Capitolul 22

3.1K 141 8
                                    


Madison's POV

"Mami!" Aud vocea lui Evan urmată de a Emmei. Lacrimi mi se formează in ochi si un zâmbet imi apare pe fata. Mi-a fost dor de copiii mei.

"Buna baby." Spun cand Evan se urca in pat cu ajutorul barelor. Isi înfășoară bratele in jurul meu, așezându-si capul in scobitura gâtului meu.

"Fiti atenti cu mama." Niall ii atenționează si o ridica pe Emma in pat. Imi înfășor o mana in jurul Emmei si una in jurul lui Evan.

"Mi-a fost dor de voi, copii." Spun cand ma retrag si le sărut frunțille.

"Si noua ne-a fost dor de tine, mami." Spun amândoi si eu zâmbesc, ii imbratisez si sărut din nou.

"De ce nu te trezeai, mami?" Spune Evan cu voce trista. Il iau din nou in brate si ii sărut parul.

"Am vrut dar eram obosita." Spun si el da din cap.

Urmatoarele ore trec rapid cat timp lumea a venit sa ma viziteze. Mama, tata, Maura si Bob pleacă luând copiii cu ei, chiar daca aceștia erau triști sa ma lase aici, am vrut sa meargă acasa. Spitalele nu sunt o atmosfera potrivită pentru copii.

Acum totul este normal si linistit. Niall vorbește la telefon in afara camerei si eu stau pe pat, plictisita. Asistenta de mai devreme intra in camera si imi zambeste.

"O sa fac o verificare rapida." Spune si eu aprob, așezându-mi capul pe perna. Apasă niște butoane la aparatul de langa mine, verificând pulsul si alte chestii.

"Totul in regula?" Niall intra in camera si isi pune telefonul in buzunar. De ce vorbește atat de mult la telefon? Îndepărteze acest gând cand asistenta ii raspunde.

"Totul este bine. Nu aveti de ce sa va ingrijorati." Imi zambeste si da din cap. "Odihnește-te bine, o sa vin peste câteva ore cu cina." Spune si iese din camera. Ii ofer un zâmbet si ii mulțumesc. Niall isi trage un scaun si il asează langa patul meu si se asează.

"Vrei ceva? Apa de baut sau ceva de mâncat?" Intreaba. Mimez un 'nu' iar el ma aproba, liniștea domnește acum intre noi. Este jenant si nu stiu de ce. Cand eram impreuna, căsătoriți, nu exista acest tip de liniște. Era mereu confortabil sau nu era liniste deloc. Conversațiile nostre nu se opreau niciodată, chiar daca eu eram cea care vorbea mai mult. Se aude un ciocănit la usa si il vad pe Liam intrând in camera alături de Sophia.

"Multumesc Domnului ca esti bine. Mi-a fost dor de tine, Maddy." Liam spune venind spre mine. Ii zâmbesc.

"Si mie mi-a fost dor de tine, Liam." Spun si imi deschid bratele așteptând o îmbrățișare. Ma prinde intr-o îmbrățișare si răsufla ușurat.

"Am fost atat de ingrijorat." Spune si ma strânge mai tare la pieptul sau.

"Sunt bine, Liam." Spun si ii mângâi încet spatele. Arunc o privire spre Niall si vad clar gelozia de pe fata lui. Imi dau ochii peste cap fara cuvinte. Liam se desprinde din îmbrățișare si imi săruta fruntea.

"Buna Madison." Spune Sophia dandu-mi o îmbrățișare. "Cum te simti?" Spune si asează un cos cu dulciuri pe masa.

"Mai bine." Spun si ii mulțumesc pentru cadou.

"Um...trebuie sa dau niste telefoane, voi continuati." Ne întrerupe Niall. Liam si cu mine rămânem tăcuți, mulțumind pentru acest moment iar Sophia ii raspunde.

"Okay, te sunam daca avem nevoie de tine." Isi zâmbesc iar acesta părăsește camera uitându-se la mine si Liam cu gelozie. "E atat de sexy." Exclama Sophia.

"Scuza-ma?" Liam mârâie, Gelozia fiind evidentă pe fata lui. Incerc sa-mi stăpânesc rasul. "Iubitul tau este chiar aici." Spune el.

"Oh, baby, arata bine dar nu mai bine ca tine." Aceasta ii zambeste si ii săruta obrazul, obrajii lui Liam încep sa prindă o culoare rozalie.

"Oh, doamne, roseste." Rad si Liam isi masează obrazul cu palma cat Sophia rade cu mine.

"Bine...ajunge, schimbati subiectul." Spune el suparat si noi radem mai tare.

"Bine, voi doi vorbiti, iar eu ma duc sa-mi iau o cafea. Ati vrea ceva?" Ne intreaba iar noi raspundem 'nu'. Aceasta ne saluta si iese din camera, eu cu Liam ramanand singuri.

"Ma bucur ca esti teafără." Spune si isi aseaza mana peste a mea, ii zambesc si continua discutia.

"Cum s-a intamplat?" Il intreb din senin.

"Nu știm nimic, inca. Tot ce știm este ca șoferul era beat, un bărbat. Poliția încearcă sa-l găsească." Explica el. "Idiotul de Niall bănuiește pe cineva. Are toate.... Inca nu vrea sa-mi spună." Oftează el.

Niall bănuiește pe cineva? De ce ar vrea cineva sa-mi facă rau intenționat planificat? Pare atat de stupid. Se pare ca va trebui sa vorbesc cu el despre asta.

"Oh, shit! Aproape am uitat!" Liam exclamează, făcându-ma sa tresar.

"Ce s-a intamplat?" Il intreb.

"I-am spus lui Harry ce s-a intamplat si vrea sa te viziteze, daca este in regula cu tine." Spune el. Harry. A trecut ceva timp de cand nu l-am mai vazut.

"Sigur, nu ne-am mai vazut de mult." Spun si Liam isi ridica sprânceana. Rânjește larg si imi zambeste sugestiv.

"Ii voi trimite un mesaj." Spune si isi scoate telefonul. Dupa câteva secunde primește un mesaj si il citește cu voce tare.

"Sunt in zona. Pot veni acum?" Citește si ma privește pentru aprobare si eu i-o dau. Rânjește înainte sa răspundă si isi pune telefonul in buzunar.

Sophia se întoarce cu cafeaua ei si se asează pe canapea, sorbind usor din cana. Liam continua sa vorbească cu mine pana cand auzim un ciocănit la usa. Toti ne întorcem spre usa unde stătea Harry cu un buchet de flori in mana. Poarta un tricou Rolling Stones asortat cu obișnuiții lui blugi negri arătând nemaipomenit de bine. Intra in camera cu un zâmbet care ar putea ucide fete si se îndreaptă direct spre mine. Liam ii face loc si i se alătura Sophiei pe canapea, uitându-se la noi cu interes. Harry se apleacă si imi săruta usor obrazul făcându-ma sa roșesc. Asează florile langa coșul cu fructe si se asează pe pat, zâmbind.

"Bine ai revenit." Zambeste el iar eu roșesc. De ce rosesc ca o adolescenta?

"Mersi. Si mulțumesc pentru flori, sunt minunate." Spun cat timp examinez buchetul de trandafiri galbeni.

"Totul-" Este intrerupt de o voce nervoasa.

"Ce naiba caută el aici?" Niall intreaba cu o nervozitate care nu poate fi neobservatata. Oh shit!

==================
SPOILER: Capitole bune urmează... 😏

Nu uitați sa ⭐️ si sa 💬

Fosta lui sotie •TRADUCERE• (HIS EX WIFE)Where stories live. Discover now