Trebuie să le spunem despre copil." Niall spune iar el își înfășoară brațele în jurul taliei mele, trăgându-mă aproape de el.

"Yeah." Expir "Cum crezi ca vor reactiona?" Il intreb.

"Sper sa fie foarte incantati." Spune si-mi saruta fruntea. Zumzai incet și-mi sprijin capul pe umărul lui, în timp ce Niall deschide ușa.

"Evan, te rog." Emma îl roagă pe Evan despre ceva și îmi încrunt ochii la ei.

"Nu. O sa le spun." Ranzejte acesta și își încrucisează mâinile la piept.

"Ce s-a intamplat? Ce vreti sa ne spuneti?" II intreb.

"Mami-" Evan incepe dar Emma il intrerupe.

"Evan!" Il cearta aceasta. "Te rog."

"Okay, ce este?" Niall ii intreaba si dechide usa pentru noi. Cand intru fac schimb de priviri cu Niall iar acesta ma priveste inapoi intrebator iar eu imi ridic umerii."O sa ne spuneti ce se intampla?" Niall întreabă odată ce intrăm în sufragerie. Imi fac drum catre bucatarie în timp ce Niall stă pe canapea și copiii i se alătură. Imi umplu un pahar cu apa si-l golesc imediat. Cand ma intorc in sufragerie, Emma si Evan se lovesc cu mainile si palmele, iar Niall incearca sa-i desparta. Este chiar amuzant sa-i privesti.

"Okay, incetati." II mustrez. Amandoi se opresc si Niall ma priveste. "Sunt părintele mai bun." Ranjesc la Niall iar acesta isi da ochii peste cap. "Ti-au spus ce au?" Întreb și mă alătur pe canapea.

"Lui Emma ii place de un baiat!" Evan spune dintr-o data iar Emma se uită urat la el.

"Poftim?" Intreaba Niall socat. "Nu, nu. Ti-am spus, fara baieti pana la... pana la 30 de ani." Se intoarce catre Emma si încerc să nu rad la cat de protector este faţă de ea. "Cine este baiatul asta? Cum il cheama? Care-i ultimul nume?" Niall continua sa intrebe.

"Niall, Niall." Chicotesc. "Am vorbit despre asta deja. Este doar un copil. Nu iese la intalniri. Calmeaza-te, te rog." Imi asez mainile pe umerii lui. Evan sare de pe canapea si fuge sus in camera lui iar Emma i se alatura, alergand dupa el, probabil sa-l bata pentru ca i-a spus tatalui sau despre acel baiat.

Imi asez capul pe umarul lui Niall si acesta isi pune mainile in jurul meu, tragandu-ma langa el. Oftez fericita.

"Nu are de gând să întâlnească cu baiatul acela, nu?" Intreaba el. Nu pot decat sa rad la intrebarea lui.

"Niall, are cinci ani." Rad de el.

"Cand va creste? Va iesi la intalniri, va face sex si toate alea. Trebuie sa am grija de ea." Spune el. "Pistolul o sa-mi fie de folos acum." Imi saruta tâmpla. Acesta râde de expresia socata a fetei mele.

"Nu esti serios." Spun.

"Ba sunt. Foarte serios." Se departeaza de mine cu o privire serioasa.

"Niall-" Nu m-a lasat sa termin ca si-a si lipit buzele de ale mele. Simt fluturii în stomac în timp ce continuă să mă sărute. "Am nevoie de tine. Acum." Spun cat ma saruta. Mana lui se muta sub bluza mea si si-o aseaza pe pieptul meu, fiori imi strabat corpul la acest gest.

"Niall..." Il imping in piept în timp ce încearcă să ajungă la sânul meu.

"Mmm...." Zumzaie el dar ajunge la sanul meu si-l prinde in palme."Mi-a fost atât de dor de tine cât am fost plecat." Imi saruta gatul. "O sa te fac sa te simti atat de bine..." Incepe dar il opresc impingandu-l.

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum