Нова история

680 18 0
                                    

   The Handsome Player (накратко ТНР) е нaй-новата история, която вече може да намерите в профила ми. Първа глава е качена. Глави ще има два пъти в седмицата. Всяка сряда и неделя. 
   Тя е доста по-различна от това, което съм писала досега, а то повярвайте ми не е особено много😂. Ако Кingdom England е изпълнена с любов и връзката на главните герои е повече от силна, то в ТНР е точно обратното. Има щастливи и романтични моменти, но след всеки такъв обикновено следват много сълзи, защото както сигурно предполагате от заглавието, Той не е особено верен. Също така дано не сметнете сюжета за прекалено клиширан или... откачен.

   Хари и Джена Стайлс са братовчеди, които освен близки приятели, израснали заедно са и любовници, впускащи се в ежедневна „руска рулетка”, включваща тайни страсти и опасни свалки. Двамата имат само едно правило: Да не се влюбват в завоеванията си… За тях това е просто една игра, в която който се влюби, губи!
   Но нищо не трае вечно, особено ако ти е дошло времето да се влюбиш. Всичко е на път да се промени, когато в живота на двамата се появява красивата, умна и независима Изабел, която без дори да подозира, ще започне да диктува правилата на играта.

   Както и да е, спирам с обясненията. Надявам се, че на всеки, който прояви желание да я следи, ще му хареса.  Приятно четене и благодаря, че следите КЕ❤💖
  

Kingdom England (BG fanfiction)Where stories live. Discover now