Capitolul 24

3.1K 139 4
                                    


Lumina diminetii patrunde in camera si mormai guturat inainte sa-mi deschid ochii. Sunt orbita de lumina puternică a soarelui si imi intorc capul in cealalta directie. Cat este ceasul? Imi intorc capul spre canapea care este acum goala, chiar cand Niall intra in camera. Părul lui este încurcat  și în jurul ochilor lui există un cerc întunecat. Isi strânge părul parca in durere si ma abtin sa nu rad la vedere. Isi ridica capul, ochii sai intalnindu-i pe ai mei si-si lasa mana in jos.

"Buna dimineata." Ma intampina el.

"Neata." Ii raspund, zâmbetul încă pe fața mea. Niall a fost întotdeauna așa dupa ce a baut. Arata chiar dragut, dar nu as lasa pe nimeni sa stie asta. 

"Ai dormit bine?" Intreaba incercand sa faca conversatie. Dau din cap chiar daca nu m-am odihnit bine. 

Noaptea trecuta m-am foit și m-am întors continuu. Nu am putut dormi în mod corespunzător din cauza cuvintelor spuse de Niall. Alergau in mintea mea fara oprire si nu le puteam scoate din cap. Toate lucrurile pe care le-a spus au ajuns la mine si nu stiam exact ce sa fac. Mă gândeam și mă gândeam până cand intr-un final am adormit. 

"Madison?" Niall ma cheama trăgându-mă din gândurile mele. "Esti bine? Ai nevoie de ceva?" Aud ingrijorarea din vocea lui. 

"Sunt bine." Spun.

"Esti sigura?" Intreaba din nou, îngrijorarea încă evidentă în ochii si fata lui. Inainte sa raspund, usa se deschide si pe usa intra doctorul Drax.

"Buna, domnisoara Tomlinson." Imi zambeste.

"Buna, dl. Drax." Ii zambesc inapoi. 

"Voi face doar o verificare rapida." Spune si incepe sa-mi consulte semnele vitale, tensiunea, viteza sangelui si tot. Imi arunc privirea spre Niall si aceste se uita furios la Dl. Drax. Chicotesc si ochii lui se intorc spre mine iar umerii lui tensionați se relaxeaza. "Totul este perfect în regulă." Ne intrerupe Drax. "Esti gata de plecare." Imi zambeste. "Dar daca te mai doare capul sau ai stari de lesin, revino imediat. Okay?" Ma avertizeaza si aprob bucuroasa, fericita ca pot pleca acasa. Se intoarce spre Niall si il saluta acesta intorcand gestul. "Aveti grija." Spune si paraseste camera. 

O ora mai tarziu, eu si Niall suntem in drum spre casa si sunt foarte entuziasmata. Niciunul din noi nu spune nimic, masina este silentioasa, singurul lucru care poate fi auzit este radioul. Este unul dincantecele mele preferate One call away de la Charlie Puth, fredonez incet pe ritmul muzicii. Când ajungem acasă, Niall parchează mașina în fața casei și Paul vine spre noi.

"Bun venit înapoi, doamnă." Spune el.

"Multumesc." Ii raspund.

Niall ma ajuta sa cobor din masina. Una din mainile lui in jurul meu si cealalta tinandu-mi mana. Am ignorat furnicătura care imi trece prin corp și l-am lasat sa ma conduca in casa. 

"Madison!" Maura isi infasoara bratele in jurul meu de îndată ce intru in casa. "Bine ai revenit, draga." Își șterge lacrimile si ii zambesc politicos. Bob mă îmbrățișează de asemenea si imi saruta fruntea înainte de a mă elibera.

"O voi duce in camera ei." Niall anunta si isi tina mana intinsa pentru mine. Imi asez mana in a lui si asta ne-a surprins pe amandoi. El încearca sa ignore în timp ce mă duce în sus pe scari. Unde sunt copiii? Mi-e dor de ei.

"Copiii au mers la scoala." Spune el, parca citindu-mi gandurile. Il aprob si deschide usa camerei mele. Ma ajuta sa ma asez pe pat și așeză pernele în spatele meu pentru a mă sprijini. "Ai nevoie de ceve?" Ma intreaba, așezat lângă picioarele mele.

"Nu, multumesc." Spun. Atmosfera devine dintr-o data jenanta și mă uit departe de el. "Ar trebui sa te odihnesti. Arati um ...obosit." Spun dupa cateva secunde de liniste. Ma uit la el si are un zâmbet îngâmfat pe buze. 

"Okay." Spune si se ridica. Se duce pana la mica bibloteca din camera si scoate The fault in our stars si mi-o intinde. O iau si ma uit la el, confuza. Se îndreaptă spre cealaltă parte a patului, se descalata de pantofi si sosete si se arunca in pat.

"Ce faci?" Il intreb, uimita. De ce vrea sa doarma aici?

"Ma odihnesc." Imi raspunde cu un ranjet pe fata. Mi-am îngustat ochii catre el si inteleg ce incearca sa faca.

"Nu aici. Du-te in camera ta." Spun, un zambet facandu-si loc pe buzele mele. 

"Nu." Rade el. Raman tacuta si deschid cartea sa citesc. Am citit deja această carte cam de 10 ori dar inca iubesc sa o citesc. "Ai spus ca o sa vorbim cand am sa-mi revin." Ma intrerupe el dupa cateva minute. Ii pot simti ochii pe mine si imi intorc privirea spre el. "Continuam?" Intreaba el si il aprob. El se ridica de pe pat și isi incruciseaza picioarele, inchid cartea si o asez pe noptiera.

"Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat intre noi, Madison." Incepe el. "Regret si as vrea să pot lua înapoi totul. Stiu ca nu poti uita ce am facut. Nici eu nu ma pot ierta. Dar vreau sa-mi acorzi o sansa sa indrept totul." 

"Eu-" Ma intrerupe el.

"Nu, lasa-ma sa termin." Spune el. "Regret tot ce am facut, dar iti promit ca nu m-am culcat cu Celine in aceea seara. Am fost prea rănit pentru a face ceva. Recunosc ca dupa m-am culcat cu mai multe fete..." El urmărește și mă privește, ma stramb la cuvintele lui dar incerc sa o ascund cand ma priveste. "Dar regret ca am facut asta. Am facut toate acestea doar ca sa te uit dar nu am putut. Nu am putut niciodata sa te uit sau sa trec peste. Esti totul pentru mine, Madison. Chiar daca in toti acesti ani am fost separati, insemni totul pentru mine. Regret ca am pierdut patru ani de viata copiilor mei si imi pare rau. Nu stiu ce sa mai spun decat imi pare rau. Vreau sa-mi dai o sansa ca sa ma revansez fata de tine si de copii." Respira el. Mi-am dat seama că  imi curg lacrimi in obraji si ochii mei ard. "Te rog, Madison." Spune el dar nu raspund. Inspir adanc inainte sa vorbesc.

"Niall...stiu ca regreti tot ce ai facut, pot vedea in ochii tai." El zambeste gingas la remarca mea. "Dar nu stiu daca iti pot da o a doua sansa. Nu stiu daca mai pot avea incredere in tine, din nou. Mereu ai avut problema asta, Niall. N-ai putut niciodată sa-ti controlezi gelozia si ai lasat niste poze falsa sa te cucereasca." Oftez. "Te iert, Niall. Dar nu cred ca iti mai pot da o sansa."

"Stiu, o putem lua incet. Putem incepe cu cateva intalniri si o vom lua încet. Stiu ca ai nevoie de timp pentru tot si ti-l voi da, atata timp cat stiu ca esti in siguranta. Vom incepe incet. Okay?" Intreba el inainte ca eu sa ma opresc si dau din cap. Faaa lui se lumineaza si zambeste pe larg. Mă găsesc zâmbind înapoi la el si dupa toti acesti ani ma simt implinita si sper ca nu am facut o decizie gresita. 

==================================

Haideti sa ajungem la 3k de cititori, suntem foarte aproape, ar insemna foarte mult.

Si daca vreti ma puteti urmari pe instagram  @alilea26

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum