Yine pilot bölüm

12.4K 718 345
                                    

Konumdaki apartman dairesinin önüne sonunda vardığımda zile basarak beklemeye başladım. Her ne kadar apartman diye nitelendirsem de binanın rezidans olup siteli yeni bir yapı olduğunu da görmüştüm.

Kapıyı Kaya açarak yüzündeki gülümsemeyle, "Selam." Diye seslendiğinde kısa bir anlığına ne yapmam gerektiğini unutarak sadece "Selam." Dedim. Sarılmalı mıydım? Öpmeli miyim? Diye kendimi yemeye başlamak üzereyken kapıyı biraz daha açarak kenara çekildi, "Girsene."

Yanakları al al olmuştu. Girerken elimdeki bira poşetini uzatmaya yeltendim, ama zaten kendi elinde bir bardak olduğundan kapıyı kapatmasını beklemek zorunda kaldım. Elimden poşeti alarak beni öne buyurdu. İçeri doğru birkaç adım atmışken Ceren'in kahkaha sesini duyarak o tarafa doğru ilerlemeye başladım.

Geçen gün Kaya'yla birlikte tanışmaya gelen kızlar ve Ceren içeride oturmuş sohbet ediyordu. Karşılarındaki koltuğa kurulduğumda beni anca fark eden Ceren ağzını yaya yaya, "Hoşgeldin Alper!" dedi. Yanındaki kızlarla da selamlaştıktan sonra koltuğumun bir anlığına çökmesiyle  kafamı sağıma çevirdim. Kaya elindeki bardağı elime tutuşturduğunda gülümsemeye çalışarak viski bardağını aldım. Bana dönük bir biçimde rahat oturduğunu görünce ben de tek kolumu koltuğun yastıklarına atarak ona doğru döndüm. Yüzündeki kızarıklık geçmeye başlamıştı.

"Naber?"

Gözlerine bakarak, "İyi." dedim. "Sen?"

Kafasını sallayarak bardağından bir yudum aldı. Cerenler yüksek sesle konuşmaya devam ediyordu. Dinlemiyordum. Ama Kaya'nın da birden onlara katılarak gülmeye başlamasıyla kızlara da odaklanmaya başladım.

Kaya tek elini dizime atarak, "Sen gelmeden önce Su' nun nipple piercingi hakkında konuşuyorduk. " dedi. "Deldirir deldirmez bana göstermesini herkes yanlış anlamıştı." diyerek güldü. "Ceren de kabullenemiyor."

Kaşlarımı havaya kaldırarak Ceren'e baktım. Demek Su'yla ilgileniyordu...

Yani beni Kaya'yla tanıştırmasının sebebi Su'yla kavga ettiğinde bizi bahane ederek sürekli kızın karşısına çıkabilmekti. Gözlerimi kısarak Ceren'e bakmayı sürdürürken kızlardan gelmeye başlayan kahkaha sesiyle dünyaya döndüm.

"Alper kıskandı!" diye bağırarak gülüyorlardı. Harika. Gerçekten bir bu eksikti!

Kaşlarımı çatarak, "Niye kıskanayım?" diye mırıldandım. "Başka bir şey düşünüyordum."

Son cümlemi kurarken Ceren'le göz göze geldiğimde ciddiyetimin farkına vararak konuyu değiştirmeye çalıştı, "Yok ya kıskanmamıştır. Hem Alper'de de nipple var!" diyerek gülümsedi. Gözlerindeki o saçma gurur dolu ifadeyi görünce ben de güldüm.

"İkisinde de mi var?" diyen Su yüzündeki acı dolu ifadeyle yüzümü incelemeye başladı. "Yok birinde sadece."

Bu kez Öykü, "Bence yaptırmışken ikisini de yaptırmalıydın." diye seslendi.

Su, "Çok acıyor." diye cevap verdiğinde kafamı sallayarak onayladım.

"Benimki iltihaplanmıştı." diyerek yüzümü buruşturdum. Benimle birlikte görüş alanımdaki herkesin yüzü buruşurken Kaya'nın nasıl tepkiler verdiğini merak ediyordum. Yanımda oturduğu için dönüp ona bakma düşüncesi beni fena geriyordu.

"Neden iltihaplanıyor ki?" diye sordu Öykü bu kez. Kızın yüzünde anlam veremediğim bir antipati vardı. Güzeldi ama içten içe benden hoşlanmıyormuş gibi gözüküyordu.

"Arkadaş tutup çekmişti de." diye geveledim. "Biraz yırtıldı." Su elini göğsüne atarak, "Ay içim geçti! Bayılcam şimdi!" diye bağırdı.

FUCK BUDDYWhere stories live. Discover now